Papež lituje – Černochová schvaluje
RSS

Papež lituje – Černochová schvaluje

Před několika málo dny (20. 8) došlo V Rusku k teroristickému útoku. V autě byla zabita mladá žena, která se vracela domů z přednášky. Její otec se následně zhroutil.
Jednalo se o dceru akademika Dugina. Ten je mj. vedoucím katedry sociologie na Moskevské univerzitě.
Američané jasně a jednoznačně odsoudili tento teroristický akt a papež řekl že „dcera filosofa Dugina se stala nevinnou obětí války“ , čehož velmi lituje.
Je však stát, kde ministryně obrany vraždu v podstatě schvaluje.
J. Černochová – ministryně obrany – napsala v reakci na úkladnou vraždu této mladé ženy (29) na Twitter „není mi líto dcery ani truchlícího otce“ .
Proč tak sprostá krutost?
Dalo by se asi říci, že původem bankovní úřednice Černochová, je obrazem dnešní nenormální doby. Je morálně nevybavená, bez vychování a bezdětná. Její velikou zálibou jsou zbraně, se kterými se ráda fotografuje. U ženy, i když bezdětné, je to, řekněme zvláštní.
Je to postava, nikoli jediná v současné vládě, která pochopila, že když bude dostatečně nenávistná na jednu stranu a na druhou dostatečně podlézavá, bude se dnes mít dobře a její mentální výbava ji prostě nedovolila mlčet ani teď.
Její prohlášení pravděpodobně naplnilo skutkovou podstatu trestného činu (Podpora a propagace terorismu), ale buď není schopná pochopit dopad a význam svého vyhlášení, nebo si je vědoma toho, že policie si na ní jednoduše netroufne. JUDr. Rajchl již podal trestní oznámení, takže sledujme, co se nezávisle prokáže.
České televize, věrny svému poslání, začaly okamžitě vraždu mladé ženy zlehčovat. Mluví o ní jako o nacionalistce atd. Opět se zde vynořil způsob posledních let, kdy není třeba důkazů ani debaty – stačí jednostranný nenávistný komentář.
Schvalování vraždy teroristickým způsobem se hájit nedá a představitelé státu, se kterým se počítá, prostě nemůžou jednat tímto způsobem.
Jistě si čtenář teď může říci, že televize a Černochová asi vědí víc než já. To je možné, ale nějak se mi nezdá, že vědí víc než americká vláda, francouzská vláda či papež. Ti všichni vyjádřili politování. (Mimochodem, jakpak se s prohlášením srovnali naši lidovci.)
Česká republika byla dokonce na půdě Spojených národů nařčena z podpory terorismu. To je silné.
Naše republika ztratila i kvůli lidem podobným Černochové mezinárodní vážnost i morální kredit. Jsme zemí, jejíž představitelé se neštítí ničeho.
To, jací lidé zasedli v dnešní vládě, je věc znepokojivá, ale co je znepokojivé možná ještě víc, je nulová reakce politiků i médií.
Uvědomme si, že pokud by nastala odpovídající situace, Černochová a jí podobní se stanou pány nad našimi životy.
Oni budou rozhodovat, zda budeme zataženi do války či ozbrojeného konfliktu
Ale nemusí to být ani mezinárodní konflikt, zbývá málo a můžeme se opět dočkat politických soudů a perzekucí (vzpomeňme na návody k udávání těch „kteří by mohli sympatizovat s agresorem“) a lidé podobných kvalit pak budou rozhodovat o našem bytí a nebytí a to by nás asi znepokojovat mělo.


Nejčtenější za týden