Kanárské ostrovy: Byl odsouzen jeden z tlupy ilegálů, kteří vloni zdevastovali hotel
RSS

Kanárské ostrovy: Byl odsouzen jeden z tlupy ilegálů, kteří vloni zdevastovali hotel

Kanárské ostrovy začaly zejména od loňského roku, kdy rekordně vzrostla invaze, stěhovat ilegály, kteří se již nevešli do stávajících k tomu určených objektů, do hotelů a apartmánových domů určených pro turisty. To se týkalo zejména ostrova Gran Canaria. Interiéry většiny těchto zařízení byly více či méně zdevastovány, ale asi nejhůř dopadl hotel Puerto Bello.
Tlupa ilegálů, z nichž všichni – až na jednoho – o sobě tvrdili, že jsou nezletilí, totálně zdevastovala hotel a to až do té míry, že v jednotlivých místnostech nezůstal doslova kámen na kameni. Zcela zničen byl nejen nábytek a elektrické spotřebiče, ale i záchody, umyvadla, lustry a další vybavení, které se zničit dalo.
I když se devastace hotelu účastnilo asi 20 invazistů, odsouzen byl nyní jen jeden a to ten, který je vedl. Byl také jediný, který potvrdil, že je dospělý a nehrál si na nezletilce.

Tisíce Afričanů přišly loni nelegálně na Gran Canarii, Lanzarote, Fuerteventuru a Tenerife jako údajní uprchlíci na lodích. Někteří se chovali jako sekera v lese. Největší chybou kanárské vlády však bylo ubytování ilegálů v prázdných prázdninových domech.
Jeden z těchto objektů, komplex Puerto Bello v Portoriku na jihozápadě Kanárského ostrova Gran Canaria, byl masivně poškozen bandou údajně „nezletilých sirotků bez doprovodu“. S dřevěnou nohou, kterou předtím vytrhl z postele, dospělý Maročan v noci 8. února 2021 poničil zařízení několika pokojů.
Záhy se k němu přidalo asi 20 dalších údajně nezletilých cizinců. Horda proběhla budovou a zastrašovala ostatní mladíky, kteří tam byli ubytováni, ulomenými nohami stolu, řetězy a dřevěnými holemi. Pečovatelé se ze strachu zabarikádovali ve svých pokojích. Škody způsobené tomuto centru byly později odhadnuty na více než 10 000 eur.

Místní policie, Guardia Civil a důstojníci Národní policie byli při příjezdu zasypáni mikrovlnkami, židlemi a stoly z balkonů pokojů. Dveře, okna, podlahy a lampy budovy byly také zničeny. Policejní operace trvala několik hodin, než se podařilo objekt dostat zpět pod kontrolu. Hlavní pachatel Ahmed Haison byl nyní odsouzen k 3,5 roku vězení.
K uvedenému jen dodávám, že ve vězení bude mít zajištěnu 3x denně halal stravu, bude tam mít teplo a střechu nad hlavou. Vzhledem k „humanizaci“ věznic v EU bude mít postaráno i o zábavu a případně i vzdělání. Španělského daňového poplatníka bude stát jeho pobyt ve vězení 150 eur denně a netřeba snad připomínat, že pracovat ho nikdo nutit nebude.
Ve Španělsku může být předčasně propuštěn již za dva roky, po nichž se zřejmě vydá do jiné evropské země, která je jeho cílovou a tam si zažádá o azyl…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Kanárské ostrovy: Byl odsouzen jeden z tlupy ilegálů, kteří vloni zdevastovali hotel se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden