Neočkované migranty pustíte a tenisovou hvězdu Djokoviče ne? Reportér se ptal v Bílém domě
RSS

Neočkované migranty pustíte a tenisovou hvězdu Djokoviče ne? Reportér se ptal v Bílém domě

Reportér Fox News Peter Doocy v pondělí uvedl další podstatnou věc, když požádal tiskovou mluvčí Bílého domu Karine Jean-Pierreovou, aby vysvětlila, proč do země denně přicházejí neočkovaní migranti, ale tenisové hvězdě Novaku Djokovičovi byla odepřena energie na účast na US Open. (Foto: Flickr)







Doocy se Jean-Pierrové zeptal: „Jak je možné, že migranti mohou do této země přijít neočkovaní, ale tenisté světové úrovně ne?“.



Jean-Pierreová samozřejmě jako obvykle neměla odpověď a prohlásila, že „americká vláda nemůže hovořit o podrobnostech jednotlivých vízových případů“.




Tenisová legenda Djokovič nebude startovat na US Open kvůli diskriminační očkovací politice
A dodala, že „z důvodu ochrany soukromí se USA rovněž nevyjadřují ke zdravotním informacím jednotlivých cestujících, pokud jde o tohoto tenistu“.



Poté prohlásila, že na tuto otázku může odpovědět pouze CDC a že „o tom rozhodují oni“.



Jean-Pierre rovněž uvedla, že migranti přicházející do USA a návštěvníci země jsou „dvě různé věci“.




Novak Djokovič králem Říma. Velké vítězství svobodného člověka
Doocy navázal otázkou: „Někdo neočkovaný přiletí letadlem, vy říkáte, že to není v pořádku. Když někdo přijde do Texasu nebo Arizony neočkovaný, smí tam zůstat?“.



Watch what happens when Peter Doocy asks Karine Jean-Pierre why illegal aliens are released into the country even if they don't have the COVID vaccine, but Novak Djokovic isn't allowed in for the U.S. Open: pic.twitter.com/Jdqmo0IpEN — John Cooper (@thejcoop) August 29, 2022 „Takhle to nefunguje. Není to tak, že by někdo přišel pěšky,“ odpověděla Jean-Pierreová.




Britský novinář: „Djokovič je jedním z nejnebezpečnějších lidí na světě“
„Přesně to se děje!“ „To je pravda. Doocy vystřelil zpět a naléhal: „Denně projdou tisíce lidí. Někteří z nich se převrátí. Někteří z nich jsou chyceni. Desítky tisíc týdně ne. To je to, co se děje.“



Podívejte se:





Minulý měsíc organizátoři US Open potvrdili, že wimbledonský šampion Djokovič nebude moci na turnaji startovat kvůli zákazu Bidenovy administrativy vstupovat do země neočkovaným cizincům.




Djokovič se nedá očkovat, klidně vynechá Paříž i Wimbledon
Ironií osudu je, že na oficiálních internetových stránkách akce se uvádí, že „v tuto chvíli nebude po držitelích vstupenek požadováno, aby se při vstupu na US Open prokázali dokladem o očkování proti COVID“.



Srb, který turnaj vyhrál již třikrát, se rozhodl neriskovat, že bude cestovat a zažije opakování krutého zacházení ze strany úřadů v Austrálii, které skončilo jeho deportací.



Americká tenisová legenda John McEnroe nedávno v komentáři k této situaci označil za „vtip“, že Djokovič stále nesmí kvůli svému očkovacímu statusu startovat na US Open.




Tenisový hráč popsal, jak to bylo ve skutečnosti na Australia Open
„V této fázi pandemie, kdy jsme dva a půl roku po ní, si myslím, že lidé ve všech částech světa o ní vědí víc, a představa, že sem nemůže přijet hrát, je podle mě vtip,“ řekl McEn roe.



Mezitím pohraniční hlídky doslova odemykají brány pro nelegální přistěhovalce, aby mohli pěšky vstoupit do země a nechat se odvézt autobusy do měst, jako je New York.



Podle údajů Celní a pohraniční ochrany se ve fiskálním roce 2022 pokusily hranici překročit zatím více než dva miliony lidí.




Srbsko „vrací úder“ za Djokoviče. Australské firmě zrušila licenci na těžbu lithia
Toto číslo se rovná dvaadvacetiletému maximu.



[ZH: Jak uzavírá Joe Concha ve skvělém článku, tenisoví fanoušci budou tento týden okradeni. Djokovič, který byl 373 týdnů po sobě na prvním místě žebříčku (rekord), bude sedět a sledovat, jak někdo jiný vyhraje titul, který on získal třikrát.



Jednou se budeme na éru COVID-19 dívat s takovou hanbou – hanbou za to, co naši vůdci udělali, když bránili našim dětem chodit do školy a vyžadovali, aby po léta nosily masky.



Stejná nelogičnost platí i pro ty, kteří se domnívají, že držet Djokoviče mimo zemi a mimo Open je dobrý nápad. ]



* * *



Zdroj: summit.news
Článek Neočkované migranty pustíte a tenisovou hvězdu Djokoviče ne? Reportér se ptal v Bílém domě se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden