V Holandsku se uskuteční velký celosvětový summit odpůrců Velkého resetu
RSS

V Holandsku se uskuteční velký celosvětový summit odpůrců Velkého resetu

Mnohým z vás nemusím zvučná jména jako Sucharit Bhakdi, Reiner Füllmich nebo Robert Kennedy Jr. představovat. Oni a mnoho dalších odpůrců směru, kterým se v současné době ubírá svět, se o víkendu zúčastní velkého summitu v nizozemském Amsterodamu.
Vzhledem k tématům, která budou úzce souviset nejen s děním posledních dvou let, ale i s tím, co nás teprve čeká, bude summit vhodný zejména pro odborníky v různých oblastech od ekonomiky přes politiku až po lékařství. Nicméně účastnit se může kdokoli, kdo má čas a zájem. Nutná je samozřejmě dobrá znalost angličtiny, neboť v tomto jazyce bude celé setkání probíhat.
Jistě se z něj později objeví i nějaké zajímavé výstupy, o kterých vás samozřejmě budu případně informovat.
I globalisté již vnímají odpor, který je proti nim veden, protože nyní vyhlásila OSN, tedy jedna z čelních globalistických organizací (k níž se přidala i  EU), válku všem „konspirátorům,“ jak nazývají všechny ty, kdo nerazí oficiální povolené názory. Podobná velká shromáždění odpůrců globalistů – tedy jejich skutečné opozice – jsou jistě něčím, co může otevřít oči dalším lidem a celosvětově tak posílit odpor.
A to těm, kdo se snaží zvrácené plány realizovat alespoň v Evropě, USA a dalším západním světě, neskutečně vadí. Obzvlášť pak v situaci, kdy se summitu účastní zejména odborníci z různých oborů, tedy vzdělaní lidé, kteří se nebojí jít proti proudu, bude jen velmi obtížné nálepkovat účastníky setkání za „konspirátory“, antivaxery a hlupáky.
V Holandsku je v rámci Evropy možná největší odpor proti zavádění Velkého resetu (resp. Agendy 2030), navíc posílený probíhajícím vyvlastňováním farmářů, což je zřejmě i důvod, proč se summit koná právě tam. Jsou také asi jedinou evropskou  zemí, kde je parlamentní opoziční strana po celou dobu ve vedení tohoto odporu.
V sobotu se v holandském  Schiphol-Rijku uskuteční Science Summit – Uncensored. Zde má být odhalena skutečná pravda o covidu a plán Velkého resetu. Summitu se zúčastní řečníci jako Kees van der Pijl, Pierre Capel, Ivor Cummins, Dolores Cahill, Sucharit Bhakdi, Reiner Füllmich a Robert Kennedy Jr.
„Během tohoto setkání uslyšíte skutečný příběh o Covid-19 a Velkém resetu a o iniciativách Nového světového řádu směrem k Agendě 2030. Každý, kdo se zajímá o necenzurovanou vědu, skutečné příběhy založené na faktech a číslech, je vítán,“  píše se na webu mezinárodního summitu , který pořádá Viruswaarheid a Café Weltschmerz.
Politolog Kees van der Pijl, jeden z řečníků, napsal knihu o pandemii, ve které osvětluje politické pozadí krize, karantény a očkovací kampaně. „Myslím, že se nacházíme v revoluční krizi v globálním měřítku,“ říká Van der Pijl.

„To, co ve skutečnosti chybí, není odpor – protože vidíte, jak se tu a tam vynořuje a rozšiřuje a sílí – ale spíše pochopení toho, co se s námi vlastně děje,“ říká politolog.
„Spolu se mnou bude mnoho odborníků z domova i ze zahraničí vyprávět svůj příběh o covidu, přístupu ke koronavirové krizi, ale také základních tématech, jako je například Agenda 2030,“ říká právní filozofka Raisa Blommestijn.


Jeden z organizátorů Truth Willem Engel vysvětluje: „Máme mezinárodní řečníky, jako je Martin Haditsch, Richard Werner, Mads Palvig a řada dalších špičkových řečníků.“
Blommestijnová poukazuje na to, že mnoho z těchto řečníků – včetně jí samotné – se muselo vypořádat s cenzurou. „A proto je důležité, aby byl vyprávěn celý příběh kolem těchto témat, abyste tento příběh slyšeli také.“




Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek V Holandsku se uskuteční velký celosvětový summit odpůrců Velkého resetu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden