Po návštěvě Fauciho navrhuje německý ministr zdravotnictví od podzimu na 6 měsíců nová covidová opatření
RSS

Po návštěvě Fauciho navrhuje německý ministr zdravotnictví od podzimu na 6 měsíců nová covidová opatření

Pokud jste četli článek o Faucim , který si v rozhovoru posteskl, že již stále více lidí nechce dodržovat covidová omezení a také zájem o „báječné očkování“ klesá, tak jste mohli na konci zaznamenat, že v červenci navštívil tento režisér celosvětového covidismu  německého ministra zdravotnictví Lauterbacha.
Bylo celkem jasné, že hlavním důvodem jeho návštěvy Německa bylo předání instrukcí na nadcházející podzim. Pro nás byla návštěva důležitá v kontextu toho, že celé dva roky naše tehdejší vláda absolutně oddaně kopírovala každý krok Německa. Stačilo tedy sledovat aktuální restrikce v Německu a vždy bylo předem zcela jasné, že totéž se nejpozději do 14 dnů zavede i u nás.
po návštěvě Fauciho u Lauterbacha se Německo rozhodlo na podzim opět zavést covidové restrikce Zda bude stávající vláda, která se již projevila jako absolutně poslušný lokajík Bruselu i Washingtonu, stejně poplatná i Berlínu, jako tomu bylo u Babišovy vlády, se teprve uvidí. Stačí počkat na říjen – tedy období, kdy již po tisíce let každoročně nabíhají epidemie různých respiračních onemocnění – a ihned poznáme, jak dalece je vláda Berlínu oddána. Pandemický zákon je ovšem důkazem, že minimálně WHO je vláda oddána velmi hluboce…
Německý ministr zdravotnictví, který miluje lockdown, se údajně dohodl s úřady na balíčku covidových  omezení, která mají být v příštích šesti měsících (tedy od října) vnucena obyvatelstvu.
Nucené respirátory a používání COVID průkazů jsou pro obyčejné Němce zpět na stole poté, co se ministr zdravotnictví Karl Lauterbach, který miluje lockdown, záhy po návštěvě Fauciho dohodl se svými kolegy – federálními pohlaváry – na řadě nových šílených opatření COVID.
Už nějakou dobu kolovaly zvěsti, že Německo během zimních měsíců zavede zpět tvrdá opatření, přičemž Lauterbach předtím porovnával  možná omezení se zimními pneumatikami požadovanými v zemi po dobu poloviny roku.
Nyní se zdá, že podle  zprávy die   Welt  tato rétorika zdaleka nebyla nadsázkou, neboť úřady nyní potvrzují řadu nových opatření, která budou trvat téměř šest měsíců.
Počínaje 1. říjnem až do 7. dubna příštího roku bude nový „Zákon o ochraně před infekcemi“ zahrnovat znovuzavedení nuceného nošení roušek v mnoha oblastech i drakonická pravidla lockdownu, která byla již dávno opuštěna v jiných zemích EU.
Nová opatření budou zahrnovat pokračování nuceného nošení respirátorů v letecké dopravě a veřejné dopravě, jakož i znovuzavedení respirátorů a testování COVID v nemocnicích a dalších pečovatelských zařízeních.
A co víc, jednotlivé státy v zemi budou mít také pravomoc znovu zavést nařízení o plošném nošení respirátorů pro všechna vnitřní veřejně přístupná místa, včetně barů, restaurací a obchodů, stejně jako pro některá venkovní místa, pokud by tuto potřebu naplnily.
Pokud se stát rozhodne takové omezení zavést, federální úřady požadují, aby veřejnost měla povinnost předložit doklad o očkování během posledních tří měsíců, doklad o uzdravení nebo „aktuální“ důkaz, že jednotlivec byl negativně testován na tuto chorobu při návštěvě restaurací, barů a sportovních i kulturních zařízení.
Místní deník  Der Spiegel  spekuluje , že tento požadavek je pokusem Lauterbacha zvýšit počet očkování v Německu, který se podle  údajů Evropského centra pro prevenci a kontrolu nemocí  výrazně snížil.
Lauterbach chtěl v jednu chvíli zajistit povinné očkování proti COVID-19 v Německu, ale byl nucen tento program opustit poté, co ho Bundestag sestřelil .
Státy budou mít také pravomoc znovu zavést nucené nošení roušek ve školách a zavést požadavky na rozestupy na veřejných místech.
Zatímco na papíře nová pravidla federální vlády nemusí nutně znamenat, že jednotlivé federální státy znovu zavedou lockdown, přenesení pravomocí lockdownu na místní úroveň mělo v minulosti negativní výsledky.
Když se například Německo v březnu konečně rozhodlo uvolnit drakonický lockdown, mnoho států v zemi se rozhodlo tento krok  ignorovat a místo toho se rozhodlo ponechat v platnosti opatření zahrnující pravidla pro nucené roušky a očkovací pasy.
Některé jednotlivé úřady v zemi se dokonce rozhodly opatření dále zpřísnit, přičemž město Hamburk dokonce v jednom okamžiku  zakázalo   lidem, kteří byli 2x očkovaní, ale nedostali posilovač, vstup do restaurací, pokud nemohli prokázat, že mají negativní test.
Jinde mezitím zavedli režim barevných pásků , které mohli očkovaní jedinci nosit dobrovolně, aby se odlišili od neočkovaných, což jim umožnilo snadnější přístup do zařízení, do kterých těm bez vakcíny nebyl povolen vstup.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Po návštěvě Fauciho navrhuje německý ministr zdravotnictví od podzimu na 6 měsíců nová covidová opatření se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden