Válka mezi Kosovem a Srbskem – muslimové útočí na křesťany (videa)
RSS

Válka mezi Kosovem a Srbskem – muslimové útočí na křesťany (videa)

Jistě jste již zaznamenali, že kosovští Albánci, kteří si za pomoci Západu zabrali kus Srbska, v noci zaútočili na severní oblasti, odkud se již dlouhé roky snaží vyhnat křesťany, tedy Srby.
Než se podíváme na další informace, které budu během dne aktualizovat, připomeňme si, jak se vlastně Albánci do oblasti Kosova dostali a jak jim byla země předána, i když ve skutečnosti stále mnoho zemí Kosovo neuznává.
Zatímco na mnoha místech světa, kde žije v jedné zemi více národností, se tak děje již po staletí, v případě jižní části Srbska – Kosova je tomu jinak. Albánci sem přišli až za Tita, takže území začali zabírat teprve nedávno. Právě Kosovo je navíc  jakýmsi symbolem boje s islamizací. Je-li Kosovo obsazeno muslimy (což se stalo poprvé již za Osmanské říše), pak je velká část Evropy pod nadvládou islámu. Je-li oblast od muslimů osvobozena – jako tomu bylo po několik posledních století – pak je i zbytek Evropy křesťanský.
Albánci tedy žijí na území srbského Kosova teprve velmi krátce. Pokud tak porovnáme například situaci Krym – Kosovo, pak krymští občané mají mnohem větší právo patřit k zemi, k níž náleželi po celá staletí (ale není jim to ani přes referendum dovoleno). Albánci, kteří zabrali Kosovo postupně teprve během posledního ani ne století, mají z tohoto titulu na zabrané území mnohem menší nárok. To by například Turci mohli zabrat Severní Porýní-Vestfálsko a vyhlásit ho za novou Osmanskou říši. Vyšlo by to nastejno. I když podobný scénář nevidím za nějakých 25-30 let jako nepravděpodobný.

Vznik Kosova, podpořený mimo jiné i „krvavou Madlou,“ byl tedy jedním velkým podvodem. Neproběhlo tam žádné referendum, přesto však Kosovo uznalo mnoho zemí, včetně ČR, která byla v tomto směru mezi prvními – samozřejmě především díky Schwarzenbergovi na ministerstvu zahraničí. Nicméně v rámci celého světa je stále více zemí, které nikdy Kosovo neuznaly, než těch, které ho uznaly.
Uznání Kosova považuji za jeden ze zločinů západních zemí, majících za cíl postupnou islamizaci Evropy. Kosovští Albánci plánují po spojení s Albánií vytvořit jednu velkou Albánii – muslimský stát, který bude mít ambice se dál rozšiřovat. Stačí postupně islamizovat okolní země, což se již ostatně děje (viz Severní Makedonie, Bosna).
Albánci na území Kosova – zejména od 90. let – postupně vytlačovali původní Srby, napadali je, vypalovali a bourali jejich kostely a zabírali jejich domy. O tom se však na Západě nesmí hovořit. Pro Západ jsou muslimové prezentováni vždy jako „ti dobří“ – a je celkem jedno, o jakou zemi se jedná.
Ale nyní se vraťme do noci na dnešek. Co se vlastně stalo na uloupeném území Srbska?
Srbský prezident Vučič ohlásil, že kosovská armáda hodlá zaútočit na severu.
Podle něj oddíly albánské policie již odešly do Jarinje a Brnaku.
„Myslím, že jsme nikdy nebyli v tak obtížné a těžké situaci jako dnes. Proč si to myslím? Prištinský režim se snaží využít nálady ve světě tím, že se prezentuje jako oběť,“ řekl.
Dříve bylo oznámeno, že na hranicích Kosova a Srbska byly slyšet výstřely a nálety.
Kosovští Albánci se shromažďují ve skupinách v jižní části města Kosovska Mitrovica poblíž mostu vedoucího na severní srbskou stranu, kde se shromažďují místní Srbové.
Po 18:00 místního času se ve městě rozezněly sirény, které oznamovaly nálety, Srbové staví barikády na severu Kosova, silnice jsou zablokovány.

In a speech to the nation, Serbian president Aleksandar Vucic stated that Kosovo plans to attack Serbia around midnight as tensions grow along the border. pic.twitter.com/edqU4wi0pZ
— Visegrád 24 (@visegrad24) July 31, 2022


Scontri armati nel Kosovo dopo giorni di gravissime violenze verso la minoranza serba. È chiaro l'interesse degli USA e della NATO nel trascinare la Serbia, miglior alleato russo nei Balcani, in una guerra sanguinosa come già fatto 25 anni fa. #FuoriDallaNato #IoStoConPutin pic.twitter.com/nvrxLhSOFh
— Libera (@VivoLibera) July 31, 2022


Albanian Kosovar Special Forces moving to the borders of Serbian areas/Serbia itself pic.twitter.com/tVHmYJFuw7
— AZ (@AZmilitary1) July 31, 2022


Serbie : Le président Vučić sur la situation au Kosovo : "Nous voulons la paix mais je vous le dit tout de suite : il n'y aura pas de reddition & la Serbie gagnera s'ils essaient de commencer à persécuter les Serbes, à intimider les Serbes, à tuer les Serbes, la Serbie gagnera." pic.twitter.com/hPMiS9bEqS
— Rebecca Rambar (@RebeccaRambar) July 31, 2022

Podpora USA je jasná, opět na straně agresora. Ostatně, kosovská základna Bondsteel spíš značí, že jde o území USA ukradené Srbsku:

Kosovo Poilice in Kosovka Mitrovica…The city is divided in 2 parts,South is Albanian and the North is Serbian…Maybe the police goes to stop potential clashes there pic.twitter.com/GYZu6qemvG
— AZ (@AZmilitary1) July 31, 2022


Kosovska-Mitrovica right now. The air raid sirens are on
We will monitor the situation… pic.twitter.com/OC1aCIPdIj
— AZ (@AZmilitary1) July 31, 2022

V Kosovu stále pobývá kontingent KFOR, aktuálně jde o téměř 4 tisíce vojáků. Připojí se opět na stranu agresora – země, vedené drogovou mafií?

Hraniční přechody jsou zatarasené a hlídané (viz obrázky výše i níže):

 

Prozatím lze předpokládat, že EU se jako vždy v případě Balkánu postaví na stranu agresora – tedy Kosova. Ostatně, EU dlouhé roky podporuje vyhánění Srbů, žijících na území Kosova, z jejich domovů. Rusko se již v prohlášení postavilo za Srbsko. Mnohé země zatím s jakýmkoli prohlášením vyčkávají.
Podle některých informací již na severu Kosova zaútočili Albánci na některé srbské civilisty a na kláštery. Situaci budu samozřejmě sledovat a v průběhu dne tento článek aktualizovat.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Válka mezi Kosovem a Srbskem – muslimové útočí na křesťany (videa) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden