Berlín: Klimatičtí extremisté zablokovali v poslední době nejméně 8 sanitek
RSS

Berlín: Klimatičtí extremisté zablokovali v poslední době nejméně 8 sanitek

Nejen v Berlíně, ale i jinde v Evropě soustavně probíhají protesty klimatických idiotů, kteří blokují dopravu. Škody, které při jejich exhibicích vzniknou, jsou jistě dalekosáhlé – a nejspíš nejde pouze o škody materiální, způsobené zpožděním, případně o náklady na samotný policejní zásah proti Greténům, kdy je třeba tyto idioty mnohdy ze země odlepit či dokonce vysekat z betonu .
Nejedna taková blokáda totiž zapříčinila zpoždění sanitky, která spěchala pro pacienta, případně již s pacientem do nemocnice. Ovšem co je na všem nejšílenější je fakt, že zatím nebyl nikdo za blokádu – a možná i případnou újmu na zdraví či smrt způsobenou zpožděním lékařské pomoci – potrestán. Rudo-zelená berlínská vláda totiž Gretény podporuje, takže jejich činy jsou klasifikovány maximálně jako přestupky, pokud se tedy vůbec zcela výjimečně řeší.
Během blokád silniční dopravy radikálními klimatickými aktivisty v Berlíně byly sanitky zablokovány nejméně v osmi případech. Nelze však vyloučit, že bylo postiženo mnohem více sanitek, protože „hlášení poplachu nebo zpoždění cesty“ není povinné, uvedl berlínský senát na žádost parlamentní skupiny FDP ve Sněmovně reprezentantů.
V šesti z osmi blokád sanitek byl výsledkem „pozdní příjezd“, ve dvou případech musely být kvůli dopravní zácpě způsobené klimatickými extremisty zavolány další sanitky. Ve všech případech zahájila policie vyšetřování.
Předseda parlamentní skupiny FDP v berlínském zemském parlamentu Sebastian Czaja kritizoval: „Protest končí nejpozději tehdy, když ohrožuje lidské životy, protože v ten moment se z protestujících stávají zločinci. Každý, kdo blokuje sanitky, je nebezpečím pro život. Politik FDP zdůraznil, že se nejedná o neškodné žertíky zbloudilé mládeže a vyzval k rychlému řízení proti ekoteroristům.
V červnu a červenci takzvaná „poslední generace“ paralyzovala části berlínské dálnice v dopravní špičce. Denně po celé týdny obtěžovala silničními blokádami a útočila na letiště , ministerstva a  kritickou infrastrukturu . Celkem berlínská policie obdržela  více než 1000 trestních oznámení . Opozice obviňuje červeno-zeleno-rudý Senát, že chová sympatie k ekoteroristům a nezasahuje dostatečně tvrdě.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 4 ] Článek Berlín: Klimatičtí extremisté zablokovali v poslední době nejméně 8 sanitek se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden