Velká Británie: Muslim bodl manželku 27x do krku, soud ho poslal na psychiatrii
RSS

Velká Británie: Muslim bodl manželku 27x do krku, soud ho poslal na psychiatrii

A máme zde další z bezpočtu důkazů snahy současného systému bagatelizovat násilné trestné činy muslimů  a uměle snižovat kriminalitu. Pokud totiž dojde k trestnému činu, kdy je posléze pachatel seznán psychicky nemocným, de facto nejde o trestný čin, takže tímto spousta vražd, ublížení na zdraví či pokusů o vraždu nakonec neskončí v kriminálních statistikách, ale v těch psychiatrických.
Muž bodl nožem svou ženu 27krát do krku před jejich malými dětmi v severním Manchesteru. Adil Butt, 34 let, provedl „zuřivý a krutý“ útok na svou 22letou manželku v jejich rodinném domě v Crumpsallu.
Bodl ji, když opravovala vysavač nahoře na schodech vedle jejich dětí (3 a 4 roky). Butt popadl velký kuchyňský nůž, který používal, a způsobil jí 27 samostatných ran na přední straně krku, několik dalších po stranách krku, hlavy, zad a obranných ran na rukou, když bojovala, aby ho zastavila.
Útočník pak lhal záchranným službám poté, co jeho žena zavolala sanitku a tvrdil, že se pobodala a on se jí snažil zabránit, aby si po útoku, k němuž došlo ve 13 hodin dne 27. ledna 2020, vzala život.
Butt se přiznal k nezákonnému zranění, nicméně po pětidenním procesu u Korunního soudu v Manchester Minshull Street ho porota v říjnu 2021 shledala vinným z pokusu o vraždu. Tento týden rozhodl soud o umístění muže do nemocnice podle zákona o duševním zdraví….
Kim Irving z Korunní prokuratury řekl:
„Adil Butt provedl brutální a zběsilý útok na svou ženu velkým kuchyňským filetovacím nožem poté, co se k ní přiblížil zezadu. Udělal to před očima jejich dvou malých dětí, na jejichž oblečení byla matčina krev. Navzdory svým statečným pokusům bránit se utrpěla četná zranění a jen díky štěstí se žádná z těchto ran neukázala jako smrtelná. Doufám, že nyní může začít znovu budovat svůj život.“
Jak tedy vidíte, tak na jedné straně soudce pošle vloni uvězněného zločince na psychiatrii a zároveň potvrdí, že šlo o brutální čin a hraje lítost nad obětí. Ovšem umístění násilníka na psychiatrii je spíš výsměchem oběti…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Velká Británie: Muslim bodl manželku 27x do krku, soud ho poslal na psychiatrii se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden