Následek očkování: Ekzém rozlezlý po celém obličeji – po každé dávce horší (video)
RSS

Následek očkování: Ekzém rozlezlý po celém obličeji – po každé dávce horší (video)

Hlavním důvodem, proč jsem se rozhodla tento případ zveřejnit, je snaha poukázat na to, jak dalece jsou mnozí lidé systémem doslova zhypnotizovaní. Mladá žena je totiž flagrantní ukázkou člověka neschopného samostatně myslet. Tento problém se rozmohl v populaci již natolik, že většina lidstva míří k propasti a pokračují v téže cestě i poté, co zjistili, že jsou již jen kousek od propasti, z níž již nebude návratu. Přesto se neotočí a pokračují ve své zničující cestě. Tak lze charakterizovat jednání 90% populace – a tato žena je jejich zářnou ukázkou.
Mladá žena se na základě všudypřítomné propagandy vydala na první „tečku.“ Záhy po aplikaci takzvané „vakcíny“ se u ní jako vedlejší účinek objevil úporný ekzém. Ovšem to ženu neodradilo si následně dojít na druhou dávku. Po ní se ekzém opět zhoršil. Tehdy by bylo jasné i idiotovi s IQ šumící trávy, že „něco s něčím souvisí.“ Každopádně snad ani člověk s atrofujícím mozkem by si rozhodně nešel pro „posilovač,“ tedy třetí dávku. Ne tak tato žena. Šla si i pro tzv. „booster,“ po němž se již ekzém rozjel po celém obličeji zcela nekontrolovatelně…
29 let měl a dermatitidu dobře pod kontrolou. Malé červené skvrny měla občas jen na hřbetu ruky a na vnitřní straně paže – ale nikdy na obličeji. Dermatologa nikdy nepotřebovala.
A teď to přišlo: Tvář je ohnivě červená. Kůže kolem očí se olupuje. Už jen pohled na to ukazuje, jak hrozné musí být utrpení mladé ženy. Dermatolog  jí předepisuje stále silnější krémy, ale nic nepomáhá. Dokonce musela užívat léky, které se  používaly k léčbě pacientů s rakovinou . „To jsou léky pro lidi, kteří se léčí na rakovinu !“ říká a s hrůzou popisuje, že  je brala do ledna 2022.

Three #vaccines later: “I was just following doctors orders and government mandates.”
They didn’t warn those with #autoimmune diseases that vaccines can trigger/make them worse.
I have Rheumatoid arthritis & the bones in my legs were sore for weeks. They finally told me why. pic.twitter.com/xmHIVZlcnG
— Emma (@TheCynicalHun) July 24, 2022

Tyto léky ničemu nepomohly, naopak: měla hrozné vedlejší účinky, jako třes, nachlazení, přibírání na váze i bez jídla. „Víte, zaplatila jsem 1146 dolarů za léky, které nepotřebuji,“ popisuje strašlivou bolest, kterou nyní trpí. Je to tak bolestivé, říká a dodává: „Jen jsem poslouchala příkazy lékaře a nařízení vlády a tohle je teď můj posraný život!“
Nakonec dodávám, že si svůj život posrala sama. Právě to, že slepě poslouchala nařízení vlády, ji dostalo do stavu, v jakém je. Nejen, že si šla pro druhou dávku, ale i přes již jasný důkaz, že ekzém je způsoben genovou injekcí, si šla i pro třetí. Tato žena je typickou ukázkou takzvaného „poslušného ovčana,“ již zcela neschopného samostatně myslet.
Za tuto ženu už myslí jen vláda a korporátní média – asi tak jako za většinu dalších „spáčů“…
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Následek očkování: Ekzém rozlezlý po celém obličeji – po každé dávce horší (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden