VIDEO: Bílý dům nahradil část živého projevu Joea Bidena CGI grafikou počítačově upraveného obličeje pro Deep Fake simulace! Analýza záběrů i hlasových stop potvrzuje, že projev je sestříhán a vyplněn sekvencí počítačově ovládané mimiky obličeje prezident
RSS

VIDEO: Bílý dům nahradil část živého projevu Joea Bidena CGI grafikou počítačově upraveného obličeje pro Deep Fake simulace! Analýza záběrů i hlasových stop potvrzuje, že projev je sestříhán a vyplněn sekvencí počítačově ovládané mimiky obličeje prezident

VIDEO: Bílý dům nahradil část živého projevu Joea Bidena CGI grafikou počítačově upraveného obličeje pro Deep Fake simulace! Analýza záběrů i hlasových stop potvrzuje, že projev je sestříhán a vyplněn sekvencí počítačově ovládané mimiky obličeje prezidenta s vyvalenýma očima, přičemž jen před několika sekundami měl oči úzké jako při pohledu do silného světla! Během kamerových střihů se Bidenovi změnila i morfologie lebky a rozestupy očí na obličeji! Biden už podle všeho není schopen výkonu moci a jeho projevy tak musí za něj dokončovat počítač!
Americká alternativa žije v posledních hodinách neuvěřitelným odhalením, že Joe Biden už za sebe nechává mluvit CGI modely svého vlastního já. Americký prezident před 3 dny odvysílal zdravici NOBLE konferenci, což je organizace na podporu začleňování černochů v USA po propuštění z výkonu trestu a na integraci černochů, kteří se dostali ven z věznic a opět u nich hrozí recidiva.
Tento projev by nebyl vůbec ničím zajímavý, kdyby se v něm Bílý dům nedopustil počítačové úpravy a CGI manipulace, která je tak špatná a neprofesionální, že si toho Američané okamžitě všimli a zděsili se , že má prezident jakýsi jiný obličej s vyvalenýma očima, které vůbec, až na nějakou výjimku, nemrkají a vypadají jako oči robota. A nejen to. Oči mají jinou barvu. Zatímco reálný Joe Biden má oči černo-modré, jeho počítačová imitace má oči zjevně hnědé. V záznamu videa má ovšem Biden od počátku oči přivřené jako Japonec, jako kdyby ho oči pálily nebo bolely, jako kdyby se díval do ostrého světla.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v1bcitv","div":"rumble_v1bcitv"});
Jenže, během okamžiku nastane střih a projev Bidena je najednou úplně jiný. Najednou Biden změní tón hlasu a intenzitu a jeho oči jsou hnědé a vyvalené široce dokořán a jeho hlas je jasný a pevný, zatímco o chvíli předtím hovořil klidným a tichým hlasem. Tento úsek trvá několik minut a následuje další střih, kdy je kamera oddálena od prezidenta, ale během oddálení se opět něco změní, tentokrát morfologie lebky prezidenta. Jeho hlava vypadá jinak než před střihem. Přichystal jsem pro vás analytický sestřih videa, zatímco nesestříhané video najdete na YouTube kanálu Bílého domu zde . Video doporučuji stáhnout a zálohovat, protože je možné, že brzy záhadně zmizí, až se tato kauza začne více rozebírat na serverech alternativy.
V polovině projevu za Bidena zaskočila jeho CGI počítačová maketa
Celé prezidentovo vystoupení je problematické nikoliv v tom, že je sestříháno, to by ani tak nevadilo. Jenže video je poskládáno ze dvou odlišných postav prezidentů, s dvěma různými obličeji, s různou intonací hlasu, s různou morfologií tváře a očí. V jednom videu současně to vypadá opravdu obskurně a děsivě. Na americké alternativě se razí teorie, že Joe Biden je v kritickém stavu a umírá, ale kvůli válce na Ukrajině se teď nemůže neschopná Kamala Harris po Bidenově smrti stát prezidentkou, protože se ukázala jako… jako jistá slovenská politička, která je terčem vtipů a memů, ale její jméno tady nebudeme psát, aby se nerozplakala. Prostě Kamala Harris není příliš schopná, kompetentní, slušně řečeno.

Takže Joe Biden musí být udržován v provozu uměle a zřejmě i za pomoci dvojníků, tzv. doublerů, ale v tomto případě je těžké říct, jestli šlo o doublera, protože detaily Bidenovy tváře se zdají shodné, s výjimkou ale závěrečného střihu, kde je vidět zásadní změna tváře. To se ale stává hlavně u CGI manipulací tváří, protože program na manipulaci s obličejem dělá chyby, zatímco okraje hlavy se počítačově nemění, mění se jen pohyb úst, mimika a víčka očí.
Vyvalené oči silně potvrzují teorii CGI, protože CGI Deep Fake technologie vyžaduje zřetelně otevřené oči, jinak nefunguje. Vyvalené oči ihned po střihu videa naznačují, že zbytek rozhovoru obstaral CGI Deep Fake program, protože do konce projevu už Biden přivřené a přimhouřené oči vůbec neměl. A to není všechno. V ten samý den, když Bílý dům publikoval toto video, tak o několik hodin později Biden přinesl další projev, kde vypadá pro změnu mnohem a mnohem starší, viz. dvě fotografie výše. Fotky dělí několik hodin. Oba dva obličeje mají jiné oči, jiné rty
Jiné oči, jiný obličej, jiná intonace hlasu
Není běžné, aby během jednoho projevu se proměnil obličej, oči a hlasový projev prezidenta do takové míry, že si toho všimne veřejnost a doslova se vyděsí. Prezident zahájí projev, ale po chvíli začne mluvit z cesty a musí být převezen do nemocnice. Aby bylo zabráněno panice, použije se CGI program, který za prezidenta projev dokončí, ovšem jakmile za živého prezidenta zaskočí CGI model, tak si toho okamžitě všimnete, protože namísto dědy Bidena s přimhouřenýma očima a zpomaleným hlasem se najednou objeví chlápek s vyvalenýma očima, který mluví ostře jako vůdce a na závěr si nezapomene kopnout do Donalda Trumpa.
Kdepak, CGI model nemhouří oči a až do konce projevu máte pocit, že se ospalý Joe proměnil a je z něj najednou živý chlapík. Jenže jak to tak chodí, Bílý dům si neuvědomil základní pravidlo Deep Fake, že programátor nikdy nesmí míchat dohromady záběry živé předlohy a CGI maketu v jednom videu za sebou, protože divák okamžitě zareaguje a pozná rozdíly, i velice drobné a nepatrné.
Porovnání dvou obličejů Bidena z jednoho jediného dne Lidský mozek má neuvěřitelnou schopnost reagovat na obličeje druhých lidí a sledovat z nich emoce, takže i drobná odchylka okamžitě vyvolá pochyby a zmatení. A v tomto videu to není jen odchylka, to doslova mlátí do očí způsobem, že kdybyste kladivem mlátili do zvonu na věži, všimne si toho méně lidí, než když v jednom videu během projevu vyměníte živou předlohu za CGI Deep Fake maketu rozpohybovanou počítačem a skriptem na synchronizaci textu a mimiky obličeje postavy s vykulenýma očima.
Pamatujete, co vůdcům G7 řekl [ 2 ] Volodymyr Zelenský? Ukrajina prý musí nejpozději do Vánoc porazit Rusy, jinak přijdou obrovské problémy. To neříkal kvůli zimě a sněhu, ale kvůli tomu, že v listopadu jsou v USA klíčové volby do Kongresu a Joe Biden může být oficiálně prohlášen za mrtvého.
Biden nesmí do podzimu oficiálně abdikovat, ani oficiálně zemřít, kvůli volbám v listopadu a kvůli Ukrajině. Takový je rozkaz
Po změně Kongresu se dá očekávat éra Trumpovského izolacionismu USA a zastavení zbraňových dodávek od USA. A proč? Protože Donald Trump prohlásil [ 3 ] před pár dny, že Ukrajina není americký problém a zbraně Ukrajině nemají dodávat USA a američtí daňoví poplatníci, ale Evropa a Evropané. Jako signál to stačilo a Zelenský z toho dostal málem infarkt a chtěl prý na Trumpa uvalit sankce, ale Arestovič mu to podle ruské televize RT rozmluvil, že není dobrý nápad znepřátelit si dost možná budoucího staronového prezidenta USA. V sobotním projevu na Studentském akčním summitu v Tampě na Floridě Trump připomněl, jak během svého prezidentství prosazoval, aby členové NATO v EU zvýšili své výdaje na obranu na 2% HDP.
document.createElement('video');
https://aeronet.news/wp-content/uploads/BidenDouble.mp4
Porovnání dvou videí Joe Bidena z jednoho dne, které dělí jen několik hodin
Tehdy byly USA “ zneužity Evropou ” a nyní se totéž děje znovu kvůli Ukrajině, řekl, uvedla RT. “ Doposud jsme Ukrajině poskytli více než 60 miliard dolarů. No a evropské země, které jsou samozřejmě mnohem více postiženy než my, daly jen nepatrný zlomek tohoto čísla ,” poznamenal exprezident. Kdyby byl stále ve funkci, “ mohl bych tam do Evropy zajít a říct: ‘Poslyšte, dáte stejné nebo větší peníze než my’. A oni by to udělali rádi ,” tvrdil Trump. “ Ale my prostě peníze rozdáváme. A máme dluh 35 bilionů dolarů. Máme všechny tyto problémy, ” řekl s odkazem na rekordní inflaci v USA, energetickou krizi a další problémy. Trump také zapochyboval, že by i masivní míra americké pomoci změnila situaci na Ukrajině.
Trump se s Ukrajinou nepáře a Zelenský tuší po volbách v USA pohromu pro Kyjev
“ Teď je to mnohem těžší vyřešit ,” řekl o krizi. “ Rusko má 35krát větší palebnou sílu. A chtějí zničit zbraně, když je tam posíláme. Děje se spousta špatných věcí, ” dodal. Během jeho funkčního období neměly USA “ žádný problém ” s Ruskem, Čínou nebo Severní Koreou a nikdo ani nemluvil o Ukrajině, tvrdil exprezident. Ale za pouhé dva roky pod vedením Joea Bidena se USA “ z nejsilnějšího státu, co kdy byl… stal možná nejslabší, zejména když započítáte uznání a respekt z celého světa. Už si nás nikdo neváží ,” řekl Trump.
“ Před dvěma lety jsme byli energeticky nezávislí… Teď jsme žebrácký národ, Biden klečí na kolenou a prosí o energii z celého světa; jezdí do Venezuely, Saúdské Arábie. Jezdí do zemí po celém světě a prosí o pomoc ,” dodal. Z těchto názorů Trumpa jasně vidíte, čeho se “Zelebuben” v Kyjevě obává, protože americký Kongres pod kontrolou republikánů napne síly na volby prezidenta v roce 2024 a použije k tomu nejjistější nástroj, domácí izolacionismus a zastavení pomoci Ukrajině, kterou přesměruje americkým domácnostem, tedy voličům.
Tohle je prý Joe Biden. Přesně proto se Zelenský obává podzimu a nastávající zimy, protože bez americké zbrojní pomoci nepůjde prodlužovat válku na jedné straně, a na straně druhé to bude znamenat, že Zelenský by mohl ztratit americkou ochranu přímo na Ukrajině. Pokud by ho už nedržel Washington, někdo by se ho mohl pokusit odstranit, někdo z jeho blízkosti. Proto musí Biden zůstat “naživu” v uvozovkách za každou cenu, i za cenu počítačové upraveného projevu Bidena k černošské organizaci. Taková je realita.
Když máte prezidenta, kterému se mozek rozpadá v přímém přenosu a prezident podává ruku do vzduchu entitám, které vidí jen jeho hlava, tak se nemůžete divit, že i projevy už za něj musí dokončovat počítačová grafika. To zatím u Fialy nehrozí, ten dokáže ty své nesmysly o cedníku proti drahotě recitovat sám a z paměti. Jenže v USA je zle, tam je u moci umírající prezident, neschopná vice-prezidentka a pro liberály masivní hrozba návratu Trumpa vlastně už na podzim, protože ty volby do Kongresu budou referendem o Bidenově politice za poslední 2 roky, a pokud Republikáni uspějí, bude to už jenom o jediné věci, o umetání cesty Trumpovi zpátky do Bílého domu v roce 2024.
-VK-
Šéfredaktor AE News
S námi čtete, s námi objevujete
Vážení čtenáři Aeronetu, pokud se vám líbí naše investigativní žurnalistika a komplexní analýzy, které pro Vás už 8. rokem děláme, pokud se vám líbí naše články, videa, překlady videí a pravidelné páteční pořady na SVCS, a chcete-li, abychom vám i nadále mohli přinášet nové informace a politické analýzy a komentáře, přispějte prosím jakoukoliv sumou v závěru tohoto měsíce na naší obvyklé darovací stránce  zde , ale pouze v případě, že si to můžete dovolit, tedy podle svých možností. Každý příspěvek má smysl, každý se počítá, malý i velký. Zatím jsme vysbírali jen cca.  74%  z cílové sumy a  do konce měsíce zbývají 3 dny . Přispět můžete bankovním převodem, PayPalem, kryptoměnami Bitcoin, Bitcoin Cash a Ethereum, a poštovní složenkou na účet. Naše práce může pokračovat jedině s Vaší podporou, jinak to není možné a nemělo by to ani smysl, protože podpora musí být oboustranná.  Náš server je tu pro vás. Za Vaši podporu a pomoc předem děkujeme!


Nejčtenější za týden