V Německu už přemístili klimatickou propagandu i na fotbalové stadiony (video)
RSS

V Německu už přemístili klimatickou propagandu i na fotbalové stadiony (video)

Nejen Německo, ale i další „pokrokové“ země Západu rády pletou politiku do sportu. To je něco, co jsme ani za minulého režimu v tak obludné míře nezažili. Ideologická propaganda musí být všudypřítomná, aby se jí indoktrinovaly co nejširší masy. A nestačí pouze média, umění či školy, ale je třeba ji dostat i do sportu.
Již dva roky se tedy na stadionech – a nejen fotbalových – poklekává na počest černého recidivisty a narkomana George Floyda, který zemřel při zatýkání.
Ovšem nestačí pouhé poklekávání. V Německu a dalších pokrokových zemích se také na znak podpory homosexuálům, transsexuálům, nebinárním a všem dalším 100 pohlavím, úchylkám i pedofilům, nosí duhové barvy na dresech či alespoň jako páska na ruce.
A ani to nestačí, také další součást novodobé ideologie – klimaalarmismus, musí být při zápasech zastoupena.  Jde přece jen – jak nedávno přiznal i šéf americké CNN, pracující přímo pro Rockefellery -, o agendu, která má nahradit ještě nedávno celosvětově dominantní „covidismus,“ který již příliš netáhne.
němečtí fotbalisté poklekávali s duhovou páskou na ruce, duhové barvy vévodí i stadionům Německý fotbalový svaz, který vesele propaguje mistrovství světa ve striktně muslimském Kataru, kde nebude možná propagace alkoholu ani gayů a podobně, nyní po genderové a LGBTQ propagandě naskakuje do vlaku klimamánie. V rámci DFB Cupu a jeho her  probíhají různé „kampaně na ochranu klimatu“.
Podle DFB by se nyní mezi fotbalovými fanoušky měla zvýšit tolik žádaná „pozornost k tématu ochrany životního prostředí a klimatu“. Například výkopy různých her jsou zpožděny o jednu minutu, aby lidem během této „klimatické minuty ticha“ připomněly blížící se klimatickou katastrofu. Jako by to nestačilo, tak se navíc pravidelně šíří z reproduktorů na stadionech propagandistická hesla o tom, jak důležitá je ochrana klimatu.
Kromě toho je zde také zisk peněz pro klimatické šílence a jejich organizace, které pravidelně blokují německé dálnice. Za každý vstřelený gól bude 100 eur věnováno organizaci „Sports for Future“, která zase podporuje „projekty ochrany klimatu“. Vybraná částka bude na konci opět zdvojnásobena DFB.
Jako by už to samo o sobě nebylo dost absurdní, za podporu klimatické propagandy nesou odpovědnost sami hráči. Kapitáni týmů musí na hřišti nosit kapitánskou pásku s logem tzv. „Warming Stripes“ (viz titulek) – ta nyní zřejmě nahrazuje duhovou pásku, kterou nosili hráči předtím. Jedná se o vizualizaci údajně „vědeckých dat“ klimatologa Eda Hawkinse, pomocí kterých lze vizualizovat dlouhodobé teplotní trendy.
Provozovatelům stadionu se také doporučuje nabízet vegetariánské a veganské jídlo. DFB říká:
Kapitánská páska s klimatickým logem, veganské nebo vegetariánské alternativy klobásy a mnoho dalšího. Fotbal by také rád upozornil na téma ochrany životního prostředí a klimatu a zavádí některá opatření v DFB ligách a soutěžích.
Nadšení, s jakým byla tato propaganda fanoušky přijata, ukázali fanoušci klubu Dynamo Drážďany, kteří během první „minuty ticha za klima“ v utkání se Stuttgartem hlasitě pískali:

Der Aktionstag „Klimaschutz“ vom DFB kam hier in Dresden nur so „semi“ an. #DFBPokal #sgd1953 pic.twitter.com/fRsXX9PqMs
— Jens Umbreit (@jensumbreit) July 29, 2022

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek V Německu už přemístili klimatickou propagandu i na fotbalové stadiony (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden