VIDEO: Polský prezident v šokujícím projevu k armádě prohlásil, že mezi Polskem a Ukrajinou už nebudou žádné hranice, jak prý prorocky prohlásil Volodymyr Zelenský! Nad Moskvou se objevil “Létající Kreml” v podobě letounu IL-80, který je určený pro evakua
RSS

VIDEO: Polský prezident v šokujícím projevu k armádě prohlásil, že mezi Polskem a Ukrajinou už nebudou žádné hranice, jak prý prorocky prohlásil Volodymyr Zelenský! Nad Moskvou se objevil “Létající Kreml” v podobě letounu IL-80, který je určený pro evakua

VIDEO: Polský prezident v šokujícím projevu k armádě prohlásil, že mezi Polskem a Ukrajinou už nebudou žádné hranice, jak prý prorocky prohlásil Volodymyr Zelenský! Nad Moskvou se objevil “Létající Kreml” v podobě letounu IL-80, který je určený pro evakuaci vlády v případě vyhlášení jaderné války! Varšava podle ruských tajných služeb chystá invazi na západní Ukrajinu na základě pozvání Kyjeva, který se pokusí s Varšavou vytvořit konfederaci a volnosvazkový společný stát spojený se členstvím v EU a v NATO!
Bezpečnostní situace v Evropě v noci ze čtvrtka na pátek dramaticky eskalovala. Polský prezident Andrzej Duda včera na slavnostním ceremoniálu před nastoupenou polskou armádou pronesl dramatický a šokující projev, kterým odstartoval plán Varšavy na obnovu Velkopolska. Polský prezident totiž prohlásil, že je přesvědčen, že mezi Polskem a Ukrajinou již nikdy nebude hranice , že ta hranice skutečně zmizí a oba státy budou žít ve společné zemi , budou se společně rozvíjet a vytvoří společnou sílu, na kterou si nikdo nedovolí již nikdy zaútočit.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v114rk5","div":"rumble_v114rk5"});
Projev doslova otřásl polskou veřejností a reakce přišla okamžitě již po pár hodinách i z Ruska. Nad Kremlem se zjevil výjev počátku jaderné války. Na obloze se objevil letoun “ Soudného dne ” typu Iljušin IL-80, speciální stroj chráněný proti EMP a určený pro evakuaci vlády z Kremlu v okamžiku vypuknutí jaderné války.  Viz. video níže. Ruská armáda stroj přezdívá “ Létající Kreml ” a je to stroj, z něhož lze řídit nejen celé Rusko, ale i jadernou válku. Stroj byl naposledy k vidění na veřejnosti 9. května 2010, tedy před 12 lety. Kreml tím zřejmě vysílá varování do Varšavy, že invaze polské armády na Ukrajinu povede k vypuknutí války Ruska s NATO a v konečném důsledku k jaderné válce.
Nad Kremlem se zjevil letoun Soudného dne a polský prezident mluvil dramaticky jako Goebbels
Projev polského prezidenta zněl svojí intonací jako projev Adolfa Hitlera, se stejnou dikcí a intonací, pouze v polském jazyce a s dramatickými přestávkami, ve kterých si liboval nejen Adolf Hitler, ale především Joseph Goebbels. Ten tvrdil, že nedokončená věta upoutá pozornost publika lépe než dělostřelecká palba a při zhlédnutí projevu prezidenta Dudy, kdy si udělal dramatickou pauzu s posledními slovy “ nebude žádná hranice “, můžeme lehce vidět, že polský prezident si dával záležet na co největší dramatičnosti.
document.createElement('video');
https://aeronet.news/wp-content/uploads/FlyingKremlin.mp4
Je velmi pravděpodobné, že Polsko by mohlo využít největšího ruského státního svátku Dne vítězství 9. května a polská armáda by mohla vstoupit na Ukrajinu, tedy konkrétně na západní část Ukrajiny pod rouškou mírové a bezpečnostní mise na základě pozvání a mandátu ukrajinského prezidenta, takže nepůjde podle mezinárodního práva o invazi, ale pouze o pozvané mírové sbory. V době vyhlášeného válečného stavu na Ukrajině podle ukrajinské ústavy nepotřebuje prezident Ukrajiny žádný souhlas ukrajinského parlamentu. V době války je Ukrajina řízena pouze prezidentem jako vrchním velitelem a pouze jeho dekrety, které mají formu rozkazů.
Vstup polské armády na Ukrajinu by hrozil zatažením NATO do války s Ruskem
Znepokojení v Kremlu je naprosto pochopitelné. Podle ruských novinářů, se kterými jsme v kontaktu, situace eskalovala v noci ze včerejška na dnešek, kdy ruská rozvědka zaregistrovala přesuny polské armády k ukrajinským hranicím, přičemž ta armáda tam je rozmístěna již od léta loňského roku, ale dosud se nepohybovala.
V noci podle ruské GRU došlo ke změně a polská armáda se posunuje k ukrajinským hranicím, a to jen pár hodin po včerejším projevu prezidenta Dudy. Vstup polské armády na Ukrajinu bude znamenat hrozbu vypuknutí jaderné války, protože Rusko bude polskou armádu, i když vstoupí na Ukrajinu bez souhlasu NATO a na vlastní pěst a na pozvání Kyjeva, považovat za alianční armádu a za oficiální vstup členské země NATO do války na Ukrajině.
Nastoupené složky všech polských vojenských sil při projevu prezidenta Dudy Ruská armáda začne ničit polské vojskové útvary stejně jako ty ukrajinské a v tom okamžiku hrozí, že Varšava požádá o aktivaci článku 5 Washingtonské smlouvy o kolektivní obraně NATO. Eskalace by potom byla velice rychlá, jaderný střet by byl otázkou několika hodin. Fanatický projev Dudy ve mně opravdu vyvolal obavy, a zjevně nejen u mně, ale i v Kremlu, soudě podle toho IL-80 nad Kremlem.
Andrej Babiš v posledním videu [ 1 ] uvedl, že mu připadá, že Petr Fiala jezdí do Polska tak často, jako by to vypadalo, že ani jiná země než Polsko v EU neexistuje. Tohle je dobrý postřeh, kterého jsme si všimli nejen na Aeronetu, ale všímá si toho i Andrej Babiš a další politici. Andrzej Duda v projevu k polským vojákům řekl tu poznámku, že podle prorockého výroku Volodymyra Zelenského nebudou mezi Polskem a Ukrajinou žádné hranice.
Zelenský má během válečného stavu neomezené a autokratické pravomoci nad celou Ukrajinou
A pokud nevíte, proč to prohlásil, tak si to vysvětlíme. V době válečného stavu disponuje ukrajinský prezident neomezenými pravomocemi a parlament je suspendován. Zelenský tak může z pozice prezidenta a válečného stavu nejen pozvat polskou armádu na Ukrajinu, ale podle ruských novinářů může dojít i k tomu, že vytvoří s Polskem volný svazek v podobě Konfederace , kdy mezi oběma státy by zanikly hranice, i když obě země by si zachovaly vlastní vlády a prezidenty, ale politicky navenek ve vztahu ke 3. zemím by Konfederace vystupovala jako jeden mezinárodní subjekt.
Polští vojáci při poslechu projevu prezidenta A to by znamenalo, že by se Ukrajina stala automaticky členem EU a rovněž NATO, a to čistě jen formou aklamace, tedy prohlášením obou států o konfederativním sjednocení. Konfederace je uskupení dvou federací s vlastními vládami a prezidenty, které tvoří ve specifikovaných oblastech zahraniční politiky jednotný celek a vystupují jednotně jako jeden subjekt. Konfederace naposledy fungovala ve velkém pojetí velkého státu v polovině 19. století v USA, kde model konfederace použily jižanské státy. Ponechaly si každý vlastní vládu, ale utvořily centrální konfederativní vládu a parlament v Richmondu ve Virginii. Tato vládla vystupovala společně směrem ven ve smyslu zahraniční politiky.
Konfederace s Polskem by mohla dovést Ukrajinu k členství v EU a v NATO okamžitě a zadními vrátky
Domácí záležitosti vláda v Richmondu neřešila a ponechávala je na jednotlivých vládách jižanských států. Podle všeho se zdá, že Varšava vycítila příležitost k obnově Velkopolska, protože Ukrajina prohrává válku, postupně ztrácí další a další území, dosud Kyjev nevyhrál ani jedinou bitvu, takže právě teď je ideální stav pro Polsko k tomu, aby dotlačilo Zelenského do kouta.
A v té chvíli ho Polsko přinutí přijmout vojenskou pomoc od Varšavy a vytvořit s ním volný svazek. Tohle je roznětka ke 3. světové válce a k jaderné výměně. Polsko nebude na Ukrajině válčit s Rusy samo za sebe, na to nemá sílu. Jakmile Rusové zlikvidují Polsku několik útvarů a jednotek, Polsko se obrátí na NATO a především na Petra Fialu, Eduarda Hegera a případně na další státy o vojenskou pomoc.
Muž mával polskou vlajkou z vikýře na střeše Tak časté cesty Petra Fialy do Polska jsou možná přípravným tanečkem k vojenské pomoci české armády té polské, až to bude na Ukrajině potřebovat. Přesně o tomto budou ty schůzky. Ani na okamžik to není o solidaritě s Ukrajinou, ale o plánech na geopolitické přeformátování prostoru Ukrajiny ve chvíli, kdy o Ukrajině rozhoduje drogově závislý jedinec a nikoliv ukrajinský parlament a ani lidová referenda.
Kyjev potřebuje vojáky, nikoliv zbraně. A potřebuje vojáky NATO, jmenovitě. A to proto, že Kyjev ví, že když je Rusové začnou zabíjet, NATO nebude mít na výběr a bude muset vtrhnout na Ukrajinu do otevřené války s Ruskem. Hraje se tak o plán na zatažení NATO do války s Ruskem na Ukrajině skrze polskou vojenskou misi na Ukrajině.
Nejen o této hrozbě budeme hovořit dnes od 19:30 na Svobodném vysílači CS . Budeme hovořit i o novinkách z domova i ze světa. Všichni jste srdečně zváni k poslechu.
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden