Dr. Robert Young ukazuje: Toto bylo extrahováno z těl očkovaných lidí (video)
RSS

Dr. Robert Young ukazuje: Toto bylo extrahováno z těl očkovaných lidí (video)

Stále více lékařů, balzamovačů a pracovníků pohřebních ústavů přichází na veřejnost s informacemi o tom, co nachází v těle zemřelých očkovaných osob. I když jde často o pracovníky s velmi dlouhou praxí v oboru, oni sami v minulosti nic podobného neviděli. Dalším, kdo se rozhodl ukázat, co našel v tělech obětí genové injekce, je dr. Robert Young…
U očkovaných , kteří zemřeli po injekci, se při pitvě v krevních cévách a žilách nacházejí dlouhé jakoby gumové prameny.
Kromě toho jsou v těle  nanodrátky z oxidu grafenu, které přitahují krev a pak tvoří sraženiny, řekl Dr. Robert Young v rozhovoru s Laurou-Lynn Tyler Thompsonovou  .
„To je to, co je v očkování. Z toho jsou piloti nemocní,“ zdůraznil Young. „Jsou v letadle v kontrolovaném prostředí, kde jsou vystaveni magnetickému poli, na které oxid grafenu reaguje,“ vysvětlil.
„Magnetické pole jej zachycuje jako přijímač, vysílá a zesiluje, takže lidem kolem nich je také špatně,“ řekl Dr. Young.


Analyzoval vakcíny od firem Pfizer, Moderna, AstraZeneca a Janssen a našel v nich mimo jiné i oxid grafenu. Jeho výzkum také ukázal, že ampulky obsahují nanočástice skládající se z oxidu hořečnatého a oxidu hlinitého.
„To je nejvíce znepokojující. Ty jsou nejtoxičtější,“  řekl dříve v Stew Peters Show  . Řekl, že výzkum ukázal, že takové oxidy jsou „cytotoxické a genotoxické“. Jinými slovy, poškozují tělesné buňky a DNA.
„Sedmdesát až osmdesát procent částic končí v reprodukčních orgánech,“ řekl Young. „U ženy to vede ke sterilizaci, u muže ke snížení kvality spermií.“
Dr. Young používal mimo jiné obyčejný mikroskop, ale také různé elektronové mikroskopy.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Dr. Robert Young ukazuje: Toto bylo extrahováno z těl očkovaných lidí (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden