Fauciho dcera je softwarová inženýrka ve společnosti Twitter, která cenzuruje lidi, když nesouhlasí s jejím otcem
RSS

Fauciho dcera je softwarová inženýrka ve společnosti Twitter, která cenzuruje lidi, když nesouhlasí s jejím otcem

I když již zřejmě ztrácí v USA Fauci svoji moc, neboť odpor proti němu sílí  a důkazy o jeho zločinech jsou nezpochybnitelné, stále se najde na státních postech spousta jeho lidí, kteří i nadále pokračují v té politice, kterou on sám započal. A nejen na státních postech, ale jak je vidět, tak i jeho rodina měla působit tam, odkud se měl vliv Fauciho, který řídil „covidovou“ politiku nejen v USA, ale i v celé EU, posílit.
Zatímco dr. Anthony Fauci je v čele národní reakce na COVID-19, jeho dcera pracuje pro platformu sociálních médií Twitter.
Platforma sociálních médií nejenže ochotně cenzuruje konzervativce, ale také zasáhne proti uživatelům, kteří údajně šíří „dezinformace“ o COVID-19 .
Uprostřed tvrdé cenzury ve společnosti pracuje Alison Fauci – a to již od promoce v roce 2014.
„Pracuje jako softwarová inženýrka a podle svého profilu na  LinkedIn se zaměřuje na vývoj formátů reklamy pro aplikaci Twitter pro Android. Její profil na LinkedIn byl od té doby soukromý nebo smazaný,“ shrnuje časopis Heavy  .
Alison Fauci  udržuje profil na oficiálním blogu Twitteru s příspěvkem z listopadu 2017 s názvem „Představujeme seriál: vylepšená serializace dat na Androidu“.
„Plynulé posouvání časové osy v aplikaci Twitter pro Android je důležité pro uživatelskou zkušenost a neustále hledáme způsoby, jak ji vylepšit. Při profilování jsme zjistili, že serializace a deserializace dat do a z databáze pomocí standardních externalizovatelných tříd Androidu zabere asi 15 % času vlákna uživatelského rozhraní,“ píše se v příspěvku na blogu.
Zdá se však, že pozice ve společnosti sociálních médií představuje střet zájmů vzhledem k rozhodnutí platformy cenzurovat informace o COVID-19.
Na začátku března se Twitter rozhodl obecně zakázat jakékoli tweety, které „by mohly lidi vystavit vyššímu riziku přenosu COVID-19“.
Platforma primárně slíbila, že zakročí proti tweetům, které představují „odmítnutí odborné rady“ – tedy rady Fauciho týmu. Přesně ty „rady“, jimiž se řídila covidová politika v USA, EU, Kanadě, Austrálii a na Novém Zélandu. Rady, které zničily ekonomiku mnoha zemí, školství a podnikání, ale i  zdraví milionů lidí, což je dnes již bezpochyby prokázáno.
Mezi další kategorie, na které se platforma sociálních médií zaměřovala, patřily „podpora používání falešných nebo neúčinných léčebných, preventivních a diagnostických technik“ a „zavádějící obsah, který tvrdí, že pochází od odborníků nebo úřadů“.
A platforma využila své pravomoci k cenzuře uživatelů, kteří odporují doporučením otce Alison Fauci.
Dobrým příkladem této cenzury je rozhodnutí platformy vyhnat syna Donalda Trumpa z Twitteru za zveřejňování „dezinformací o hydroxychlorochinu“ – možné léčbě COVID-19.
Twitter nařídil Donaldu Trumpovi mladšímu, aby zavádějící tweet smazal, a dodal, že tím „omezí některé funkce účtu na 12 hodin“.
Platforma také odstranila videa lékařů pořádajících tiskovou konferenci na Capitol Hill na obranu potenciální léčby, která tehdy nezískala Fauciho podporu. Fauci se totiž od začátku zaměřoval výhradně na prosazení škodlivých genových injekcí coby „jediné možné léčby.“
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Fauciho dcera je softwarová inženýrka ve společnosti Twitter, která cenzuruje lidi, když nesouhlasí s jejím otcem se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden