Bergoglio: „Imigrace zvyšuje intelektuální hodnotu Západu“
RSS

Bergoglio: „Imigrace zvyšuje intelektuální hodnotu Západu“

Bergoglio byl na svůj post nepochybně jmenován právě proto, aby prosazoval agendu výměny obyvatel. Mnoho věřících proto tohoto papeže považuje za falešného a neuznává ho. Vždyť Bergoglio patří bezesporu k hlavním podporovatelům islamizace Evropy.
Podle Bergoglia nás přijímání Afričanů s průměrným IQ kolem 65-70 intelektuálně povznese . Tím chtěl zřejmě říct, že typický Evropan by měl být na úrovni Somálce, Súdánce nebo Nigerijce. To jistě přínosem bude, ale především pro globalisty, neboť tupá masa se mnohem lépe ovládá….
Papež František ve čtvrtek vyzval obyvatele Západu, aby byli otevřenější imigraci, a trval na tom, že je to nezbytný protijed na demografickou zimu Západu.
„Tím, že Západ zapomněl, jak přijímat migranty, ztratil mnoho, protože potřebuje lidi“, řekl Bergoglio novinářům během svého zpátečního letu z Kazachstánu do Říma. Zvláště upozornil na „demografickou zimu“, která je tak zřejmá ve Španělsku a Itálii.
„V Itálii jsou prázdné vesnice s pouhými dvaceti starými dámami a nikým jiným,“ řekl.
„Proč nemůžeme na Západě vytvořit politiku, kde by imigranti byli zahrnuti do zásady, že migrant by měl být vítán, doprovázen, povyšován a integrován?“ zeptal se. Protože jinak „všechno zůstane prázdné“.

Papež dále trval na tom, že samotný Západ je složen z bývalých migrantů, včetně jeho vlasti Argentiny.
„V mé zemi – což je myslím 49 milionů právě teď – máme jen o něco méně než milion domorodých lidí a všichni ostatní mají migrační kořeny,“ prohlásil. „Všichni: Španělé, Italové, Němci, polští Slované, z Malé Asie, Libanonci, všichni… Je tam smíšená krev a tato zkušenost nám velmi pomohla.“
„Je pravda, že věci v latinskoamerických zemích se z politických důvodů nevyvíjejí příliš dobře,“ řekl, „ale myslím si, že migrace by měla být brána vážně, protože poněkud zvyšuje intelektuální a srdeční hodnotu Západu.“
„Naopak, kam jdeme s touto demografickou zimou?“  zeptal se.  „Západ v tomto bodě upadá;  ztrácí půdu pod nohama.“
„Myslím, že my, obyvatelé Západu, neumíme pomáhat druhým lidem,“ řekl. „Jsme trochu dekadentní?  Možná ano, ale musíme si vzít zpět hodnoty, hodnoty Evropy, hodnoty otců zakladatelů, kteří založili Evropskou unii, těch velkých.“
K uvedenému jen dodávám, že hodnoty „otců“ EU, která má nacistické kořeny, jsou zcela jistě do puntíku dodržovány…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Bergoglio: „Imigrace zvyšuje intelektuální hodnotu Západu“ se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden