Globalisté podporují konzumaci brouků i kanibalismus
RSS

Globalisté podporují konzumaci brouků i kanibalismus

O tom, že se již vyrábí umělé maso hovězí, drůbeží čí dokonce z exotických zvířat, jistě víte. Ale víte také, že již bylo laboratorně vypěstováno i maso lidské? Lidské maso je po vnucování brouků a umělého masa zvířat dalším, co nám hodlají  globalisté v našem jídelníčku nabídnout. Nyní je tak čas na to, aby nám vštípili, že kanibalismus je vlastně něco zcela normálního. Ale nebojte se, sami globalisté brouky ani lidské maso jíst nebudou. To chystají jen pro jimi plně ovládaný „plebs.“
Znovu a znovu Světové ekonomické fórum (WEF) a jeho globální spolupracovníci „předpovídali“ budoucnost s úžasnou přesností, někdy i roky dopředu, a když se předpovědi naplní, chovají se, jako by s tím neměli nic společného. .
Je třeba připomenout, že během květnového setkání v Davosu v roce 2022 zakladatel WEF Klaus Schwab sebejistě prohlásil, že budoucnost se neděje jen tak, ale „má být určována námi“, čímž propaguje sám sebe a myslel i ostatní účastníky v místnosti. Takže nenechte se mýlit, oni skutečně věří, že mají právo rozhodovat o osudu světa, a že nikdo jiný v této věci nemá žádné slovo.
Tento osud formálně předpověděl sám Schwab v červnu 2020 pod hlavičkou „Velkého resetu“. Tento program „build back better“ zahrnuje kompletní reorganizaci a restrukturalizaci všech sektorů společnosti, včetně financí, průmyslu, vzdělávání, „společenské smlouvy“, energetického sektoru a potravinového systému.
Pokud jde o potravinový systém, WEF předpokládá potravinový systém, který neobsahuje v současné době běžné potraviny živočišného původu a nevyžaduje velké využití půdy. Ve skutečnosti WEF již řadu let prosazuje myšlenku, že bychom si měli zvyknout jíst brouky a pít regenerované odpadní vody. Jen jeden příklad: V polovině října 2018 WEF zveřejnilo na Twitteru:
Dobré jídlo: proč bychom měli brzy jíst hmyz:


Brouci, splašky a kanibalismus – plány kabaly pro vás
Četné předpovědi WEF se nyní rychle stávají skutečností a jejich sobecké plány jsou samozřejmě jejich mediálními spojenci nabízeny jako skvělé a nezbytné. Například v únoru 2021 časopis Time trval na tom, že bychom skutečně měli jíst více brouků, abychom zachránili planetu, a v květnu 2021 Bloomberg prohlásil, že „budoucností je recyklovaná odpadní voda, kterou budeme všichni  pít“.
Kalifornie ve skutečnosti již zahájila přechod z toalety do kohoutku. 23. července 2022 The New York Times posunuly dystopické předpovědi WEF na zcela novou úroveň a oznámily, že nyní nastal čas kanibalismu, jak jste si mohli přečíst již zde .
Zastánci kanibalismu tvrdí, že konzumací lidského masa zachraňujete planetu i sebe. „Kanibalismus je „výhra“ pro svět, tak nebuďte hloupí. Možná si to dokonce užijete a nebudete se muset potýkat se zbytečným pocitem viny. Jste stále dobrý člověk“, říkají.
Toto je podprahové poselství přenášené prostřednictvím těchto článků, knih a televizních pořadů, které normalizují kanibalismus, a není to náhoda. Zde je třeba zdůraznit, že zástupkyně šéfredaktora NYT, kde je kanibalismus opakovaně propagován, Rebecca Blumensteinová, je členkou WEF. Ví, co má propagovat.
New York Times také napsaly zářivou poctu Marině Abramovic, jejíž „umění“ zahrnuje velmi realistické odkazy na kanibalismus.
Laboratorně vypěstovaný lidský steak
Spolu s knihami a televizními pořady oslavujícími kanibalismus je tu také v laboratoři vypěstovaný lidský steak a veganské maso, které má chutnat jako lidské maso. V prosinci 2020 byl steak vypěstovaný z lidských buněk vystaven jako „umění“ v Design Museum v Londýně.
Tvůrce steaku Ouroboros tvrdil, že instalace je kritikou masného průmyslu a vznikla po roce přemýšlení o tom, „jak by mohla změna klimatu ovlivnit budoucnost spotřeby potravin“.
Snaží se normalizovat kanibalismus? Rozhodně
Společnost s názvem BiteLabs jde ještě o krok dále a tvrdí, že prodává řemeslný salám vyrobený z masa celebrit vypěstovaného v laboratoři. Podle jejich webových stránek mají v úmyslu odebírat biopsií vzorky celebritám, izolovat svalové buňky a poté pěstovat maso celebrit ve speciálně navrženém bioreaktoru.
Maso vypěstované v laboratoři se následně konzervuje, suší, zraje a koření podle italské tradice. Není jasné, zda se celebrity již přihlásily k tomu, že by chtěly být součástí tohoto salámu, ale zdá se, že tento podnik je skutečný. Grub Street v New Yorku napsala článek o start-upu v roce 2014. IFL Science navázala v lednu 2022 a veřejnost ujistila, že je možné vyrobit salám z klonovaného masa celebrit.
Mezi další příklady snah o normalizaci kanibalismu patří článek z roku 2018 pojednávající o výhodách krevní plazmy u dospívajících, která má údajně omlazující účinky. Objednávka 2,5 litru měla tehdy stát kolem 8 000 dolarů. Film Soylent Green, ve kterém hlavní hrdina zjišťuje, že vládou podávané jídlo je vyrobeno z lidí, se odehrává v roce 2022. A pak je tu Katy Perry (níže).

Veganský burger, který chutná jako lidské maso:

V červnu 2022 získal veganský burger, který údajně „chutná jako lidské maso“, stříbrné ocenění na každoročním festivalu kreativity Cannes Lions. Burger z lidského masa, vyrobený ze sóji, hub, pšeničných bílkovin, rostlinných tuků a tajné směsi koření, byl poprvé odhalen během Halloweenského festivalu v roce 2021 ve švédském Stockholmu.
Výše uvedené video bylo propagací této akce. I když se v něm uvádí, že „při vývoji tohoto produktu nebyli zraněni žádní lidé“, je otázka, jak vůbec přišli na to, jak chutná lidské maso.
Možná si to vymysleli a vlastně to vůbec nechutná jako lidské maso. Kdo mohl poznat rozdíl? V každém případě je to další příklad toho, že myšlenka kanibalismu je vítána a chválena.
Kanibalové proti klimatickým změnám.
Shodou okolností jiný Švéd, profesor Magnus Soderlund, se v roce 2019 dostal do titulků, když navrhl, aby lidé bojovali proti změně klimatu, konzumací lidského masa, což je ‚udržitelnější‘ než masný průmysl“. Dokonce trval na tom, že kanibalismus je udržitelnější možností než hmyzí strava. I když jeho koncept hned nevyšel, zdá se, že někdo někde vzal na vědomí jeho bláznivé nápady.
Přestože se kanibalismus vyskytoval v celé historii lidstva, byl typicky – i když s některými významnými výjimkami – až poslední možností v dobách největších hladomorů. Lidé jedli členy rodiny a sousedy, aby přežili hladomor.
Naznačovat, že dosud nejvyspělejší lidská civilizace se začne navzájem požírat, „aby zachránila klima“, je šílené. Máme postupy regenerativního zemědělství, které by vyřešily většinu našich environmentálních problémů. Není absolutně žádný důvod přejít od průmyslového zemědělství ke kanibalismu.
Zelená agenda se snaží normalizovat nižší životní úroveň
Velká část této propagace nepřirozené stravy prý pramení z touhy zachránit planetu. Je třeba si však uvědomit, že celá „zelená“ agenda – jak je v současnosti propagována – není nic jiného než lest, zastrašovací taktika, jak přimět lidi, aby přijali životní podmínky, které by pro ně jinak byly nepřijatelné, jako např. konzumace brouků, pití upravených odpadních vod a dokonce i  kanibalismus.
Zelená agenda je založena na účelově šířených lžích, jako je například myšlenka, že dusíkatá hnojiva jsou znečišťující látkou, kterou je třeba omezit ukončením zemědělství. Co budeme jíst bez zemědělství? Odpověď technokratické, transhumanisticky orientované kabaly: plevel, brouky a možná i sebe navzájem. Případně Gatesovy patřičně upravené GMO plodiny.
Zní to divoce a bláznivě, ale ve skutečnosti se chtějí zbavit co největšího počtu lidí a žádná strategie není eticky tabu, ať už je to podpora potratů až do porodu (dokonce i měsíc po porodu), postupné vyřazování fosilních paliv bez životaschopné náhrady, opakovaná aplikace experimentálních genových injekcí, hmyzí diety, upravené odpadní vody nebo kanibalismus.
Mimochodem, řada amerických států přijala alkalickou hydrolýzu jako alternativu ke kremaci, která zahrnuje rozpouštění těl a posléze jejich splachování  do kanalizace. Co se asi stane, když spláchnete vodu použitou k rozpuštění lidských ostatků do kanalizace a poté tuto vodu znovu použijete jako pitnou (což se již v Kalifornii děje)? To je také forma kanibalismu, i když spíše symbolická.
Proč jsou plány globalistů tak nechutné?
Většina lidí se diví, proč všechno, co technokratická kabala prezentuje jako „odpověď“ na naše globální problémy, je tak zatraceně nechutné a dehumanizující. Jednoduchá odpověď je, že pro ně nejsme lidé. Jsme zboží, jako dobytek, který existuje pro jejich prospěch a vykořisťování. Jsou nad námi ostatními. Oficiálně nemáme kastovní systém, ale v tomto světě kasty ve skutečnosti existují.
Většinu lidí považují za zbytečné jedlíky . Proč tedy nenakrmit zbytečnými jedlíky ty, kteří mají ještě nějakou hodnotu jako včely dělnice? Pro ně je to prostě racionální.
Je to efektivní a velká část technokracie je založena na účinnosti daného systému. Roboti jsou efektivnější než lidé, takže roboti jsou lepší volbou. Umělá inteligence je výkonnější než lidský intelekt, a proto s ní chtějí splynout. Otázkou je, co s neužitečnými lidmi. Odpovědí je zbavit se jich jakýmkoliv způsobem.

V tuto chvíli je normalizace kanibalismu stále v plenkách. Ale skutečnost, že se nám pomalu začíná podsouvat jako norma, je nepopiratelná. Celebrity samozřejmě hrají roli v každém úspěšném projektu sociálního inženýrství, stejně jako herečka Nicole Kidmanová ve videu výše.
„Tři miliony lidí na světě jedí brouky a já jsem jedním z nich,“ říká a pojídá různé druhy hmyzu, některé živé a jiné smažené do křupava. Výzkum údajně zjistil, že celebrity mohou „přimět lidi jíst brouky“. Jak uvádí PsychReg.org:
Podle nové studie BI Norwegian Business School (BI), Chuo University, Miyagi University a Oxford University může použití celebrit v reklamě na potraviny na bázi hmyzu zvýšit ochotu lidí zařadit hmyz do svého jídelníčku. Abychom mohli bojovat proti celosvětové potravinové krizi a předcházet jí, musíme prozkoumat alternativní zdroje bílkovin. OSN vyzvala lidi, aby zvážili konzumaci hmyzu, protože je výživný, udržitelný a snadno dostupný po celém světě. Mnozí však bojují s konceptem pojídání hmyzu…
Výsledky ukázaly, že vnímaná důvěryhodnost celebrit, znalost potravin na bázi hmyzu a vhodnost jsou klíčovými faktory při zvyšování ochoty lidí jíst hmyz…
Naše výsledky ukazují, že podpora celebrit může být velmi účinnou strategií pro zvýšení zájmu spotřebitelů o konzumaci hmyzu, pokud je správná celebrita zaměřena na správné pohlaví.
Technokratičtí příznivci Velkého resetu tedy již uvádějí své poznatky do praxe. Mezi celebrity, které propagují údajnou lahodnost brouků a jejich dobrý vliv na zdraví, patří také Drew Barrymore, Robert Downey Jr., slavný kuchař Gordon Ramsay, Salma Hayek a Angelina Jolie.
Jiné typy ‚kanibalismu‘
Přestože je dnes kanibalismus diskutovaným tématem, lidé už mnoho let konzumují jiné lidi jinak. Například buňky potraceného lidského plodu se často používají při vývoji vakcín. I když v konečném produktu nejsou  lidské buňky zahrnuty, stále v něm mohou být přítomny fragmenty DNA a buněčné proteiny.
Názor, že naše jediná cesta z údajné klimatické krize je strava tvořená hmyzem a kanibalismem, je krajně ignorantská a je třeba s ní bojovat na každém kroku. To nejsou vůbec zásadní řešení. Jsou to nástroje k zotročení, očernění a dehumanizaci lidstva, vynalezené lidmi, kteří považují každý steak na vašem talíři za něco, co jim bylo ukradeno…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek Globalisté podporují konzumaci brouků i kanibalismus se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden