Švédsko: Po sečtení posledních hlasů vládnoucí socialisté prohráli, rozhodly hlasy ze zahraničí
RSS

Švédsko: Po sečtení posledních hlasů vládnoucí socialisté prohráli, rozhodly hlasy ze zahraničí

I když se včera v jednu dobu zdálo, že by mohla vyhrát levicová koalice, nakonec dopadly volby přesně tak, jak se to rýsovalo již v neděli. S ještě větším odstupem, než jaký udávala čísla v neděli, nakonec vyhrála středopravice, která se prezentuje jako protimigrační.
Zajímavé je, že dokonce zvládla vyhrát s odstupem 3 mandátů, přičemž v neděli to byl jen jediný mandát. Po mnoha letech tak konečně nebudou ve Švédsku vládnout socialisté, jejichž hlavním cílem byl dovoz nových voličů. To sice zřejmě osud země nezvrátí, ale s levicovým uskupením by šla země k chalífátu zkratkou. Jako poslední se měly sčítat hlasy ze zahraničí, které nakonec rozhodly.
Zdá se, že jde přesně o ty statisíce Švédů, kteří prchli před obohacením a nyní se jim podařilo s výsledkem pohnout ještě víc ve prospěch protimigračních stran. Nicméně nejde o strany protibruselské (snad vyjma SD, která je do značné míry k EU kritická) a nelze očekávat, že by zastavily trend postupující islamizace. Mohou však mnohé změnit. Například odpolitizovat policii, která dosud nemohla patřičně zasahovat a zločince mohla při zásahu tak akorát přemlouvat.
Pokud by se zdařily i nějaké ty deportace a zabrzdila další, za socanů nekončící invaze, tak se může postup nezvratné islamizace alespoň zabrzdit. Níže můžete nahlédnout na již definitivní výsledek parlamentních voleb. Levicový blok má 173 a středopravicový 176 mandátů:

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Švédsko: Po sečtení posledních hlasů vládnoucí socialisté prohráli, rozhodly hlasy ze zahraničí se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden