Víte, jaké měl Hunter Biden heslo na svém notebooku?
RSS

Víte, jaké měl Hunter Biden heslo na svém notebooku?

Jak již víte, tak současný „majitel“ notebooku Huntera Bidena byl nucen utéct z USA do Evropy, neboť v USA již předtím došlo k několika pokusům se ho zbavit. Nedávno jste se zde mohli podívat na velmi malou „ochutnávku“ z Bidenova notebooku a brzy se očekává prozrazení zbytku obsahu notebooku.
Nyní se dostalo na veřejnost i heslo, jakým si Hunter Biden svůj notebook zabezpečil. A myslím, že to, o jaké je heslo pochopí i ti z nás, kdo anglicky neumí….
„Nejchytřejší chlap“ Joe Biden to heslo jistě zná…
Heslo k notebooku Huntera Bidena bylo „analfuck69“ jak potvrdil majitel počítačového obchodu Delaware John Paul Mac Isaac.
New York Post získal exkluzivní výňatky z připravované knihy Johna Paula Mac Isaaca  „Americká nespravedlnost:  Moje bitva o odhalení pravdy“ , která popisuje, co se stalo osudnou noc, kdy se Isaac setkal s Hunterem Bidenem v dubnu 2019.
Opilý Hunter Biden zajel do Isaacova počítačového obchodu poté, co strávil večer v doutníkovém baru a vtrhl do podniku se třemi notebooky.
Isaac řekl, že Hunter Biden páchl alkoholem a jeho slova byla nezřetelná, když žádal o pomoc s obnovou svých notebooků.
Isaac zapnul jeden z počítačů a požádal Huntera o heslo – tehdy se Hunter začal smát a řekl mu, že je to „analfuck69“
Výňatek z  The New York Post :
13palcový MacBook Pro 2015 byl v mírně lepším stavu. Mohl se spustit, ale klávesnice nereagovala. Vytáhl jsem externí klávesnici a požádal o povolení k přihlášení.
Hunter se začal smát.
„Moje heslo je f-ked up. Nezalekněte se!“ řekl, než oznámil, že je to „analf-k69“ nebo něco takového. Jeho opilý stav ztěžoval porozumění řeči. Podíval jsem se na něj pohoršeně a řekl jsem mu, že by možná bylo nejlepší, kdyby se pokusil přihlásit sám.
„Hej, oprav to!“ prohlásil Zeptal jsem se, jestli má externí klávesnici, kterou by mohl použít k obejití selhání své interní klávesnice, a on se na mě jen podíval prázdným pohledem.
„Tady si můžeš půjčit tuhle a počítač si sám zprovoznit,“ řekl jsem mu. „Takhle to nemusím kontrolovat a účtovat ti opravu. Prostě ho přines zpátky, až budeš hotový.“
Isaac řekl, že byl šokován množstvím porna na Hunterově notebooku, když obnovoval soubory.
Tehdy uviděl obrázek Huntera Bidena v červeném šátku (viz titulek).
Isaac popisuje, jak narazil na soubor označený „incomepdf“ a když na něj klikl, byl šokován, když viděl, kolik peněz Hunter Biden vydělal ročně.
„Byl to e-mail z 16. ledna 2017, uložený ve formátu PDF. Na vrcholu byly roky 2013, 2014 a 2015. Vedle každého roku byla částka zdanitelného příjmu: 833 000 USD + v roce 2013, 847 000 USD + změněno na 1 247 000 USD + v roce 2014, 2 478 000 USD + v roce 2015. Byl jsem udiven. Všechny ty peníze a tenhle kretén neměl ani na záložní disk!“ napsal Isaac.
Isaac řekl, že dokument „se zdál pochybný“ a nezdálo se, že by to Hunter Biden vydělal legálně.
Celou zprávu New York Post o nové knize Johna Paula Mac Isaaca si můžete přečíst zde .
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden