Muslimští fotbalisté Bayernu Mnichov se odmítli fotit na reklamu sponzorského pivovaru s pivem
RSS

Muslimští fotbalisté Bayernu Mnichov se odmítli fotit na reklamu sponzorského pivovaru s pivem

Pomineme-li fakt, že evropský sport již příliš evropským není (snad vyjma sportů zimních), tak v různých západoevropských týmech najdeme i stále víc muslimů. Některé týmy již jako úlitbu svým muslimským kolegům po úspěšné výhře v nějakém šampionátu připijí dětským nealkoholickým „sektem“, jinde se podřizují ramadánu a během zápasu přerušují hru i tehdy, kdy to pravidla hry nepovolují a jinde akceptují odmítnutí propagovat výrobky sponzora.
V tomto kontextu nechápu, proč nepropagují například nealkoholické pivo, které je dnes v produkci drtivé většiny pivovarů. Případně lze pivovaru navrhnout, aby přešel například ke sponzorství hokejových týmů, které zatím nejsou takto multikulturní. S tempem, jakým je Německo islamizováno, se může stát, že za pár let nebude tu sklenici s pivem držet ani jeden fotbalista….
Jako každý rok , na začátku sezóny, hráči Bayernu Mnichov pózují pro oficiální fotografii propagující značku Paulaner (německé pivo a pivovar), která sponzoruje mnichovský klub. Tuto neděli došlo k propagačnímu fotografování celého týmu, včetně Sadio Maného a Noussaira Mazraouiho – tedy muslimských hráčů.
Ale pro oficiální fotografii, kdy bylo nutné držet pivo, vyčnívali právě tito dva hráči Bayernu – Maročan a Senegalec. Oba hráči, věrní svému náboženství, se rozhodli, že toto pivo nebudou propagovat.
Bayern Mnichov a jeho sponzor přání obou hráčů respektovali.
Každý rok, na začátku sezóny, hráči Bayernu Mnichov pózují pro oficiální fotografii propagující značku piva a německý pivovar, který sponzoruje mnichovský klub.
Mimochodem, nejspíš jste si všimli, že někteří černoši drží v ruce pivo. Část Afriky je samozřejmě stále křesťanská, i když nejde právě o tu část, ze které do Evropy připlouvají obohacovači na člunech přes Středozemní moře. Jde například o jižní část Nigérie, Kongo, JAR, Keňu nebo Angolu, kde je dokonce islám zakázán zákonem.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 5 Průměrně: 5 ] Článek Muslimští fotbalisté Bayernu Mnichov se odmítli fotit na reklamu sponzorského pivovaru s pivem se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden