Komunistický původ hnutí za práva homosexuálů
RSS

Komunistický původ hnutí za práva homosexuálů

„Šokovalo mě, že většina Západních patriotů, konzervativců a křesťanů nemá ani tušení o tom, že hnutí za práva homosexuálů je marxistické a komunistické hnutí. Prostě nevědí, že by mohlo mít taková spojení, ale je to velice zjevné,“ říká Trevor Loudon v pořadu Counter Punch . Loudon se již desítky let specializuje na komunistická hnutí po celém světě a odhaluje jejich historické kořeny a spojitosti mnoha různých hnutí na Západě.




Dnes již politicky mocné hnutí „za práva homosexuálů“ využívá podle Loudona lidi k revolučním cílům a je součástí probíhající světové komunistické revoluce. Je mnoho homosexuálů, kteří jsou konzervativní, jsou vlastenci, ale LGBTQ hnutí jak ho známe je kompletně poháněné marxisty, jeho účel je revoluční a jeho cílem je rozložit západní společnost tak jak ji známe a nahradit jí socialismem.
LGBTIQ  hnutí je skutečně „menšina v menšině“. Gay hnutí, jak ho obvykle známe, reprezentuje homosexuální lidi, marxistické Black Lives Metter reprezentuje černé lidi, Komunistická strana Číny reprezentuje Číňany. to jsou minoritní skupiny, které nejsou nikým volené a samozvaně reprezentují skupiny větší.
Video výše je pouze částí celého pořadu.
Celý pořad můžete sledovat  zde
Pořad vysílá v anglickém jazyce.
Gay hnutí je pouze malá část obyvatel, ale rozvinula se v politicky velmi mocné hnutí. Toto malinké hnutí je politicky mocnější než americké křesťanství. Proč je tak mocné?
„Homosexuální hnutí je organizováno na marxisticko-leninských principech. Je vědecké a revoluční,“ říká Loudon. „Homosexuálové začali být organizováni jako politická síla v posledních 70 letech.“
Zakladatelem politického homosexuálního hnutí je kalifornský aktivista Harry Hay, který se narodil v Anglii. V Kalifornii byl široce zapojen v oblasti divadla a dělnického aktivizmu. Do komunistické strany byl přijat jako „pionýr v boji za osvobození gayů“.
Harry Hay založil několik homosexuálních hnutí včetně  Radical Fearies , a v 70. letech byl členem  Duhové koalice , komunistické koalice za níž stál černošský aktivista Jassie Jackson. Ve stejné době byl součástí skupiny  Nambla , která obhajovala práva homosexuálů v Severní Americe.
Komunista Harry Hay byl členem Duhové koalice, komunistické koalice za níž stál černošský aktivista Jassie Jackson.
V 80. letech nastává po celém světě zakládání homosexuálních hnutí a v USA zakládá Eric Mann marxistické hnutí  Black Lives Metter . Když Eric Mann hovořil v  LF Show  o důvodech pro založení  fronty za osvobození gayů  (Gay liberation front), uvedl následující:
„Když jsem se ptal jak si přišel na nápad založit  frontu za osvobození gayů . A toto je důvod proč jsme to tak nazvali. Protože věříme v Národní osvobozeneckou frontu ve Vietnamu. Nechceme mít sňatky homosexuálů. Chceme svrhnout vládu jako součást toho být queer.“
Duhová koalice, komunistická koalice za níž stál černošský aktivista Jassie Jackson. A následovali další gay aktivisté. V Británii Peter Purton, trockista a člen mezinárodního marxistického hnutí, který měl velký vliv na Dělnickou stranu (Labour Party).
Komunistická hnutí vždy propagovala homosexualitu na Západě zatímco na  svém území  ji potlačovala. Viděla v tom další nástroj  revoluce , kterým by mohla rozvrátit koncepty rodiny na Západě, další z cest jak oslabit Západní společnost, svrhnout jejich vlády a ustavit v nich socialismus a později komunismus.
Takže zatím co komunistická hnutí na západě vytvářejí  frontu za osvobození gayů , ve východním bloku (Rusko, Čína) jsou homosexuálové potlačováni.
Zatím co komunistická hnutí na západě vytvářejí frontu za osvobození gayů, ve východním bloku jsou homosexuálové potlačováni.
V roce 1984 založil britský aktivista za práva gayů Mark Ashton hnutí  Lesby a gayové podporují horníky . V té době se pokoušela hornická hnutí, v pozadí částečně financovaná ze Sovětského svazu, svrhnout konzervativní vládu Margaret Thatcherové.
Mark Ashton by také vůdcem  Ligy mladých komunistů  a jeho aktivita s homosexuálním hnutím podporujícím horníky získala mezinárodní pozornost a vedla k natočení filmu  Pride .
V roce 1984 založil britský aktivista Mark Ashton hnutí  Lesby a gayové podporují horníky . Ashtonova aktivita s homosexuálním hnutím podporujícím horníky získala mezinárodní pozornost a vedla k natočení filmu  Pride . Vedení britské komunistické strany bylo velice rozčilené tím, že filmový tvůrci se nezmínili o tom, že Mark Ashton je komunista, protože to bylo v podstatě klíčovým bodem toho, proč dělal to co dělal.
Na Novém Zélandu a v Austrálii to byl Bill Logan, kdo zakládal hnutí  Spartacist league  (Spartakiádní liga nebo Sparťanská liga) nesoucí komunistický symbol srpu a kladiva, byl to také Logan, kdo současně prosazoval práva gayů.
V USA v roce 1979 organizovali maoisté z hnutí  Line of march  velkou demonstraci ve Washingtonu D.C. za práva gayů a leseb.  Line of march  bylo součástí mezinárodního komunistického hnutí.
V roce 1994 se stala Melinda Paras, bývalá vůdkyně maoistického hnutí  Line of march , výkonnou ředitelkou největší homosexuální organizace ve Spojených státech  National LGBTQ task force .
V USA v roce 1979 organizovali maoisté z hnutí  Line of march  velkou demonstraci ve Washingtonu D.C. za práva gayů a leseb. Melinda Paras, bývalá vůdkyně hnutí  Line of march , se stala ředitelkou homosexuální organizace  National LGBTQ task force . A tak to pokračuje do dnes. Komunistické hnutí  Liberation road  podporuje řadu homosexuálních organizací v USA a Kanadě i marxistické hnutí  Black lives metter .
Komunistická hnutí využívají tato hnutí k prosazování vlastní agendy. Hlavním cílem nejsou práva gayů nebo černochů, ale získání moci k prosazování marxismu, socialismu a komunismu. Pouze využívají homosexuály a homosexualitu jako nástroj k rozdělování rodin, ničení kultury, oslabení vojenské disciplíny a oslabení  nepřátelské společnosti.  Je to kompletně revoluční hnutí.
Revoluční hnutí, které využívá lidi pro své cíle, a my bychom měli odhalit jeho základy, zjistit jaká je pravda a jaké jsou jeho důsledky a cíle.

 


TREVOR LOUDON


The post Komunistický původ hnutí za práva homosexuálů first appeared on .


Nejčtenější za týden