Schwabovo WEF podepsalo dohodu s OSN o urychlení provádění Agendy 2030 (video)
RSS

Schwabovo WEF podepsalo dohodu s OSN o urychlení provádění Agendy 2030 (video)

Již opakovaně zde upozorňuji na fakt, že globalistům se naplňování cílů Agendy 2030 nebývale daří. Zřejmě již před vypuknutím falešné „plandemie“ a začátkem dlouho plánované hospodářské krize, jaká nemá v historii obdoby, bylo globalistům jasné, že většina lidí se jejich plánům podřídí. A měli v zásadě pravdu, protože odpor je celosvětově velmi slabý.
Proč tedy čekat na dokončení plánů až do roku 2030?
Na sociálních sítích v současné době kolují obrázky  dohody , kterou Světové ekonomické fórum Klause Schwaba uzavřelo s Organizací spojených národů v roce 2019, těsně před vypuknutím pandemie, s cílem urychlit společnou realizaci Agendy 2030.
Obě strany úzce spolupracují na šesti frontách: program financování 2030, změna klimatu, digitalizace, rovnost žen a mužů, vzdělávání a zvyšování jejich vlivu.
Dohodu podepsali v sídle OSN generální tajemník OSN Antonio Guterres a zakladatel a prezident WEF Klaus Schwab. Řekl, že dosažení cílů udržitelného rozvoje je „zásadní pro budoucnost lidstva“.
Schwab tvrdí, že jsme na křižovatce. Podle něj existují dvě možnosti: buď si vybereme „lepší svět“ a pak musíme splnit tyto plány nebo si vybereme starý svět, ale pak nás čeká „katastrofa“.
Dvě soukromé organizace s obrovským střetem zájmů tak pokračují v této „světové show“ na naivním, propagandou indoktrinovaném Západě….

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden