Mark Zuckerberg na žádost FBI nechal před americkými volbami blokovat pravdivé informace o notebooku Huntera Bidena (video)
RSS

Mark Zuckerberg na žádost FBI nechal před americkými volbami blokovat pravdivé informace o notebooku Huntera Bidena (video)

Informace z notebooku Huntera Bidena jsou natolik výbušné, že by v případě jejich zveřejnění v roce 2019, kdy se notebook dostal do rukou technika – a posléze i FBI – mohly způsobit to, že by Biden nebyl zvolen, neboť by mu nejspíš nepomohlo sebedůmyslnější falšování. I když byly volby již beztak zmanipulované, bylo samozřejmě zapotřebí, aby měl i Biden dostatek voličů tak, aby byly veškeré manipulace úspěšné.
Pokud by Bidena volilo například pouze 25% voličů, pak by se volbami manipulovalo jen velmi obtížně. I to byl důvod, proč bylo tak nutné držet notebook v tajnosti a veškeré na veřejnost uniklé informace nálepkovat jako dezinformace. Jednoduše dělat přesně to, co dělá systém se všemi nepohodlnými informacemi, ať už v jakékoli oblasti.
Spoluzakladatel Meta/Facebooku Mark Zuckerberg ve čtvrtek řekl populárnímu podcasterovi Joe Roganovi, že Facebook na žádost FBI algoritmicky cenzuroval příběh o notebooku Huntera Bidena, aby omezil dezinformace při hlasování.
Notebook Huntera Bidena z Pekla byl ovšem autentický, tedy nejednalo se o žádné dezinformace.
Společnosti sociálních médií jako Twitter a Facebook však začaly jednat, aby ochránily Joea Bidena poté, co New York Post odsoudil Bidenovu kampaň „říjnovým překvapením“.
The New York Post zveřejnil inkriminovaný obsah z notebooku Huntera Bidena těsně před volbami v roce 2020, ale Twitter a Facebook zabránily tomu, aby se příběh stal virálním.
Rogan se Zuckerberga zeptal, jak Facebook zpracovává kontroverzní příběhy.
„FBI v podstatě přišla za námi, s některými lidmi z našeho týmu, a řekla: ‚Hej, jen abyste věděli, měli byste být ve vysoké pohotovosti. Ve volbách v roce 2016 bylo hodně ruské propagandy, víme, že to bude v podstatě něco podobného,“ řekl Zuckerberg.
Zuckerberg řekl, že Facebook použil algoritmy ke snížení šíření příběhu o notebooku.

BREAKING: Mark Zuckerberg tells Joe Rogan that Facebook algorithmically censored the Hunter Biden laptop story for 7 days based on a general request from the FBI to restrict election misinformation. pic.twitter.com/llTA7IqGa1
— Minds (@minds) August 25, 2022

Nejen, že FBI pomohla ochránit kampaň Bidena před volbami v roce 2020, ale vedení FBI také řeklo zaměstnancům, aby se nedívali na notebook Huntera Bidena.
Informátor řekl senátorovi Ronu Johnsonovi (R-WI), že vedení FBI  nařídilo úředníkům FBI, aby se  nedívali do notebooku Huntera Bidena.
Informátor FBI také uvedl, že FBI záměrně zdržovala vyšetřování Huntera Bidena.
FBI se zmocnila notebooku Huntera Bidena téměř před třemi lety a ministerstvo spravedlnosti dosud Huntera neobvinilo ze zločinu, přestože bezpočet e-mailů odhaloval spletitou síť vazeb mezi zločineckou rodinou Bidenů na Ukrajinu, Rusko a Čínu. 
Senátor Johnson v úterý zaslal dopis generálnímu inspektorovi ministerstva spravedlnosti Michaelu Horowitzovi ohledně nových obvinění oznamovatelů.
„Oznamovatelé nedávno kontaktovali mou kancelář, aby oznámili vážné obavy ohledně zacházení FBI s notebookem Huntera Bidena,“ řekl Johnson Horowitzovi. Poté, co FBI koncem roku 2019 obdržela notebook z obchodu s počítači v Delaware, místní vedení FBI řeklo úředníkům úřadu, že se nesmí dívat na notebook Huntera Bidena, a že FBI nebude znovu měnit výsledek voleb…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Mark Zuckerberg na žádost FBI nechal před americkými volbami blokovat pravdivé informace o notebooku Huntera Bidena (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden