Francie: Černoch útočil na letišti nožem, policisté ho zastřelili (video)
RSS

Francie: Černoch útočil na letišti nožem, policisté ho zastřelili (video)

K útokům nožem dochází ve Francii poměrně často, tento je za poslední dobu jeden z mnoha. Útočník, bezdomovec původem z Martiniku, se údajně v místech pohyboval delší dobu, přičemž v posledních dnech se projevoval agresivně.
Muž s agresivním  chováním a ozbrojený nožem, byl zneškodněn pohraniční policií na letišti v Roissy. Incident se odehrál tuto středu ráno ve veřejné části terminálu 2F.
Policie opakovaně bezvýsledně žádala bezdomovce ozbrojeného nožem, aby zbraň položil. Podle zdroje blízkého vyšetřování šel muž směrem k policistům, kteří poté vystřelili. Poté byl útočník střelen do břicha.

#Roissy #CDG , hier matin : les fonctionnaires de la PAF font face à un homme qui brandit une arme blanche. Il n’obtempère pas aux injonctions de poser son couteau. Ouverture du feu. 2 enquêtes : IGPN car usage des armes + parquet #Bobigny tentative d’homicide volontaire sur PDAP. pic.twitter.com/uOAn5TL09y
— Raphaël MAILLOCHON (@Raph_journalist) August 11, 2022

A to nejsou jediné incidenty, do nichž byli v posledních několika dnech pravděpodobně zapojeni obohacovači. Dále jen malý výběr z mnoha:
Do budovy koupaliště v Brestu vjelo hořící kradené auto.

Tuto středu 10. srpna 2022 kolem 21:15 bylo u hlavního vchodu na koupaliště Kerhallet v Brestu objeveno hořící auto Alpha Romeo. K rychlému uhašení bylo zapotřebí rychlého zásahu Brestských hasičů podporovaných námořními hasiči. Bylo třeba zabránit poškození veřejného vybavení koupaliště Bellevue za vchodem. Auto je zcela vyhořelé. Když přijeli záchranáři a policisté, nikoho nedopadli. Pravděpodobně jde o ukradené vozidlo.
Připomínám, že Brest je jedno z nejvíce obohacovaných měst, hodně problémů hlásí nejen multikulturní čtvrti a okolí, ale také samotné centrum města, kde obohacovači sužují zejména místní obchodníky, ale také kolemjdoucí dívky.
Na budovu nákupního centra v multikulturní čtvrti Mantes-la-Jolie někdo hodil molotovův koktejl.

Nikdo nebyl při útoku zraněn. Požár vypukl v prodejně exotických potravin o rozloze 50 m2 a rozšířil se do dvou sousedních prodejen. Celkem bylo plameny zasaženo 1200 m2 a na pomoc při zvládání plamenů bylo přivoláno 75 hasičů.
 
 
 
Dále je zde hlášeno znásilnění 14leté dívky na parkovišti v Saint Denis.
V téže oblasti – tedy na pařížském předměstí Saint Denis – došlo k bitce mezi Alžířany a Egypťany (zřejmě vyřizování účtů mezi drogovými gangy). Do konfrontace bylo zapojeno asi padesát jedinců. I z této bitky existuje video:

Bataille entre Égyptiens et Algériens à Saint-Denis. Tout va bien. pic.twitter.com/92uYOSL9rM
— Cécile Scheffen (@ScheffenC) August 9, 2022

Mrtvola ukamenovaného 25letého muže byla nalezena na poli v Neuville-sur-Oise. Ukamenovaný muž měl rozbitou lebku, pachatelé neznámí.
K pobodání došlo v noci na pondělí v Argenteuil. 15letý teenager napaden jedním nebo více osobami. Na stejném místě byli i o týden dřív napadeni nožem a pobodáni dva muži.
Nanterre: Dvě pacientky (68 a 77 let) byly znásilněny v nemocnici.
Dva policisté byli zbiti při zatýkání v Lavalu, jeden z nich byl pokousán. Oba policisté byli dva dny v pracovní neschopnosti. K podobnému incidentu došlo i v Toulouse, kde byli napadeni a zraněni policisté řidičem zastaveného auta…
Výše je jen taková malá ochutnávka posledních dní. V některých případech není uveden původ pachatelů, jinde zatím není pachatel znám. Nicméně v podobných případech, k nimž došlo výhradně v multikulturních lokalitách, bývá nakonec pachatelem některý z mnoha místních  obohacovačů…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Francie: Černoch útočil na letišti nožem, policisté ho zastřelili (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden