Nová zpráva Lancet říká, že COVID mohl pocházet z americké laboratoře
RSS

Nová zpráva Lancet říká, že COVID mohl pocházet z americké laboratoře

Dlouho byly informace o tom, že je covid laboratorním „výrobkem,“ cenzurována jako dezinformace. všichni jsme měli věřit tomu, že nějaký Číňan snědl netopýra (nebo luskouna) a pak virus roznesl po celé planetě. Zajímavé je, že tentokrát přichází informace z Lancetu, na který se po celou dobu covidismu velmi rád odvolávat také mainstream.
Podle nové zprávy prestižního lékařského časopisu The Lancet je „myslitelné“, že virus COVID-19 skutečně unikl z laboratoře ve Spojených státech.
Dosud se spekulace o původu pandemie soustředily na laboratoř v čínském Wu-chanu.
Nová studie však naznačuje, že virus Sars-Cov-2 mohl uniknout z americké laboratoře buď přirozeně, nebo laboratorním incidentem.
Zpráva uvedla, že „nezávislí vědci dosud neprozkoumali americké laboratoře“ a že Národní institut zdraví „odmítl zveřejnit podrobnosti o své práci“.
Navzdory důkazům předloženým ve výzkumu, Lancet stále čelí odporu za to, že odmítl podniknout kroky proti ekonomovi prof. Jeffreymu Sachsovi, který pomáhal s výzkumem publikace.
V podcastu, který hostil Robert F. Kennedy Jr., Sachs řekl, že si je „docela jistý“, že COVID „pochází z americké biotechnologické laboratoře a ne z přírody“.
Profesorka Angela Rasmussen tvrdila, že Sachsovo vystoupení v podcastu „podkopává vážnost mise komise Lancet do té míry, že ji zcela neguje“.
Prof Sachs však řekl  Telegraphu  , že si za svými původními závěry stojí.
„Všichni podepsali konečný text. Otázka možného uvolnění v laboratoři se týká především společné práce USA a Číny na virech podobných Sars,“ řekl.
Této teorii také zcela odpovídají nové informace o tom, že COVID zde byl ještě předtím, než se svět soustředil na události ve Wu-chanu.
Například italská   studi e informuje o předpandemických infekcích SARS-2 v Lombardii. Pochází z italské referenční laboratoře pro sledování spalniček a zarděnek, kde vědci zaznamenali nárůst podílu podezřelých případů spalniček s negativními výsledky testů již v srpnu 2019.

Vzhledem k tomu, že kožní vyrážky jsou dobře zdokumentovaným příznakem covidu, nedávno se rozhodli otestovat staré archivní vzorky na SARS-2, aby zjistili, zda nemohou vyřešit tuto malou záhadu. Zkoumali vzorky z roku 2018 a jejich testy přinesly pozitivní výsledek na SARS-2 RNA ve třinácti případech. Jedenáct z těchto vzorků bylo odebráno před vyhlášením pandemie.  Čtyři z 11 vzorků měly také protilátky proti SARS-2 – včetně nejstaršího vzorku, který byl nalezen 12. března. V září 2019 byly odebrány vzorky 8měsíčnímu kojenci. Žádný z těchto pacientů neměl relevantní cestovní anamnézu.
Nejzajímavější jsou genetické sekvence těchto vzorků z počátku podzimu 2019:
Celkem jsme obdrželi 15 sekvencí, včetně 12 z předpandemických případů. Všechny tři hlavní mutace (C3037T, C14408T a A23403G), poprvé detekované týdny po vypuknutí v Číně, byly pozorovány vždy, když byly tyto oblasti sekvenovány, což naznačuje, že sekvence z října 2019 již nesly mutace odebrané z prvních kmenů (např. Wuhan-Hu-1 ) hlášených z Číny..
Je to takto:  Porovnání raných sekvencí SARS-2  s blízce příbuznými pangolinovými a netopýřími viry naznačuje, že prekurzor SARS-CoV-2 postrádal sadu takzvaných alfa mutací pozorovaných v nejstarších sekvencích z Wu-chanu. Na konci ledna 2020 se k těmto alfa mutacím stále více připojovaly beta mutace v sekvenovaných virech Wuhan. Je zde dobrá relativní chronologie: Viry s mutacemi alfa a beta jsou pravděpodobně starší než viry se samotnými mutacemi alfa.


Italové zjistili, že tyto beta mutace jsou mnohem starší, pocházejí z října 2019. Stále můžeme říci, že ve Wuhanu  byly jako první a v největším počtu objeveny starší linie s pouze alfa mutacemi. Ale je jasné, že chronologický obraz, který jsme dostali o původu vypuknutí SARS-2, a který všechny mainstreamové zdroje nadále propagují, je zcela mylný.
To, že se důležité poznatky, jako jsou tyto, setkávají s tak malým zájmem, vypovídá o vysoce zmanipulované povaze diskurzu Covidu. Existují určité strany, o kterých by si někdo mohl myslet, že by přímo těžily z více studií, jako je tato; pro Wuhanský virologický institut by detekce alfa – ale ne beta virů – ve vzorcích z roku 2019 mimo Čínu představovala pádný důvod pro zproštění viny.
Ale nikdo nechce vyhrabávat další důkazy o tom, kdy a kde se SARS-2 dostal k lidem – možná proto, že každý ví, že další objasnění chronologické posloupnosti šíření viru by podpořilo cokoliv jiného než argument pro přírodní původ. 
Zde již jen připomínám, že ve stejnou dobu, kdy se prokazatelně vyskytl tento virus v Itálii, hlásili z USA „podivné“ zdravotní problémy, které měly údajně souviset s elektronickými cigaretami.
Co bychom asi zjistili, kdyby se prověřily vzorky pacientů z let 2018-19 i v dalších zemích?
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Nová zpráva Lancet říká, že COVID mohl pocházet z americké laboratoře se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden