Bill Gates sestavuje tým GERM pod vedením OSN, aby „zastavil příští pandemii“
RSS

Bill Gates sestavuje tým GERM pod vedením OSN, aby „zastavil příští pandemii“

Globalistický propagátor očkování Bill Gates představil svůj tým GERM, vrcholnou lékařskou agenturu, která podle něj bude spolupracovat se Světovou zdravotnickou organizací řízenou OSN na odhalování epidemií a prevenci pandemií. (Foto: Youtube / TEDx)







V nedávném videu Gates nastínil, jak bude tým Global Epidemic Response and Mobilization fungovat, a popsal, jak budou epidemiologové identifikovat ohniska nákazy a informovat o nich „odborníky na nemoci“ WHO, kteří pak budou kontaktovat vládní úřady a doporučí nejlepší postup.



The world can make COVID-19 the last pandemic: https://t.co/b3bHaQ3eLr pic.twitter.com/wnKIfARZzh — Bill Gates (@BillGates) May 1, 2022 „Vlády a farmaceutické společnosti budou spolupracovat, spojovat továrny po celém světě, aby velmi rychle získaly nebývalý rozsah diagnostiky a vakcín,“ vysvětluje Gates, který neznal masivní neúčinnost vakcín Covid, které nedokázaly zastavit přenos, ani zabránit onemocnění.



„A budeme mít experty na politiku, kteří se postarají o to, aby každá země měla správný přístup,“ dodal Gates ve videu na YouTube.



„Tento tým by udržoval jejich dovednosti čerstvé, pomáhal by zbavit se dětské obrny, zbavit se malárie, zbavit se spalniček a dalších infekčních nemocí,“ popsal Gates a zjevně ignoroval epidemii dětské obrny v Indii, za kterou mohly vadné Gatesovy vakcíny proti obrně.





Gates svůj tým GERM minulý měsíc představil v přednášce na TEDu, kde ho prodával jako jeden z mála způsobů, jak zastavit další globální pandemii podobnou Covidu.



Bill Gates about The GERM Team pic.twitter.com/DksNZbRDO7 — Wittgenstein (@backtolife_2022) April 30, 2022 Jinými slovy, Gates odhaluje digitální lékařskou tyranii řízenou globálním orgánem nevolených lékařských „expertů“ a byrokratů, kteří vám řeknou, kdy jste nemocní, a donutí vás užívat jimi předepsané vakcíny.



Gates a jeho nadace se samozřejmě nesmírně zasloužili o nedávnou reakci na pandemii vakcín a připravovali se na ni cvičeními, jako byla „ Událost 201 „, která simulovala „nekontrolované vypuknutí koronaviru“ téměř dva roky před krizí Covid.




Gatesova nadace uspořádala před 3 měsíci v New Yorku scénář pandemie s koronavirem. Dokonce vlastní patent


Poselstvím akce 201 bylo, že epidemie by měly být řešeny kombinací globálních vlád, lékařských autorit a podniků, které se spojí při vývoji vakcín a dalších léčebných prostředků.



Adan Salazar
Článek Bill Gates sestavuje tým GERM pod vedením OSN, aby „zastavil příští pandemii“ se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden