Důsledkem příbuzenských sňatků u muslimů je zpravidla i poněkud nižší IQ (video)
RSS

Důsledkem příbuzenských sňatků u muslimů je zpravidla i poněkud nižší IQ (video)

Jediné štěstí nás, Evropanů, je to, že džihádisté – včetně těch, kteří žijí na západě –  v průměru příliš nevynikají nějakou zářnou inteligencí, takže mnohé jejich nekalé úmysly se daří odhalit mnohem dřív, než je stačí dotyční realizovat. Většinou se sami nějak hloupě prozradí a pak se již jen diví, když jim do bytu vtrhne protiteroristické komando.
Poměrně často také můžeme slyšet o výbuchu nějaké té mešity v Africe či Asii, neboť tyto stavby neslouží pouze k modlení, ale také jako muniční sklady. K výbuchu zpravidla dojde při neodborné manipulaci s municí, což mnohdy odnese i větší skupina mohamedánů.
Video níže ukazuje jednoho takového „afghánského inženýra.“ Co k němu dodat? Snad jen, že dobrých zpráv je v dnešní době jako šafránu, takže je dobře, že alespoň jednou za čas se nějaká objeví…

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Důsledkem příbuzenských sňatků u muslimů je zpravidla i poněkud nižší IQ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden