Německo: Tento týden začal proces s Nigerijcem a Tunisanem, kteří znásilnili Ukrajinku
RSS

Německo: Tento týden začal proces s Nigerijcem a Tunisanem, kteří znásilnili Ukrajinku

Mnoho západoevropských zemí přijímalo neevropské cizince s falešným ukrajinským pasem (mělo jít o velmi dokonalé kopie ) nebo bez jakýchkoli dokladů, pouze tvrdících, že přichází z Ukrajiny, kde údajně byli za prací či studiem. To ovšem většinou nebyla pravda, nicméně podobně, jako v případech, kdy invazsté lžou o svém věku, bylo i tentokrát většinou jejich vysvětlení akceptováno. Nikomu ani nebylo divné, že většina z těchto cizinců neuměla ani slovo ukrajinsky či rusky.
Tito – většinou muslimové – pak byli ubytováváni ve stejných objektech, kde bydlely i ukrajinské ženy s dětmi. Není proto divu, že záhy byla hlášena i nějaká ta znásilnění, zde jsem se  konkrétně zmínila například o případech k nimž došlo v Německu , Švédsku , Rakousku nebo Portugalsku .
Případ z Německa, kde před časem postupně znásilnili mladou Ukrajinku dva invazisté, kteří tvrdili, že přichází z Ukrajiny, se tento týden dostal před soud…
Tento týden byl zahájen proces se dvěma muži obviněnými ze znásilnění ukrajinské 18leté dívky na palubě říční výletní lodi v německém Düsseldorfu. Loď je v současné době využívána jako útočiště pro uprchlíky. Obviněnými muži jsou 38letý Rašíd, původem z Tuniska, a 26letý Abdullahi, který je z Nigérie.
Oba muži dorazili do Německa s pravděpodobně falešnými ukrajinskými pasy a byli ubytováni spolu s několika dalšími ukrajinskými uprchlíky na lodi Oscar Wilde. V době zločinu bylo na lodi údajně asi 25 uprchlíků spolu s platícími hotelovými hosty.
Na začátku hlavního líčení státní zástupce přečetl obžalobu. Podle ní vyšlo najevo, že mladá žena se poprvé setkala s Rašídem B. během večeře na lodi. Poté ji pronásledoval, když kráčela ke své kajutě. Tam zaútočil na mladou ženu, pronikl do kabiny a brutálně ji znásilnil. Křičela: „Přestaň! Nechci!“ a marně se snažila bránit, píše Bild .
Deset minut poté, co Rašíd opustil kabinu, Abdullahi A. zaklepal na dveře. Když otevřela, i on ji napadl a znásilnil. Podle generálního prokurátora se oba muži neznají a neexistují žádné důkazy o tom, že by spolupracovali.
Rašíd, který je původem z Tuniska, říká, že na Ukrajině studoval  dentální hygienu. Abdullahi z Nigérie říká, že v zemi před vypuknutím války studoval informatiku. Oba mají údajně ukrajinské občanství, jehož pravost má být nyní prošetřena. Podle deníku Bild  se německá pohraniční policie stále častěji setkává s Afričany, kteří tvrdí, že uprchli před válkou na Ukrajině.
Oba muži tvrdí, že se dostali do Německa přes Polsko. Afričané měli čas být v Německu jen dva dny, než byli zatčeni za znásilnění mladé ženy a nyní budou pravděpodobně odsouzeni jak k vězení, tak k deportaci.
Sama Ukrajinka se soudu nezúčastnila. Údajně je v izolaci po pozitivním testu na COVID-19.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Německo: Tento týden začal proces s Nigerijcem a Tunisanem, kteří znásilnili Ukrajinku se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden