Globalisté plánovali zahrnout LGBTQ jako součást depopulační agendy již před více než 60 lety
RSS

Globalisté plánovali zahrnout LGBTQ jako součást depopulační agendy již před více než 60 lety

Nedávno jste si zde mohli přečíst o tom, že Velký reset je pod různými názvy plánován již více než 60 let, přičemž jasnější obrysy získával na přelomu 60. a 70. let. V článku byla zmínka nejen o plánovaném vyvlastňování a likvidaci drobných zemědělců, ale také o zavádění různých očkovacích a „humanitárních“ programů v Africe.
V roce 1960 se stal Klaus Schwab, který v té době studoval v USA, součástí programu CIA, při němž již v té době byly účastníkům  prezentovány plány, které byly později zahrnuty do toho, čemu nyní Schwab a jeho WEF říká Velký reset. Klaus Schwab se svého úkolu zhostil se skutečnou vervou a po založení WEF na začátku 70. let začal své plány realizovat cestou působení na loutkové politiky.
Kromě Klause Schwaba se tehdy programu účastnil mimo jiných i další evropský „student“, nyní etnolog a kulturní antropolog Wolf-Dieter Storl. Ten časem z programu odešel, přesto má stále v paměti vše, co se na něm probíralo. Právě o tomto pobytu v USA napsal svoji knihu nazvanou  „My American Culture Shock“.
Storl v první části, kterou jste si mohli přečíst zde , vypráví, jak byl v roce 1961 představen programu, který má tři pilíře, jmenovitě Mírové sbory, které očkují děti v rozvojových zemích, mimo jiné Zelené barety, které eliminují odpor vůči systému, a jako třetí pilíř emisaři, kteří mají prodávat půjčky, turbo semena, umělá hnojiva, herbicidy a pesticidy zemědělcům po celém světě. Pokud jsou pak zadluženi, protože například hnojiva již nejsou cenově dostupná, jako se to děje nyní, pak velcí filantropové se svými organizacemi, jako jsou nadace Rockefellera, Forda nebo Gatese, levně půdu odkoupí.
Jedním z prvků plánu, který byl Storlovi a dalším účastníkům představen, je snížení světové populace :
„Další odborník nám vysvětlil potřebu omezit, ne-li snížit světovou populaci. V určitém okamžiku se zdroje stanou vzácnými a sociální nepokoje se zvýší.“
To je přesně to, co se nyní děje – a nejde jen o genové přípravky, které v mnoha zemích vedou k nadměrné úmrtnosti a výrazně snížené porodnosti. Existuje mnoho dalších cest jak populaci snížit. Jednou z nich je také přimět lidi k tomu, aby se dále nemnožili či se dokonce z reprodukce sami hned na počátku života dobrovolně vyřadili, například dnes tak „moderní“ a velmi propagovanou změnou pohlaví v co nejnižším věku (v mnoha zemích EU již povolují změnu pohlaví v období mezi 12-16 lety).
Jak Storl říká, byli poučeni i o účinných metodách depopulace, konkrétně jim bylo řečeno:
„Aby se snížila míra reprodukce, musí být zavedena a propagována nejen antikoncepce, ale sexualita by měla být oddělena od reprodukce.  Prostituce, homosexualita, transsexualita a bisexualita, masturbace a pornografie jakéhokoli druhu, které vedou k rozrušení instinktu, by měly být detabuizovány a považovány za normu.“
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 4.7 ] Článek Globalisté plánovali zahrnout LGBTQ jako součást depopulační agendy již před více než 60 lety se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden