VIDEO: Lubomír Volný nesměl dokončit projev na demonstraci v Praze stejně, jako mu nedovolovali dokončovat projevy v Poslanecké sněmovně! Není to zvláštní? Lidé jsou za to na pořadatele naštvaní, protože někteří jiní hosté dostali dvojnásobek času k proje
RSS

VIDEO: Lubomír Volný nesměl dokončit projev na demonstraci v Praze stejně, jako mu nedovolovali dokončovat projevy v Poslanecké sněmovně! Není to zvláštní? Lidé jsou za to na pořadatele naštvaní, protože někteří jiní hosté dostali dvojnásobek času k proje

VIDEO: Lubomír Volný nesměl dokončit projev na demonstraci v Praze stejně, jako mu nedovolovali dokončovat projevy v Poslanecké sněmovně! Není to zvláštní? Lidé jsou za to na pořadatele naštvaní, protože někteří jiní hosté dostali dvojnásobek času k projevu! Aeronet přináší plné znění nedopovězeného projevu, který měl zaznít! A Rusko v pondělí definitivně a natrvalo zastavilo dodávky plynu do Evropy přes Nord Stream 1 až do chvíle, než Evropská unie zruší veškeré sankce proti Rusku!
Do redakce dostáváme již od soboty doslova záplavu emailů z celé republiky a od účastníků sobotní demonstrace s názvem ČR Na prvním místě , která na Václavské náměstí přilákala podle odhadů 70 až 100 tisíc lidí a jednalo se o jednu vůbec z největších demonstrací v poslední době. Téměř všichni lidé na alternativě jsou nadšeni, že se konečně pohnuly ledy a začíná se něco dít, že se konečně našlo dost lidí na to, aby vyšli do ulic. Ti lidé vyšli do ulic kvůli tomu, že politika vlády Petra Fialy začíná ohrožovat sociální bezpečnost občanů České republiky a především jejich rodin.
Neschopnost platit faktury za plyn a elektřinu totiž ohrožuje v rodinách jeden ze základních pilířů sociální bezpečnosti, o které bohužel na demonstraci nezaznělo ani slovo, protože se mluvilo jen o ekonomice. O koncepci sociální bezpečnosti nepadlo ani slovo. Možná je to tím, že mezi ekonomií a sociální bezpečností se nedělá rozdíl a celé se to redukuje na tezi, že když jsou dostupné energie, je sociální bezpečnost zajištěna. A obráceně. Nicméně konceptuální gramotnost nám velí setrvávat v pozoru a v ostražitosti, protože demonstrace se opravdu v mnoha ohledech lišila od všech předchozích.
Demonstrace ČR Na prvním místě, Praha, 03. 09. 2022 Demonstraci překvapivě nikdo nenarušoval a nerozbíjel. Nikde nezněly vuvuzely a policie ukázkově oddělovala příznivce NATO a EU na schodech Ukrajinského muzea , to je ta budova s ukrajinskou vlajkou nahoře nad magistrálou. Vůbec snad poprvé v historii přenos a živé vysílání zajišťovaly velké mainstreamové servery jako jsou Seznam Zprávy nebo Novinky, mediální podporu demonstraci zajistily i deníky Metro a iDNES.CZ z konsorcia Agrofertu.
Všichni lidé, kteří na podobné demonstrace chodí pravidelně, prakticky totožně tvrdí, že demonstrace tohoto typu ještě nezažili. Organizace a svolání lidí probíhalo na sociálních sítích v rámci projektu, o kterém jste ale asi nikdy neslyšeli. Možná ano, možná ne. Musíme si vysvětlit pozadí organizace. Navzdory mému mylnému prvotnímu přesvědčení se zdá, že stopy organizace pražské demonstrace možná vedou do zahraničí, konkrétně do Melbourne a rovněž do Londýna.
Česká demonstrace, jejíž organizační stopy vedou až do Austrálie k projektu Global Walkout. Je to dobře nebo až tak zase ne?
Demonstraci zorganizovali veřejnosti prakticky neznámí pánové Ladislav Vrabel a Jiří Havel [ 1 ] . Celá akce s názvem Česká republika na prvním místě má svoji vlastní webovou prezentaci [ 2 ] a na první pohled si všimnete, že jde o klasickou webovou stránku se seznamem protestních požadavků. Co trochu překvapí, to je způsob financování. Organizátoři používají privátní netransparentní účet a přijaté příspěvky zveřejňují s tím, že kdo chce, tak do zprávy pro bankovní převod může napsat poznámku, aby jeho jméno nebylo zveřejňováno.
Na jedné straně se tomu nelze divit, protože lidé chtějí soukromí a nechtějí, aby na nějakém transparentním účtu figurovalo jejich jméno na zdivu lidu, zejména v situaci, kdy štvavá média označují demonstranty proti vysokým cenám energií za proruské šváby a mnoho lidí by se mohlo stát i terčem nenávisti a útoků. Takže zvolení netransparentního účtu je logický a správný krok. Na straně druhé to ale vyvolává obavy, kdo všechno může a nemusí stát za financováním takového projektu. A ty otázky tohoto typu se postupně s dalšími a dalšími demonstracemi, které jsou prý v plánu, budou přibývat. S tím musí organizátoři počítat.
Iniciativa Global Walkout Co mně ale osobně trochu zarazilo, to je informace v tzv. footeru (patičce) jejich webu, kde je informace o tom, že organizátoři protestu navázali spolupráci s organizací Reignite World Freedom [ 3 ] . Podařilo se nám vypátrat, že se jedná o australskou eseročku, konkrétně společnost REIGNITE WORLD FREEDOM PTY LTD, která byla založena 19. 03. 2022 a zapsána u australské komise pro cenné papíry [ 4 ] . Na webu organizace najdeme k velkému překvapení tzv. organizační složku s názvem Global Walkout (Globální odchod) a datum jejich první akce bylo v neděli 4. září v Londýně, tedy pouhý den po demonstraci v Praze.
Reignite podporují známé anti-waxerské osobnosti z USA a z celého světa. Vypadá to jako skutečné hnutí alternativy proti globalizaci. Ptám se ale sám sebe, proč tomu nevěřím? Organizace protestů zavání rukopisem globalistů a jejich barevných revolucí. Dokonalá organizace, spolupracující policie, dokonalé provedení demonstrace, pokrytí v mainstreamových médiích. Nezlobte se, ale něco mi na tom prostě nesedí. Je to až příliš dokonale zorganizované naprosto neznámými lidmi.
Australská organizace spustila v Londýně Global Walkout happeningy o den později než v Praze
Organizace Reignite na webu uvádí, že prosazuje jednotný odpor proti globalistické agendě. KROK ZA KROKEM, ruku v ruce, odejdeme ze společnosti, kterou se nás snaží zotročit. GLOBÁLNÍ ODCHOD… začíná 4. září ve 20 hodin londýnského času. Pražská sobotní demonstrace tak podle všeho mohla být předskokanem demonstrací Global Walkout ve světě, které proběhly v neděli. O firmě Reignite není nikde nic ke zjištění, nikde nemá žádné výroční zprávy, žádné seznamy sponzorů, vůbec nic. Přesto však se zdá, že jejich demonstrace mají dokonalé organizační zázemí. Nic tady nechci naznačovat, na to je opravdu příliš brzy. Přítomnost Karla Janečka na demonstraci mohla být náhodná, mohl tam přijít ze zvědavosti, poslal paní advokátce Hamplové květiny, jak uvedla na svém sociálním profilu [ 5 ] a nic jiného to nemuselo znamenat. Podpora českých médií a jejich přímé přenosy mohly být také zcela náhodné.
Podporovatelé organizace Reignite Freedom Dokonalý a hladký průběh demonstrace bez narušovatelů mohl být rovněž náhodný. Lidé se upnuli k další naději, demonstrace je pro ně lodí se světlem převozníka, je to lampa světlonoše, lidé potřebují naději v zoufalství světa stejně, jako pocestný potřebuje lampu v naprosté tmě, aby viděl na cestu. Jenže, bohužel, pokaždé v takových procesech řízení společnosti zezdola, z ulice, při protestech, už dopředu platí, že vůdcové a kádři pro revoluci, převrat a změnu režimu jsou již dopředu připraveni. A ostatní jsou pomalu odstaveni. A mnoho lidí mělo pocit, že pódium na demonstraci mělo zviditelnit jednu skupinu dopředu daných hostů nad těmi ostatními. A proč si to lidé myslí? Protože na demonstraci došlo k neuvěřitelné scéně, kterou pamatujeme z minulého českého parlamentu před posledními volbami.
VIDEO: Lubomír Volný spustil teze o Mesiáších a politicích z pořadů pana VK a byl rázem utnut a ukončen. Náhoda?
Na demonstraci totiž vystoupil i Lubomír Volný, ale od pořadatelů dostal prostor jen na 2 minuty. Nakonec strávil u mikrofonu něco okolo 7 minut, ale jeho projev byl velice nepěknou, podivnou a až dokonce teatrální formou přerušen. Pořadatel demonstrace Jiří Havel totiž Lubomíra Volného v půlce projevu přerušil, že to musí ukončit, protože čeká další host s projevem. Lubomír Volný tak musel od mikrofonu odejít. Dovedu si představit, jaké musel mít pocity. Přesně totéž zažíval v poslanecké sněmovně, když mu poslanci z ostatních stran, kteří předsedali jednání, neustále vypínali mikrofon a neumožňovali mu dokončit projevy. Pamatujete si na to? Ano, tehdy to byla zvůle poslanců ODS, TOP 09, KDU-ČSL a Hnutí ANO, jenže tady byl znovu Lubomír Volný přerušen a ukončen uprostřed projevu přímo na vlastenecké demonstraci. To je neuvěřitelné! A proč?
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v1g6tsp","div":"rumble_v1g6tsp"});
No, kdyby každý měl na projev 2 minuty, nebo i třeba 7 minut, tak bychom se tomu snad nedivili, ale např. docent Miroslav Ševčík z VŠE Praha, který přednesl zásadní ekonomické teze a díky za ně, dostal od pořadatelů prostor na čtvrt hodiny, prakticky 15 minut. Lubomír Volný zopakoval moji tezi z pořadů na SVCS, kde jsem mnohokrát měl přednášky na téma, že lidé nesmí hledat a čekat na Mesiáše, protože žádný takový Mesiáš nepřijde. Ano, to se asi některým politikům mezi hosty na pódiu nelíbilo. Chápu, konceptuální gramotnost je pro tento typ demonstrací jako červený hadr na býka. Každopádně celý projev, který měl zaznít od Lubomíra, ale nezazněl, si nyní můžete přečíst zde:
Co (ne)-(s)mělo zaznít včera Na Václavském náměstí v Praze?
“Chce se mi plakat radostí, že je nás tady dnes tolik, chce se mi plakat radostí, protože zrovna nyní, zrovna v tomto okamžiku, si užíváme nevídané jednoty a souhry. Dnes odmítáme umělé štěpení na muže a ženy, mladé a déle mladé, dnes se nenecháme postavit proti sobě jako levicově a nebo pravicově orientovaní, nerozdělí nás podle toho, koho milujeme a s kým chceme žít, dnes se nepohádáme ani o tom, jestli viry existují a nebo ne. Nebudeme se přít ani o to, jestli jsme skutečná republika, nebo obchodní společnost. Dnes jsme tady jako lidé, kteří mají společný směr i společný cíl, dnes jsme tady jako lidé, kteří chtějí zachránit tuto republiku, dnes jsme tady jako vlastenci . Dnes nás oni nerozdělí. Dnes nás nerozdělí nic, dnes snad položíme základní stavební kámen, u kterého si veřejně odpřisáhneme, na své nesmrtelné duše, pod přímou kontrolou toho, kdo vše vidí, že pro nás bude tato republika a její svobodná budoucnost skutečným, společným a nejdůležitějším cílem, důležitějším než osobní prospěch, ego a prosperita stranického sekretariátu.
Já jsem se Vám Dnes přišel i omluvit za to, že jsem zklamal a nedokázal se v minulosti domluvit s vícero svými kolegy a kolegyněmi, s vícero stranami, hnutími a osobnostmi. Přišel jsem se omluvit za to, že jsem byl taky unavený a nedokázal jsem na Malostranské náměstí přivést další válečníky k těm 30 nejvytrvalejším, když se po falešných stínohrách opozice hlasovalo o novele pandemického zákona. Hlásil jsem opakovaně ve svých vystoupeních, že za můj dnešní projev možná nesklidím moc díků v zákulisí, a zřejmě ani moc potlesku zde na pódiu. Po této mé omluvě totiž následuje můj upřímný názor, že již není čas chodit okolo horké kaše, opatrně okolo sebe našlapovat a snažit se za každou cenu nikoho z kolegů a kolegyň, ale i našich sympatizantů se nedotknout, nikoho nepřekvapit, neudivit, náhodou neurazit. Luxus takovéto pseudoohleduplnosti už máme daleko za sebou, ten vlak už jel, tento luxus přešlapování na místě a taktizování si už tato republika nemůže dovolit.
Dnes k sobě musíme být maximálně upřímní a nekompromisní ve svých žádostech. Upřímně věřím tomu, že úplně stejnou omluvu, jako jsem nyní přednesl já, dluží každému z vás každý můj kolega a kolegyně, kteří tady dnes ještě vystoupí a nebo vystoupit měli. My, národovečtí politici, my národovečtí političtí lídři jsme zklamali. Nemluvili jsme spolu, ješitně jsme soupeřili, sázeli na reklamní a PÍÁROVÉ AGENTURY, politické proklamace, a nemilosrdně jsme si konkurovali. Mrzí mě, že dnes nevystoupí ani ti mí kolegové, kteří vám nejdříve lhali, že nemají čím ve sněmovně bojovat , a když jsme jim dokázali opak, bojovali stejně jako Američané proti Islámskému státu, když dva roky bombardovali prázdnou iráckou a syrskou poušť. Národovecká politická scéna zklamala očekávání této republiky na parlamentní i mimoparlamentní úrovni. Teď vstoupím na ještě tenčí led a prohlásím, že svůj díl viny máte i vy naši, spolubojovníci, sympatizanté a voliči. Kdo chce, ať se hněvá, kdo má sílu, ať poslouchá. Vaším úkolem není hledat v komkoliv z nás Spasitele, mesiáše, génia, který vyřeší mávnutím kouzelného proutku všechny naše problémy, a slepě kohokoliv z nás následovat. Vaším úkolem, ať už si to dnes přiznáte a nebo ne, je nás přinutit, abychom spolu spolupracovali. Ne abychom to zkusili, ale abychom to udělali!!!
=== Zde došlo najednou k přerušení projevu ===
Dnes na tomto pódiu vystoupí lidé reprezentující dohromady více procent voličské podpory, než je nutné k dosažení reálné parlamentní moci, dnes tady vystoupí lidé, které když vy přinutíte, ne poprosíte nebo požádáte, aby spolu spolupracovali, ale svým tlakem přinutíte, tak získají reálnou parlamentní moc a budou vám moci dokázat, kým skutečně jsou, kým se stanou. Tu moc máte jedině vy, protože vy jste naši šéfové a my si to potřebujeme uvědomit. Kdysi jsem říkal důvěřuj, ale prověřuj. Ten vlak už také jel. Dnes už nevložím důvěru do nikoho, kdo nepředloží tvrdé důkazy o tom, že to, co říká, myslí vážně. Dnes chci důkazy místo slibů. Dnes musíme začít znovu a lépe. Dnes musíme každý udělat svůj díl práce.
Dnes vy musíte vyslat objednávku k dosažení naší jednoty a my se k jejímu dosažení musíme zavázat. Já za sebe slibuji, že budu s radostí veřejně a transparentně jednat s každým, kdo bude chtít jednat s námi, bez ohledu na minulost, na pravolevou orientaci, bez ohledu na to, na čem se neshodneme, s jedinou motivací, prosadit to, na čem se shodujeme, a to je naše republika, naše svoboda, naše budoucnost. Nejdříve musíme uzavřít sňatek z rozumu a poté se můžeme důstojně rozvést. Řekněte nám, že chcete, abychom my táhli za jeden provaz, a když vy to skutečně budete chtít, my všichni, i kdyby se některým z nás nechtělo, to budeme muset udělat. Vyzývám každého ze svých ctihodných a poctivých kolegů a kolegyň, aby již dnes předložili důkazy místo slibů a aby se již dnes ve svých projevech zavázali, že budou veřejně a transparentně jednat s každým, kdo bude ochotný jednat s nimi. Chtějte po nás již dnes i vy důkazy místo slibů, protože jen tak si budeme moci poctivě odpovědět na naše základní otázky, které jako vždy zní: Čí je tato země, kdo tomu tady šéfuje, co chceme a kdy to chceme, budeme bojovat a zvítězíme?”
Mgr. Lubomír Volný
Přerušovali mu projevy ve sněmovně, přerušují mu je už i na vlasteneckých demonstracích. Náhoda?
Ano, přátelé. Přesně v okamžiku, kdy Lubomír trefil konceptuální gramotnost na hlavičku jako pověstný hřebík, v tom okamžiku byl jeho projev zastaven. Lubomír Volný totiž zkopíroval a ocitoval v projevu moji tezi o Mesiáších a politicích, kteří nejsou spasiteli, protože pouze lidé mohou změnit své životy zezdola, pokud se sami o to zasadí , a to buď na 1. kruhu uvnitř rodiny, nebo na 2. kruhu, v rámci životního komunálního prostoru svého bydliště, anebo na 3. kruhu v rámci národa na úrovni politiky.
A zjevně takové řeči nejsou žádoucí, protože politici na pódiu o politickou moc usilují a chtějí za lidi řešit problémy, které ale konceptuálně mají řešení jen tehdy, pokud národ dole je připraven něco pro svoji záchranu udělat. A na to národ ještě připraven není, protože čeká na spasitele, politiky a zachránce v rolích Mesiášů. Lubomír Volný v projevu totiž vyzval ke sjednocení alternativy na společnou kandidátku, a to je jediná cesta, která by mohla fungovat zezdola přirozeně, bez zákulisních sponzorů, ať už takových nebo makových.
Lubomír Volný těsně předtím, než byl z pódia odejit Celá demonstrace se nesla v duchu protestu proti cenám paliv a elektřiny, jenže pondělní zpráva z Ruska nikoho nepotěší a vlastně ani nepřekvapí. Kreml oznámil, že dodávky ruského plynu budou natrvalo zastaveny, a to až do chvíle, než budou zrušeny všechny sankce Evropské unie proti Rusku. Ano, je vymalováno! Kreml už přestalo bavit neustálé zdůvodňování poklesů dodávek plynu kvůli opravám turbín, a tak bylo rozhodnuto dodávky plynu do EU úplně zastavit. Technické problémy s dodávkami plynu do Evropy prostřednictvím plynovodu Nord Stream 1 budou přetrvávat, dokud Západ nezruší sankce uvalené na Rusko kvůli probíhajícímu konfliktu na Ukrajině, uvedl v pondělí mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov.
Rusku došla trpělivost a zastavilo dodávky plynu do Nord Stream 1 natrvalo, dokud EU nezruší všechny sankce proti Rusku
Gazprom 31. srpna zcela zastavil dodávky plynu tímto plynovodem [ 6 ] . Ačkoli se původně předpokládalo, že Nord Stream 1 obnoví tranzit plynu v pátek, Gazprom oznámil, že kvůli technickým problémům zůstane uzavřen na dobu neurčitou. “ Problémy v dodávkách vznikly kvůli sankcím, které na naši zemi a řadu společností uvalily západní země, včetně Německa a Velké Británie . Žádné jiné důvody za problémy s dodávkami nejsou ,” poznamenal Peskov. Mluvčí Kremlu rovněž prohlásil, že není vinou Gazpromu, že “ Evropané naprosto absurdně přijímají rozhodnutí odmítnout servis svých zařízení “, k čemuž jsou smluvně zavázáni. Peskov zdůraznil, že celý provoz plynovodu Nord Stream 1 závisí na “ jednom zařízení, které potřebuje vážnou údržbu “.
Nord Stream 1 je definitivně zastaven Poloukrajinský premiér Petr Fiala přitom dál trvá na svém sobotním výroku, že za svoláním demonstrace stojí proruské síly, které prý nestojí za zájmy České republiky, ale usilují o obnovení závislosti ČR na ruských energetických zdrojích. Výroky Petra Fialy se pomalu weaponizují a stávají se zbraněmi, kterými premiér střílí do rozzuřeného davu vlastních občanů v domnění, že když střílí ze shora z balkonu, že lid na něj nemůže. Výroky Fialy dokonce už i česká rozvědka podle našich exkluzivních informací v poslední zprávě označuje za vysoce nebezpečné, které přilívají olej do ohně společenské nespokojenosti a zloby.
Dva neznámí kluci z Milionu chvilek vs. Dva neznámí kluci ze 100-tisícové demonstrace na Václaváku
Nejhorší situace přitom nastane příští rok v únoru a v březnu, až začnou lidem v ČR chodit roční vyúčtování za elektřinu a plyn. Tam nastane bezpečnostní krize v ČR, kterou si dnes nedovedeme ani představit. A debilní provokační výroky premiéra proti občanům, kteří nemají na zaplacení faktur za energie, že prý jsou proruští švábi a agenti Kremlu v ČR, skutečně způsobují vztek a zlobu mezi občany, protože jim dochází, že premiér je hňup. A v dnešní době hňup v čele vlády znamená národní katastrofu. Požadavky po Fialově demisi jsou tudíž zcela na místě. Už včera bylo pozdě!
Demonstrace 3. září 2022 v Praze Demonstrace budou pokračovat, ale budeme bedlivě sledovat, jakým směrem se organizace  ČR Na prvním místě začne ubírat. Už jsme totiž zažili v minulosti [ 7 ]  dva neznámé kluky odnikud, kteří najednou založili Milion chvilek , najednou měli spoustu peněz (nejen od Karla Janečka), najednou byli v televizi, najednou měli obrovské a dokonale organizované demonstrace proti Babišovi, najednou měli přes čtvrt milionu lidí na Letné. Tomuhle uvěří jen konceptuálně slepý člověk, ale takhle to v životě nechodí. Opět tedy máme před sebou dva kluky, které neznáme a opět mají mediální pokrytí, opět mají peníze na velkou demonstraci, opět zaplňují Václavák. Uvidíme tedy v blízké době, čeho se dočkáme.
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden