Také Austrálie již přiznává, že jen méně než 10% úmrtí, která jsou prezentována jako „s Covidem“, mělo jako příčinu Covid (video)
RSS

Také Austrálie již přiznává, že jen méně než 10% úmrtí, která jsou prezentována jako „s Covidem“, mělo jako příčinu Covid (video)

Nápadná musela být každému alespoň trochu bystrému čtenáři či divákovi mainstreamu již základní manipulace korporátních médií, která zveřejňují seznam úmrtí „s covidem“ a ne „na covid“. Nebo se snad někdy říkalo „umřel s infarktem“ či třeba „zemřel s rakovinou“? Tato základní manipulace, využívaná celosvětově, měla vyvolat dojem, že jde o virus – zabiják. To samozřejmě proto, aby pak lidé o to ochotněji nastavili rameno pro injekce a tím zajistili ještě tučnější konta pro organizátory celé plandemie a jejich slouhy.
Tedy v úmrtích „s covidem“ se všude uváděli vesměs ti, kdo zemřeli ze zcela jiných příčin, jen měli pozitivní PCR test. Zemřeli by tedy i bez viru nebo třeba po nákaze nějakou jinou infekcí, například chřipkovou. Jedna země za druhou již začíná tuto manipulaci přiznávat (přesto ji u nás stále média využívají a tato zkreslená data prezentují). Nyní došlo k přiznání i v Austrálii…
Australská média přicházejí tento týden s „covidovou bombou“: skutečný počet úmrtí na Covid je mnohonásobně nižší, než se předpokládalo. Ve státě Západní Austrálie podlehlo Covid-19 méně než 10 procent udávaných úmrtí s Covidem,  přiznali v 9 News Perth  .
Mezi 1. lednem a 30. červnem letošního roku bylo ve státě zaznamenáno 192 úmrtí s Covidem. Pouze 18 úmrtí bylo skutečně spojeno s Covid-19.


Zatímco na Covid téměř nikdo neumírá, počet úmrtí v Austrálii exploduje. V květnu  Sydney Morning Herald napsal : „Umírá nás víc než kdy jindy, ale ne na Covid.“ Tento měsíc australská vláda oznámila, že během roku 2022 pravděpodobně zemře o téměř 21 procent více lidí, než se očekávalo.
Bývalý reportér New York Times Alex Berenson  napsal : „Pokud nepočítáte úmrtí na covid, počet úmrtí je stále o více než 10 procent vyšší než normálně.“ Covidová úmrtnost je tedy mnohem nižší, než se původně předpokládalo.
V australském státě Victoria podle vlády zemřelo ve srovnání s roky 2020 a 2021 asi o 27 procent více lidí. Tento vzorec je znepokojující, protože počet úmrtí se během pandemie výrazně nezvýšil, zatímco míra očkování v zemi patří mezi nejvyšší na světě.
Například v Novém Jižním Walesu, největším státě země, bylo očkováno 95 procent lidí starších 16 let. Posíleno bylo 64 procent populace. Překvapivě mnoho lidí umíralo především na cukrovku a demenci.
Berenson poukázal na to, že několik studií ukázalo, že starší lidé mohou po injekci mRNA zaznamenat pokles kognitivních funkcí, zejména po druhé dávce nebo boosteru.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Také Austrálie již přiznává, že jen méně než 10% úmrtí, která jsou prezentována jako „s Covidem“, mělo jako příčinu Covid (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden