Evropská komise a Muslimské bratrstvo organizují „Den boje proti islamofobii“
RSS

Evropská komise a Muslimské bratrstvo organizují „Den boje proti islamofobii“

Již několikrát jsem zde upozornila na dlouhodobé napojení EU na Muslimské bratrstvo. Jedná se o nepřímé napojení přes odnože Muslimského bratrstva, jejichž cíle jsou samozřejmě totožné s hlavním cílem Muslimského bratrstva: Zavést právo šaría po celém světě.
V této snaze velmi ráda pomáhá také EU, na což samozřejmě využívá peněz daňových poplatníků. Již několikrát jste si zde mohli přečíst o aktuální podpoře Muslimského bratrstva, které je z EU velmi štědře dotováno. Více k tématu si například můžete přečíst zde , zde nebo zde .

FEMYSO je islámská ženská organizace, která je odnoží Muslimského bratrstva. Jde o tutéž organizaci, která s pomocí EU propagovala před časem hidžáb . Jen málokdo si uvědomuje, že právě EU má velmi významný podíl na islamizaci evropských zemí. Jak daleko již došla vidíme například na případu Švédska, kde šly poprvé do voleb i dvě islámské strany, které byly v některých oblastech velmi úspěšné.
Další z mnoha akcí, které mají podpořit rozpínavý islám v EU, se bude konat již 21.9. Tento den je v EU vyhlášen jako „Den boje proti islamofobii.“ Přitom kriminalita v zemích EU pramení především právě z řad různých muslimských ghett. Bez islámu a muslimů by byla Evropa nesrovnatelně bezpečnější. To je ovšem téma, které se EU nehodí do krámu.
Stejná akce proběhla i vloni (viz obrázek níže). A nakonec nezapomeňte, že to platíte i vy…

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Evropská komise a Muslimské bratrstvo organizují „Den boje proti islamofobii“ se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden