Tři mrtví po zásahu blesku blízko Bílého domu, prý za to může globální oteplování
RSS

Tři mrtví po zásahu blesku blízko Bílého domu, prý za to může globální oteplování

Ve čtvrtek byli při návštěvě Lafayettova parku ve Washingtonu DC, který se nachází přímo naproti Bílému domu, zasaženi čtyři lidé podivným úderem blesku. Tři z nich zemřeli. (Foto: Twitter)







Úder blesku ve Washingtonu poslal v noci na dnešek do nemocnice 4 lidi s kritickými, život ohrožujícími zraněními, jak uvedla záchranná služba a hasiči v DC.



Katie Byrne (@thekatiebyrne) 5. srpna 2022 Pro kontext: každý rok je ve Spojených státech zabito bleskem asi 20 lidí, takže tato tři úmrtí (asi 14 % ročního počtu) jsou docela podivnou nehodou, nemluvě o podivnosti místa, kde zemřeli. A lightning strike in DC sent 4 people to the hospital last night with critical, life-threatening injuries according to DC EMS and Fire. Following the story this morning on @foxweather pic.twitter.com/iFsxPxZajd — Katie Byrne (@thekatiebyrne) August 5, 2022 Agentura Reuters by však ráda do národní psychiky vryla globální oteplování jako klíčový poznatek.



Úder blesku ve Washingtonu DC, který zabil dva lidi, nabízí varování před klimatickými změnami:



Reuters (@Reuters) 5. srpna 2022 Předpoklad vychází ze studie z roku 2014, která [s odvoláním na Reuters] „varovala, že počet úderů blesku by se v tomto století mohl ve Spojených státech zvýšit o 50 %, přičemž každé oteplení o 1 C (1,8 F) se projeví 12% nárůstem počtu úderů blesku“. Autor dále uvádí, že na Aljašce byl zaznamenán „17% nárůst bleskové aktivity od chladnějších 80. let“ a „v typicky suché Kalifornii obléhání asi 14 000 blesků během srpna 2020 vyvolalo jedny z největších požárů v historii státu“. Washington DC lightning strike that killed two offers climate warning https://t.co/o1X4WxMYEQ pic.twitter.com/lLHSU85lRs — Reuters (@Reuters) August 5, 2022 Takže – pozor, protože zvýšená vlhkost vzduchu v důsledku globálního oteplování [jehož vědecké příčiny a schopnost změny nejsou absolutně vyřešeny a k jehož „potírání“ potřebujeme opustit spalovací motory, jíst brouky a naskočit na nestabilní elektrickou síť poháněnou z velké části fosilními palivy] – pravděpodobně povede k většímu počtu smrtelných blesků, a proto je to vaše vina, že jste se nevzdali svého životního stylu ve prospěch věci (na rozdíl od klimatických pokrytců, kteří galapředstavitelně létají po světě v soukromých tryskáčích a nechutně znečišťujících jachtách.)



Až na to, že… i kdyby došlo ke globálním oteplováním vyvolané bleskové kalamitě (za jejíž způsobení byste se měli cítit provinile), zdá se, že lidé přišli na způsob, jak se smrti v důsledku elektrické pohromy vyhnout.



Zdá se, že agenturu Reuters řídí propagandisté, kteří svůj názor zakládají spíše na emocích než na vědě.



Mike (@jmichaelp12) 6. srpna 2022 Článek napsala oceňovaná klimatická carevna agentury Reuters Gloria Dickieová – pro jejíž akademické klimatické kladivo vypadá všechno jako hřebík vyrobený člověkem. pic.twitter.com/Y0yupqphG7



The Right To Bear Memes (@grandoldmemes) 6. srpna 2022 Opravdu?!!!? Zemřeli nevinní lidé a vy tam jdete. Wow. PackersMakeMeDrink (@MichaelTodd3) 5. srpna 2022 Pro nezasvěcené zde blesk v podstatě říká, že pokud v příštím roce nevytiskneme a neutratíme 10 bilionů dolarů na „iniciativy šetrné ke klimatu“, bude to dál zabíjet lidi. Blesk poslal dopis s výkupným z výstřižků z časopisů a teď nás drží jako rukojmí. Quoth the Raven (@QTRResearch) 6. srpna 2022 Vibes pic.twitter.com/CkJMQDRa2K Machinationist (@machinationist) 6. srpna 2022 Zdroj: zerohedge.com
Článek Tři mrtví po zásahu blesku blízko Bílého domu, prý za to může globální oteplování se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden