Další podivný požár amerického závodu na zpracování potravin
RSS

Další podivný požár amerického závodu na zpracování potravin

Minulý víkend vzplál další závod na zpracování potravin. Přidejte tento drůbežářský podnik v Kalifornii na rostoucí seznam amerických potravinářských závodů, které byly v uplynulém roce vyřazeny z provozu kvůli „náhodným požárům“. (Foto: Twitter / ilustrační)







Losangeleská televize KTLA oznámila, že závod na zpracování drůbeže QC Poultry v kalifornském Montebellu, který se nachází východně od východního Los Angeles a jihozápadně od San Gabriel Valley, začal hořet v neděli kolem 16:00 místního času. Hasiči zasahovali ve velkém průmyslovém podniku, když se ze střechy valil hustý dým.



Breaking: Another food processing facility has caught on fire … Getting a little suspicious now … pic.twitter.com/t0gGlFTn95 — Wall Street Silver (@WallStreetSilv) August 30, 2022 KTLA uvedla, že nedošlo k žádným škodám na dalších stavebních objektech v okolí. Příčina požáru není známa…




Náhoda? Seznam 97 podivných požárů dodavatelů potravin v roce 2021-2022
Ačkoli se zdá, že požár je bezvýznamný, je součástí mnohem většího problému, kterým je série záhadných požárů, jež v posledním roce jeden po druhém likvidují americký potravinový řetězec.



V červnu jsme sepsali seznam několika desítek nebo více závodů na zpracování potravin, které zachvátil požár (seznam najdete zde).











Někteří uživatelé Twitteru se ptali, zda americký potravinářský průmysl není sabotován…




Záhadná série požárů u několika závodů na zpracování a distribuci potravin
Man-made Famine, Another US food factory fire in the US, poultry processor burns down in Montebello, Ca. Meanwhile, Belgian farmers in the Antwerp area insurrect government buildings, chants of "farmers.” pic.twitter.com/PJeujuJF6y — RealRobert (@Real_RobN) August 30, 2022 Breaking: Another food processing facility has caught on fire … Getting a little suspicious now … pic.twitter.com/t0gGlFTn95 — Wall Street Silver (@WallStreetSilv) August 30, 2022 … tady není nic k vidění ( počet příběhů „požár potravinářského závodu“ ve všech médiích).







Vzpomeňte si, kdo chce, aby svět „žral brouky“:







Zdroj: ktla.com
Článek Další podivný požár amerického závodu na zpracování potravin se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden