Uniklé plány: Trudeau staví zbrojní sklady a výslechové místnosti pro ministerstvo pro změnu klimatu
RSS

Uniklé plány: Trudeau staví zbrojní sklady a výslechové místnosti pro ministerstvo pro změnu klimatu

Architektonické plány unikly do časopisu The Counter Signal a odhalují Trudeauovy zlověstné plány na ozbrojení agendy změny klimatu. (Foto: Flickr)







Ministerstvo životního prostředí a klimatických změn Kanady (ECCC) staví ve Winnipegu nový objekt, v němž bude umístěna zbrojnice, výslechové místnosti, biologické laboratoře, kanceláře pro styk s médii, „řízené tiché místnosti“ a zpravodajská zařízení.



Plány, které vypracovala firma ve Winnipegu, otevírají okno do Trudeauových budoucích plánů v oblasti prosazování klimatu.




Trudeau: Nemusíte se očkovat, ale nemyslete si, že nastoupíte do letadla či vlaku
Na konci chodby od navrhovaných místností pro „skladování střelných zbraní“ se nachází několik důkazních místností, výslechových apartmánů a přilehlých nahrávacích místností.



Podle nedávno zveřejněného inzerátu na serveru Indeed.com ministerstvo hledá zaměstnance pro prapor klimatických „znečišťovatelů“ , což je jednotka v rámci chladně pojmenovaného „Ředitelství pro prosazování práva v oblasti životního prostředí“.



Pokud vypouštíte příliš mnoho uhlíku nebo používáte příliš mnoho hnojiv, můžete se právě ocitnout na seznamu klimatických komunistů.




Pokrytec Trudeau přistižen bez masky po letu soukromým letadlem
Celé zařízení, které uniklo na server The Counter Signal, má podle náčrtů rozlohu přes 50 000 metrů čtverečních, budou v něm pracovat stovky zaměstnanců ECCC a bude v něm také sídlit personál pro předpověď počasí.



Zákon o posuzování dopadů (Impact Assessment Act – IAA), který byl v tichosti přijat v posledních dnech Trudeauovy většinové vlády, uděluje rozsáhlé pravomoci ministerským „exekutivním úředníkům“ . Doposud však bylo jen málo vysvětleno, kde a jak bude klimatická policie nasazena.



Uniklé plány na zbrojnici klimatické policie.
Rogan: Kanaďané se musí zbavit „zku*veného diktátora“ Trudeaua
IAA zmocňuje zástupce ministerstva pro změnu klimatu ke vstupu do prostor bez soudního příkazu za účelem „ověření dodržování nebo zabránění nedodržování [zákona].



Trudeauova klimatická policie může vstoupit do jakéhokoli místa realizace projektu, který má vliv na životní prostředí, pořizovat fotografie, přistupovat k počítačovým systémům a komunikačním zařízením a „nařídit jakékoli osobě, aby uvedla do provozu nebo ukončila provoz jakéhokoli stroje, vozidla nebo zařízení v daném místě“. Klimatická policie může také zcela zakázat přístup na místo.



Zdá se, že není náhodou, že tento arzenál klimatické policie byl umístěn v srdci zemědělské výroby v Kanadě. Tato informace přichází jen několik dní poté, co byli agenti vyslaní ECCC obviněni z vniknutí na soukromý pozemek v Saskatchewanu za účelem odběru vzorků dusíku, nejnovějšího cíle Trudeauovy agendy v oblasti změny klimatu.




Trudeau nabízí Kanaďanům pobídky, aby odvrátili jejich pozornost od inflace způsobené uhlíkovými daněmi
Podle majitelů pozemků, kteří se postavili federálním agentům vniknuvším na jejich pozemky, jim bylo řečeno, že účelem jejich přítomnosti je testování vody v zemljankách farmářů za účelem měření hladiny dusičnanů.



Trudeauova vláda nedávno oznámila politiku, která má snížit používání hnojiv na kanadských farmách o 30 %. Tato politika byla široce kritizována zemědělci v celé zemi a provinčními vládami v západních provinciích, přičemž odpůrci tvrdí, že ochromí dodávky potravin.



Někteří pozorovatelé uvádějí, že existuje důvodné podezření, že tato opatření jsou prvním krokem k opakování útoků na zemědělce, které vyvolaly rozsáhlé nepokoje v Nizozemsku a jinde v Evropě.



Ačkoli to federální vláda zatím nepotvrdila, spekuluje se o tom, že odběry vzorků vody, o nichž nyní víme, že probíhají, budou použity jako základní měření k prosazení snížení používání hnojiv v budoucnosti.



Zdroj: thecountersignal.com




Neuvěřitelné autentické svědectví od Češky, co se aktuálně děje v Kanadě
Článek Uniklé plány: Trudeau staví zbrojní sklady a výslechové místnosti pro ministerstvo pro změnu klimatu se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden