Glosa MM: Ukrajinská propaganda
RSS

Glosa MM: Ukrajinská propaganda

Je stále obtížnější a obtížnější sebenepatrněji věřit ukrajinské propagandě, která se na nás od rána do večera hrne z našich sdělovacích prostředků.
Pracovníci medií jako by předpokládali, že jsme ztratili veškeré rozumové a logické schopnosti.



Energetický expert Ivan Noveský:
„Že jsme tu měli 249 obchodníků s elektřinou a snad 150 obchodníků s plynem? Uvědomme si, že všechno je vždy z téměř jednoho zdroje. Elektřina většinou z ČEZu. Plyn byl vždycky z Ruska, žádný jiný. To znamená, že všechno jsou to jen hrátky s vašimi penězi. S penězi nás všech. Aby Česká republika odešla z burzy? Žádný zákonný problém v tom není. Žádný zákon nám nenařizuje prodávat za burzovní ceny.
Bohužel, v poslední době udělala vláda šílené opatření, půjčila ČEZu 74 miliard, aby bylo možné dále na burze prodávat. Tyto peníze si vláda musí půjčit! V době, kdy státy kolem nás, např. Maďarsko, zakázaly vývoz, my jej podporujeme. Zatím jsme ve výrobě elektřiny soběstační, jenže jak dlouho? Nám elektřina zdaleka stačit nebude, pokud budeme nahrazovat plyn elektřinou.“

.
Mnozí politici, historici a odborníci z legislativních kruhů označují razii FBI v rezidenci Donalda Trumpa v Mar – a – Lago za bezprecedentní. Vyjadřují také pochybnosti nad neutralitou FBI a někteří dokonce volají po rozpuštění či „překopání“ úřadu od základů.
„Levice vždycky říká, že demokracie umírá v temnotě. Právě teď, v tuto chvíli, je FBI jednou z největších hrozeb pro demokracii,“ řekl v pořadu Amerian Thought Leaders historik Davis Hanson. FBI podle něj zasahuje do voleb, lže pod přísahou a je „obrovským monstrem, které se vymklo kontrole“.




  MACEK Miroslav 
The post Glosa MM: Ukrajinská propaganda first appeared on .


Nejčtenější za týden