Další ukázky toho, jak se Němci vzdávají invazním jedincům (obrázky)
RSS

Další ukázky toho, jak se Němci vzdávají invazním jedincům (obrázky)

Právě evropská mládež je jasnou ukázkou toho, kdo má v Evropě převahu. Tu mají zcela jasně invazní jedinci, kteří se velmi dobře baví ponižováním původního obyvatelstva. V minulosti jsem zde již několikrát poukázala na v tomto směru velmi tristní situaci ve Švédsku, kde se již většina mladých původních Švédů setkala se šikanou ze strany obohacovačů.
Případů je ve Švédsku již tolik, že nemá cenu se o dalších stále dokola zmiňovat. Jednoduše, mladá generace je již odchována v duchu multikulturalismu. Nesmí se bránit, vše se má řešit diskuzí a ne pěstmi a pokud je již mladý Evropan napaden invazním jedincem, pak nesmí vzdorovat, neboť to by také mohlo být považováno za rasismus a xenofobii.
Přesně ze stejných důvodů pak oběti nemají zastání ani u svědků, kolemjdoucí většinou na násilí nijak nereagují a oběti nepomáhají. Jít proti systémem opečovávaným etnikům se totiž nemusí vyplatit, nakonec to může znamenat i žalobu, vleklý soud a – přinejlepším – podmínku. Děti, které se již neumí bránit, jsou tak odkázány na to, aby se stále dokola stávaly obětí těch, kdo jsou nyní po celé Evropě privilegovaní.
Německá bloggerka nyní přinesla zajímavé obrázky z videí, která byla natočena na ulici. Ukazují, jak mladí cikáni fyzicky napadají a ponižují původní Němce. Neděje se to tedy výhradně ze strany muslimů, ale k ponižování a násilí dochází běžně i ze strany těch, kdo pouze cítí svoji fyzickou převahu, neboť – na rozdíl od Němců – nebyli vychováni k tomu, aby o problému diskutovali, ale aby naopak vše řešili „ručně a stručně.“
A samozřejmě mohou cítit také oporu systému.

Obrázky, které zde můžete vidět, pochází z německého Weinheimu ze dne 20.7.2022. Má se jednat o screenshoty videí, která natočili sami aktéři. Videa, bohužel, nejsou k dispozici.
Cikán jménem Janša, který byl přibližně stejně starý, tedy kolem 9 let, zřejmě nachytal domorodého Němce jak jede na kole. Není jasné, zda byl chlapec nucen na kole zastavit, nebo se právě chystal odjet. Jaša se pohotově vymrští a nenuceně plácne Němce do obličeje, což chlapec přijímá se značnou sebekontrolou a tváří se otráveně, ale nebrání se.
Do obrazu vstoupí vysoký, svalnatý mladý cikán a konejšivě řekne německy: „ Podívej, bratře. Jen o tom přemýšlej…“
Němec se brání: “  Nic jsem neudělal!“
Jašova odpověď: „Nebreč.“  Znovu Němce plácne a praští ho pěstí do tváře.

Hlas mimo obrazovku volá: “  Ano, přestaň!“
Jaša a starší cikán se smějí a odcházejí od Němce. Někdo zase říká: “  Nebreč!“
Jaša dvakrát plivne s bradou arogantně pohrdavě zvednutou směrem k Němci, který stojí u kola.
Hlas mimo obrazovku, který vypadá, že natáčí video, se nenuceně ptá: “  Jašo, jdeš na koupaliště ?“, zatímco Jaša nenuceně, jako by každý den trýznil domorodé Němce (to je pravděpodobně dokonce jeho hlavní zábava),  kopne do Němcovy houpající se helmy, zavěšené na řídítkách a znovu říká : “  Nebreč!“

Němec – soudě podle dialektu, který zřejmě žije v Bavorsku – volá o něco zoufaleji: „  Ale já jsem nic neudělal! Nech mě na pokoji!  „
Jaša to považuje za výzvu, aby se k Němci vrátil s výhružným a nátlakovým způsobem, zatímco se ozve hlas „ Jašo, přestaň. Jašo! “ vykřikne a potlačí smích.
Jaša o tom ani nepřemýšlí, ale teprve teď se pořádně rozjede. Tentokrát se natáhne oběma rukama a udeří Němce zleva i zprava do obličeje  úderem pěstí do nosu.

Chlapcova hlava letí dozadu. Volá: “  Ale já…“  a drží se za nos.
Filmař říká: „  Jašo, nech toho!“ Jaša se vítězoslavně zasměje a uteče.
Konec videa, které má pouhých 29 sekund.
Jiné podobné video, ukazující o něco starší Němce zhruba pubertálního věku a jejich cikánské vrstevníky, pak pro změnu ukazuje, jak cikáni Němce ponižují a nutí je, aby před nimi klečeli. Ti poslušně pokleknou. Zde je screen shot videa:

Analýza situace, jak ji vidí starší Němka, která o případech informuje:
Každý, kdo je obeznámen s manipulací s mocenskými vztahy, zjistí, že cikáni jsou mnohem lepší než německý chlapec, pokud jde o intelektuální mazanost. Ve skutečnosti Němec vypadá jako pověstný králík před hadem.
Cikáni vysílají dvojité zprávy, aby ho zmátli: “ Podívej, bratře“ .“  Bratr “ předstírá, že patříte k sobě, jste rodina. Opak je pravdou. Takové uklidňující slovo pronese mučitel k oběti. Znamená to něco jako: „  Pokud se budeš bránit, jen to zhoršíš. Takže klid, skončí to i to dřív  .“
„Proč pláčeš?“,  “  Ale sakra ,“ je na Němce několikrát hanlivě vrženo – v očekávání, že přesně to udělá a Jaša se ve své brutalitě bude cítit silnější a lepší. Můžeme jen spekulovat, zda to byla zkouška odvahy a snaha předvést se staršímu cikánovi.  Stejně dobře by však mohlo jít o jedno z mnoha mučících videí za demonstraci síly proti bezbranným německým „mamánkům“, s nimiž se pak mohou večer chlubit před shromážděným klanem.
Konečným cílem je převzít klanovou nadvládu, utlačovat Němce a nakonec je vyhnat.
Když se 9letý chlapec jako Jaša chová tak brutálně před benevolentníma očima staršího přítele nebo bratra, znamená to, že vyrůstal s tímto zákonem silnějšího a ve svém mladém věku už ví, jak jednat, aby přežil.
Nyní se podíváme na Němce. Jezdí na dobrém, odpruženém kole, je upraveně oblečený, má krátký sestřih a celkově vypadá jako dítě z dobré, spíše konzervativní rodiny. S jeho výchovou se však něco strašně pokazilo, což by ještě před 20 lety bylo v pořádku. Rodiče ho zřejmě naučili, že „ti chytřejší ustupují“, že se nemá používat fyzické násilí a spory by se měly řešit debatou a kompromisem.
Jakákoli agrese, jakákoli obrana, jakákoli přirozená schopnost bránit se nebo utéct, která je instinktivně vlastní každému zvířeti, se zdá být zcela potlačena.
Jako by tato skutečnost nebyla dostatečně ohromující, chlapec také zřejmě předpokládá, že si výprask v podstatě zaslouží a je na něj zvyklý. Protože jinak by nevolal: „  Nic jsem neudělal!  ‚Znamená to, že když ‚ něco udělal‘ , smí ho zmlátit? Odkud takový předpoklad pochází? Už je snad zvyklý, že ho pravidelně chytají a mlátí cizí lumpové?
Nyní se podíváme do okolí: V pozadí jsou řady starých sídlišť nebo dělnických domků.  V jedné z ulic stojí náklaďák, na ulici nikdo není a nikdo v domech si nevšiml, že je napadáno a ponižováno dítě. I kdyby byl někdo svědkem této scény, lze předpokládat, že nezasáhne. Protože ve Weinheimu procházeli všichni kolemjdoucí bez povšimnutí, zatímco  byly ponižovány dvě místní děti, které musely pokleknout a uznat sílu migrantů a zbabělého Němce, který přeběhl (viz obrázek výše a následující obrázek, který je jeho pokračováním):

Pokud by se něco takového stalo nějakému cikánovi, německý pachatel by musel počítat s aktem pomsty ze strany klanu, který neochvějně stojí za jeho rodinou. Nic podobného v případě Němců nehrozí, ti se za týrání svých dětí nijak nepomstí.
To připomíná dvě jiné události, k nimž došlo v Německu. V jednom případě se gay pár v Mannheimu pohádal s Turkem kvůli parkovacímu místu. Než se nadáli, po telefonátu tam bylo 30 Turků  připravených oba dva zmlátit, dokud se jim nezatočila hlava. Nehodu mohla odvrátit jen již přivolaná policie.
Při druhém incidentu obvinil turecký soused v podzemním parkovišti Němce, že naboural jeho auto. Němec s tím nesouhlasil a strhla se bouřlivá debata. Najednou tam bylo 40 Turků – někteří ozbrojení železnými tyčemi. Jen díky zásahu velmi rozhodné, nebojácné ukrajinské manželky byl Němec  útoku od gangu ušetřen.
Pokud se podíváme do koloniální historie, stejné události se odehrály v Austrálii, Kanadě a USA. Domorodí obyvatelé byli obtěžováni, ponižováni, utlačováni, podváděni a mučeni. Cílem vždy bylo vzít jejich půdu a vyhnat je, sterilizovat je, asimilovat a nakonec je vyhladit.
V letech 1905 až 1967 bílí Australané často odebírali děti  Aborigincům hned po narození a umisťovali je do církevních institucí, internátních škol nebo k adoptivním rodičům. Odhady se pohybují od každého třetího do každého desátého dítěte autochtonního původu. Tato tragédie se stala známou jako “  Stolen Generation  “ – ukradená generace. Cílem bylo připravit děti o jejich kulturu, historii a jazyk a místo toho jim vštípit anglosaskou kulturu.
V  60. a 70. letech 20. století byly indiánské děti  v Kanadě umístěny do internátních škol a dány k adopci nepůvodními Kanaďany. Cílem vž dy bylo a vždy bude ořezávat tradiční a historické kořeny dětí a odcizovat je jejich rodinám. K tomu se přidává trauma pro děti a rodiče. Trauma dále narušuje domorodou komunitu, a tak usnadňuje zabírání půdy. Kanadská vláda dodnes těžko uznává utrpěné bezpráví a odmítá vrátit části okupované země původním obyvatelům. V současnosti ovládají pouze 0,2 % svého původního kanadského území.
Tolik analýza Němky, která – zcela správně – z chování invazistů (a je jedno, zda se jedná o cikány nebo muslimy) odvozuje, že jejich chování vůči původním Němcům je znakem přebírání území.
Ovšem zde by spíš bylo třeba analyzovat samotný systém, který něco podobného nejen dopouští, ale dokonce podporuje.
Tedy správné by bylo se ptát:
Jak je možné, že si většina Evropanů nechala vnutit ničivou multikulturní propagandu?
Jak je možné, že lidé dopustili vymývání mozků přes média a na školách?
Jak je možné, že většina jich podporuje dovoz těchto nekompatibilních kultur?
Jak je možné, že stále dokola volí ty, kdo tuto výměnu obyvatel podporují?
Jak je možné, že většinově podporují i EU, která je v čele těchto snah o likvidaci evropských národů a tradic a výměnu obyvatel?
Otázek by se jistě našlo i víc. Na vině jsou totiž i rodiče, ovšem také oni sami již byli vychováni v jistém stylu, který pak předávají i svým dětem. Domluva namísto pěstního souboje by jistě v monokulturní zemi s většinově civilizovaným obyvatelstvem mohla fungovat. Ale nefunguje v zemi, kde se stále více bude uplatňovat právě hrubá síla. A to je něco, na co není většina mladých původních Evropanů připravených…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Další ukázky toho, jak se Němci vzdávají invazním jedincům (obrázky) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden