Divoká přestřelka z přepadení v americkém obchodě
RSS

Divoká přestřelka z přepadení v americkém obchodě

Během divoké přestřelky v obchodě s kuřivem v Kalifornii byl podle úřadů zraněn pracovník ostrahy a zabit podezřelý. (Foto: Youtube)







Incident se odehrál 3. dubna v Comptonu, ale policie právě zveřejnila záběry z bezpečnostních kamer a prohlášení o tom, co se stalo, ve snaze vypátrat podezřelé z vraždy, kteří zůstávají na svobodě.



Krátce před 19. hodinou toho večera vstoupili do obchodu Smoke Shop čtyři podezřelí muži, kteří údajně měli v úmyslu spáchat ozbrojenou loupež.



Když podezřelí obcházeli pult, jeden z nich vytáhl střelnou zbraň a namířil ji na zaměstnance, který v podniku pracoval jako ostraha.



Je vidět, jak zaměstnanec rychle vytáhl vlastní zbraň a vystřelil na podezřelé, což vyvolalo chaotickou přestřelku zachycenou na kameru.



„Zaměstnanec utrpěl střelná zranění v obličeji a na krku a později byl z nemocnice propuštěn,“ vysvětluje v tiskové zprávě oddělení šerifa okresu Los Angeles (LASD).



„Asi 30 minut po zpackané loupeži reagovali zástupci na nemocnici Martina Luthera Kinga ohledně postřelené osoby. Vyšetřovatelé zjistili, že postřelenou obětí byl jeden z lupičů z ‚Smoke Shopu‘, kterého postřelil zaměstnanec obchodu.“



Následující den byl zatčen další podezřelý, nicméně podle posledních dostupných aktualizací zůstávají na útěku dva.





Zdroj: cbsnews.com
Článek Divoká přestřelka z přepadení v americkém obchodě se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden