Experiment amerického moderátora přinesl šokující výsledek
RSS

Experiment amerického moderátora přinesl šokující výsledek

Jak možná víte, tak při silně zmanipulovaných testech genových injekcí byla zcela zlikvidována kontrolní skupina – tedy neočkovaní. Jak před časem ukázaly i odtajněné dokumenty Pfizeru, tak v jistý moment všechny neočkované naočkovali tak, aby jednoduše nebylo s kým porovnávat.
Americký konzervativní moderátor se rozhodl, že to, co firmy, které na genových injekcích vydělávají miliardy, v zájmu tučných výdělků a depopulace lidstva neudělaly, zkusí svým laickým způsobem provést sám.
Jako testovací skupinu si zvolil svatební hosty na své vlastní svatbě. I když je v USA jen asi 25% lidí neočkovaných, tak na jeho svatbě byl poměr asi půl – napůl. On sám jako neočkovaný má kolem sebe také podobně smýšlející – tedy zpravidla neočkované – přátele. Na svatbě, čítající asi 200 svatebčanů, byl tedy poměr asi 50:50. Ideální pro plánovaný experiment.
Wayne Root uvedl, že  33/200 hostů na jeho svatbě, kteří jsou nyní nemocní nebo mrtví, bylo očkováno . Pointa: nejméně polovina jeho hostů byla neočkovaná. Takže to je nevysvětlitelné. Napsal: „Je důležité poznamenat, že jsem konzervativní moderátor talk show, který od prvního dne hlasitě varoval před nebezpečím vakcíny. Takže moji přátelé jsou v drtivé většině konzervativní a také neočkovaní. Přesto z těch přátel, které znám a kteří se rozhodli očkovat, jsou již mnozí mrtví nebo nemocní.“ A řekl: „Mezi mými přáteli a rodinou, kteří nejsou očkovaní,  ani jeden z nich nezemřel ani nebyl nemocný od mé svatby před osmi měsíci .“
Jeho článek také obsahuje seznam 8 titulků o náhlém poškození zdraví nebo smrti a pak poukazuje: „Tohle byly všechny titulky v jeden den  tohoto týdne!“ Jinými slovy, nevidí to jen Wayne.
Jeho čísla jsou z jeho  pasivních pozorování  za posledních 8 měsíců. Nikdy nedělal žádné osvětové ani metodické průzkumy. Takže může ještě dojít k dalším úmrtím a poškození zdraví, které nehlásil. Nebude to proaktivně zkoumat.
Na svatbě bylo kolem 200 hostů. I když moderátor říká, že v jeho okolí jsou převážně neočkovaní, tak z oněch zhruba 200 hostů byla zhruba polovina očkovaných (moderátor říká, že něco málo pod 50%, tedy neočkovaní měli převažovat). Tedy vezměme to, že by jich bylo 50:50.
Takže máme:
200 hostů na svatbě Wayna Roota
100 očkovaných
100 neočkovaných
Zkontroloval je 8 měsíců po svatbě a zjistil:
Mezi očkovanými:
26 s vážnými zdravotními problémy
7 mrtvých
Mezi neočkovanými:
0 s vážnými zdravotními problémy
0 mrtvých
To je docela extrém, ne?
Jaká je tedy šance, že se to stane náhodou, pokud jsou vakcíny tak bezpečné, jak tvrdila společnost Pfizer v klinických studiích?
Takže pokud by bylo to, co moderátor řekl pravda, je prakticky jisté, že vakcíny jsou velmi nebezpečné, neboť 33 lidí z asi 100 je už víc než dost. A to během pouhých 8 měsíců.
Oficiálně samozřejmě – jako ve všech podobných případech – šlo o poškození zdraví či úmrtí z nějakých zcela jiných důvodů (či bez známého důvodu, jak se dnes často prezentuje). Každopádně jde o zajímavý příběh, který by plně nahradil zfalšované studie Pfizeru, které původně neměly být zveřejněny celých 75 let. Tak nyní už víme proč…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 4 Průměrně: 5 ] Článek Experiment amerického moderátora přinesl šokující výsledek se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden