USA: Letadla s dalšími migranty byla odeslána na luxusní ostrov, který je baštou bohatých demokratů (video)
RSS

USA: Letadla s dalšími migranty byla odeslána na luxusní ostrov, který je baštou bohatých demokratů (video)

V Texasu den co den pokračuje rozesílání ilegálů do demokratických bašt. Ke guvernérovi Texasu se nyní přidal i guvernér Floridy, který zajistil odeslání skupiny asi 50 Venezuelanů na ostrov, který je plný luxusních vil nejbohatších demokratických politiků…
Guvernér Floridy Ron DeSantis je nyní dalším politikem, který přepravuje imigranty do bašt demokratů v zemi. Vlivný republikánský guvernér  se ve středu přihlásil k odpovědnosti za vyslání dvou letadel migrantů na luxusní ostrov na severovýchodě Spojených států.
Skupina asi padesáti venezuelských migrantů, včetně dětí, dorazila ve středu do Martha’s Vineyard, letoviska pro nejbohatší demokraty, kde hostili Kennedyho, Clintona nebo Obamu. Ačkoli guvernér Floridy zařídil přepravu, letadla s migranty přilétala z Texasu a ne z jeho státu.
„Migranti jsou dopravováni do  Martha’s Vineyard charterovými lety z Texasu. Mnozí nevědí, kde jsou. Říkají, že jim bylo řečeno, že dostanou bydlení a práci,“ napsal ve středu večer na Twitteru místní demokratický zákonodárce Dylan Fernandes.
„Náš ostrov se zmobilizoval poskytnutím lůžek, jídla a péče,“ dodal s tím, že obyvatelé nebyli předem informováni o tomto příjezdu. Imigrační politika je nyní ve Spojených státech výbušné téma. A to o to více, že zbývá jen několik týdnů do voleb do Kongresu, v nichž jsou favority republikáni, kteří právem obviňují prezidenta Joe Bidena, že změnil hranici s Mexikem na řešeto.
Ron DeSantis, který převzal odpovědnost za dopravu prostřednictvím členů svého týmu, se připojil k hnutí zahájenému republikánskými guvernéry Texasu a Arizony, odhodlanými posílat migranty do demokratických měst na severu a východě země.
Ron DeSantis vede v listopadu kampaň za znovuzvolení. Je také považován za potenciálního soupeře bývalého prezidenta Donalda Trumpa v boji o Bílý dům v roce 2024. „Obyvatelé Martha’s Vineyard by měli být potěšeni,“ vtipkovala ve středu na Twitteru Christina Pushaw z komunikačního týmu floridského guvernéra. „Ilegální migranti učiní město rozmanitějším, což je dobře, ne?“

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek USA: Letadla s dalšími migranty byla odeslána na luxusní ostrov, který je baštou bohatých demokratů (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden