Britská vláda: Pokud tyto informace zveřejníme, lidé nebudou chtít vakcíny, takže to neděláme (video)
RSS

Britská vláda: Pokud tyto informace zveřejníme, lidé nebudou chtít vakcíny, takže to neděláme (video)

Skutečně věříte, že mamutí korporace, úplatní politici a neméně úplatní „odborníci“ se zajímají o vaše zdraví víc, než o svá tučná konta? Pokud ano, pak patříte k oné většině naivní evropské populace, která uvěřila, že vlády a Big Pharmou uplácení „odborníci“ to s nimi myslí dobře a dobrovolně se stali objektem experimentu.
Jde o experiment, který lze přirovnat k ruské ruletě. Někdo „hru“ přežije bez úhony, jiného stojí život. Ale zkorumpovaní politici a „odborníci“ mají naditá konta. A to se počítá…
Manžel Vikki Spitové zemřel kvůli „vakcíně“ AstraZeneca. Vzhledem k tomu, že farmaceutická společnost je chráněna před odpovědností, nemůže společnost AstraZeneca žalovat.
Spitová podala žádost vládě Spojeného království, aby zjistila, proč jsou výrobci vakcín chráněni. Hledá zejména informace, které by mohly toto nařízení potlačit, jako je předkládání padělaných údajů.
Vláda odpověděla, že má informace požadované Spitovou, ale nemůže je sdílet, protože by to mohlo ovlivnit přijetí vakcíny lidmi a komerční zájmy vlády a výrobců vakcín.

WATCH: widowed Vicky Spit @BuckYouHorses submitted Freedom of Information Request to UK gov on why vaccine makers have indemnity:
Vicky: “They have literally said…we know things that if we told the public they wouldn't want to get these vaccines so we're NOT GOING TO TELL YOU” https://t.co/0NoOXhqalU pic.twitter.com/AYZEdqMAqq
— Maajid أبو عمّار (@MaajidNawaz) July 22, 2022

Podle vlády tedy komerční zájmy Big Pharmy převažují nad zájmy těch, kteří chtějí vědět, proč Big Pharmu nelze žalovat. V tomto případě stojí vláda na straně farmaceutických společností.
„Doslova řekli: Existují informace, které ovlivní důvěru ve vakcíny,“ řekla Spitová ve vysílání Maajida Nawaze.
„V podstatě říkají: ‚Pokud tyto informace zveřejníme, lidé přestanou chtít vakcíny, a proto to zveřejňovat nebudeme,'“ řekla Spitová.
„To je šokující,“ řekl Nawaz. „Neslouží nám. Slouží těmto velkým nadnárodním společnostem.“ Spitová: „Slouží také sobě. Týkají se také komerčních zájmů vlády.“
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Britská vláda: Pokud tyto informace zveřejníme, lidé nebudou chtít vakcíny, takže to neděláme (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden