Europarlament hlasoval pro prodloužení covid pasů do poloviny roku 2023. Jak kdo hlasoval za ČR?
RSS

Europarlament hlasoval pro prodloužení covid pasů do poloviny roku 2023. Jak kdo hlasoval za ČR?

Eurofašisté opět ukázali, jak je jim totalita blízká. A to včetně těch, kteří tam jsou za ČR. Až na malé výjimky všichni hlasovali pro prodloužení covid pasů. A to přesto, že ve vyjádření statisíců občanů EU se více než 99% vyslovilo proti jejich dalšímu pokračování. Jenže politiky jako vždy názor občanů nezajímá, většinou hlasují přesně naopak, než jak by si přáli voliči. Co tedy bylo ve čtvrtek schváleno?
Parlament Evropské unie odhlasoval prodloužení režimu COVID do roku 2023 navzdory tvrdé kritice některých volených zástupců, ale i občanů.
Zdá se, že COVID-19 ještě zdaleka neskončil, alespoň ne pro evropské občany, kteří žijí na území fašistické EU, přičemž parlament nadnárodního bloku hlasoval pro prodloužení používání COVID průkazů do roku 2023, což je krok, který jeden kritik popsal jako „naprosto opovrženíhodný“.
Podle opatření, které je údajně zaměřeno na omezení šíření covidu (což je samozřejmě lež, neboť očkovaný je přenašečem úplně stejně jako neočkovaný či možná dokonce větším), mají nárok na průkaz ti, kteří byli v posledních 270 dnech buď proti nemoci nejméně 2x očkováni nebo kdykoli posíleni další dávkou, zatímco ti, kteří se zotavili z viru v posledních 180 dnech, mají také nárok na dokument zajišťující volný pohyb v rámci EU. Neočkovaní jsou tak opět na příkaz EU diskriminováni.
Zatímco skutečné používání průkazů do značné míry upadlo v nemilost jak na domácí, tak na mezinárodní úrovni, podle  zprávy Euronews se zdá, že úředníci v unii jsou neoblomní. Tvrdí, že pandemie neskončila, a že prodloužení covid pasů do poloviny příštího roku je „rozumné“, přičemž poslanci Evropského parlamentu hlasovali 432 ku 130 pro prodloužení opatření.
A to navzdory protestům některých poslanců Evropského parlamentu, z nichž jeden označil rozhodnutí parlamentu podpořit prodloužení opatření za „naprosto opovrženíhodné“.
„Je naprosto opovrženíhodné, že se poslanci Evropského parlamentu nepostavili na ochranu a obranu přirozených lidských práv lidí mluvit, pohybovat se a rozhodovat o své vlastní tělesné autonomii,“ řekl rumunský europoslanec Cristian Terhes.
„Digitální covidový certifikát byl od začátku zbytečný a nakonec nebezpečný, protože dával lidem falešnou důvěru ohledně infekce s relativně nízkým zdravotním rizikem,“ pokračoval.
„Tato čínská politika Evropy se musí velmi rychle chýlit ke konci,“ pokračoval a zdůraznil, že lidé by měli přestat hlasovat pro politické strany, které podporují COVID pas , jehož prodloužení nyní musí být schváleno Evropskou radou, aby vstoupilo v platnost. Po schválení Evropskou radou se pro neočkované opět hranice uzavřou…
A jak kdo hlasoval za ČR?
PRO COVID PASY: Tošenovský (ODS), Vondra (ODS), Vrecionová (ODS), Zahradil (ODS), Niedermayer (TOP09/STAN), Pospíšil (TOP09/STAN), Polčák (TOP09/STAN), Charanzová (ANO), Dlabajová (ANO), Hlaváček (ANO), Knotek (ANO), Kovařík (ANO, Maxová (ČSSD, zvolena za ANO), Konečná (KSČM), Gregorová (Piráti), Kolaja (Piráti) a Peksa (Piráti)
PROTI:  Blaško (SPD), David (SPD)
Z našich europoslanců se nezdržel nikdo, dva se hlasování vůbec nezúčastnili (lidovci Šojdrová a Zdechovský).
Dodatek pro slovenské čtenáře: Neznám všechna jména slovenských europoslanců, ale podívala jsem se na europoslance, kteří byli proti a zahlédla jsem tam jen dvě slovenská jména – Radačovský a Uhrík. Mezi několika málo, co se zdrželi, je jméno Beňová, předpokládám, že také ze Slovenska. Zbytek byl zřejmě pro covid pasy….
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden