Švédské studentské volby: Mladí volí protimigrační pravicové strany
RSS

Švédské studentské volby: Mladí volí protimigrační pravicové strany

Jak jsem již několikrát upozornila, tak původní obyvatelstvo islamizovaných zemí má zcela jiné volební návyky než například u nás. Zatímco u nás volí mladí zejména prosystémové progresivisty jako jsou Piráti nebo TOP 09, tak u švédské nebo holandské mládeže podobné strany naprosto propadají. Tedy samozřejmě vyjma mládeže z řad obohacujících etnik. Tato mládež dává přednost těm stranám, které jim dovezou další soukmenovce.
V souvislosti s probíhajícími švédskými volbami samozřejmě došlo i na volby studentské. Na to, že mezi mládeží je již vysoké procento potomků dovážených voličů, byly výsledky velmi zajímavé. Jednoduše lze zkonstatovat, že mládež si pravděpodobně velmi dobře uvědomuje, že jejich rodiče i prarodiče vytvořili ze Švédska chalífát, ve kterém však budou nuceni jednou žít. A to nechtějí.
výsledky voleb ukazují, že strany, které se prezentují jako protimigrační (modře), mají u švédské mládeže navrch Pokud by se švédští studenti mohli rozhodnout, umírnění by se stali největší stranou, následovanou Švédskými demokraty. Téměř 400 000 studentů na školách po celé zemi odevzdalo své hlasy ve školních volbách.
Předběžné výsledky celostátní kompilace nyní ukazují, že M by se stala největší stranou s 27 procenty hlasů. Na druhém místě je SD s 21 procenty.
Sociální demokraté by se museli  spokojit se třetím místem a získali podporu 16 procent studentů.
Pro upřesnění:
Modře jsou vyznačeny strany, které dlouhodobě více či méně brojí proti migraci a prezentují se jako konzervativní. Ale pozor, vyjma SD nejsou nijak proti EU, hlavním tématem je skutečně migrace. Jde také o strany, které se nějak vymezují proti zelené politice. Z toho je také patrné, že paradoxně  ve Švédsku bude méně mladých následovníků Grety než třeba u nás nebo v Německu.
Červeně a zeleně jsou vítači a zelené strany typu našich Pirátů, TOP09 apod. S (socani) volí zejména obohacovači a lze tedy předpokládat, že i v tomto případě se jedná především o jejich potomky. V nejmladší generaci je již počet původních a dovezených obyvatel země velmi vyrovnaný.
Jak tedy vidíte, tak mladí Švédové, kteří jsou velmi často jejich muslimskými vrstevníky šikanováni, se již na základě vlastních zkušeností začínají vymykat z myšlení jejich propagandou indoktrinovaných rodičů, ale zejména prarodičů, kteří stále volí ve značné míře vítače.
A ke švédským volbám ještě jedna poznámka – a to poměrně důležitá. Do středy ještě probíhá sčítání zahraničních a korespondenčních hlasů. Ty stále mohou zvrátit vše ve prospěch socanů, což by jen potvrdilo další razantní postup směrem k budoucímu chalífátu. Nyní se již objevují hlasy, že právě korespondenční volby vše „napraví“ a umožní socanům v jejich absolutně destruktivní politice pokračovat.
Opět se tak potvrzuje, že je zapotřebí proti jejich zavedení u nás zásadně protestovat. Je třeba argumentovat zejména Francií, kde byly právě kvůli mnoha manipulacím korespondenční volby zrušeny.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Švédské studentské volby: Mladí volí protimigrační pravicové strany se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden