WEF podporuje uhlíkové lockdowny pro miliardy lidí po celém světě
RSS

WEF podporuje uhlíkové lockdowny pro miliardy lidí po celém světě

Poté, co si globalisté v polovině roku 2020 pochvalovali, jak lehce manipulovatelné jsou lidské masy, bylo jasné, že lidstvo právě prošlo testem ovladatelnosti. A ten dopadl mnohem lépe, než kdy kdo doufal. Většina lidí byla skutečně ochotna věřit tomu, že uzavřením se doma a likvidací ekonomiky a drobného podnikání zachrání životy.
Dnes je již dávno toto vše vyvráceno a potvrzuje se přesně to, nač upozorňovali všichni odpůrci lockdownů. Uzavření podniků a uzamčení lidí v jejich domovech – a to včetně mladých lidí  a dětí, pro něž jsou přímé sociální vazby nezbytné – přineslo nenapravitelné škody. To potvrdila i studie, kterou byl nakonec nucen zveřejnit i mainstream.
I přesto jsou však lockdowny opět na pořadu dne. Jenže tentokrát nemá jít o nějaký virus, ale o klima. Ostatně, již nějakou dobu zde upozorňuji na to, že Agendou 2030 se prolínají zejména otázky klimatické, přičemž i poslední klimatický summit v Glasgow se zmiňoval o jakýchsi omezených lockdownech. A asi nikoho neudivuje, že stejným tématem se zaobírá také Světové ekonomické fórum (WEF).
Na posledním summitu WEF se také hovořilo o systému sociálních kreditů právě v souvislosti se sledováním vaší uhlíkové stopy. Také všechny v současné době testované systémy sociálních kreditů jsou zaměřeny právě na měření uhlíkové stopy. V Evropě probíhají testy například v Itálii , Německu , Rakousku , Norsku nebo Holandsku .
Článek zveřejněný Světovým ekonomickým fórem chválí, jak „miliardy“ lidí dodržovaly „omezení“ uložená v důsledku lockdownu, a navrhuje, že by udělali totéž pod rouškou snižování uhlíkových emisí.
Článek se jmenuje „My Carbon: An Approach to Inclusive and Sustainable Cities“ (Můj uhlík: Přístup k inkluzivním a udržitelným městům) a napsal jej Mridul Kaushik, ředitel mise Smart Cities Mission, z indického Ministerstva pro bydlení a městské záležitosti .
Předmětem článku je, jak přesvědčit lidi, aby se řídili „osobními uhlíkovými emisními programy“ , protože takové programy jsou zatím převážně neúspěšné.
Kaushik však poznamenává, že zlepšení technologie sledování pomáhá překonat „politický odpor“ vůči takovým programům.
COVID-19 byl testem společenské odpovědnosti,“ píše Kaushik a chválí, že miliardy občanů po celém světě přijaly nepředstavitelná omezení veřejného zdraví.
„Ve světě existuje mnoho příkladů udržování sociálního odstupu, nošení roušek, hromadného očkování a přijímání aplikací pro sledování kontaktů veřejného zdraví, které demonstrovaly jádro individuální společenské odpovědnosti,“ dodává.
Zde zřejmě naráží i na covid pasy, které neměly nic společného s nějakou bezinfekčností, jak se falešně prezentovalo, neboť i očkovaný může být infekční. Covid pasy měly ve skutečnosti opět otestovat poslušnost mas a vyzkoušet globální způsob sledování a ovládání.
Kaushik poukazem na to, že tolik lidí dodržuje zákazy i přes drtivé důkazy o škodlivých sociálních důsledcích takových opatření, naznačuje, že by se podobně podřízeně chovali i v jiných oblastech života.
Taková shoda by byla podporována technologií, včetně umělé inteligence, digitalizace a zařízení pro „chytrou domácnost“, tvrdí Kaushik.
Článek dále vyzývá k zavedení systému přidělování uhlíku ve stylu sociálního kreditu , který by poskytoval „individuální doporučení pro nízkouhlíkové a etické volby při spotřebě produktů a služeb“.

Rovněž by byly vytvořeny nové sociální normy, které by definovaly, co je „spravedlivý podíl“ osobních emisí, a stanovily „přijatelné úrovně“ osobních emisí.
Je již delší dobu známo, že technokrati připravují „povinné“ osobní uhlíkové certifikáty, které by zavedly přidělování do každé oblasti vašeho života prostřednictvím aplikace, která sleduje vaše cestování, účty za topení a dokonce i jídlo, které jíte.
K měření uhlíkové stopy bude možné přistoupit až tehdy, kdy bude také možné ovládat každého jedince – tedy po přechodu na digitální měnu. Tento přechod již probíhá, takže plná realizace těchto plánů se blíží a zdá se, že zásadním úkolem nyní bude likvidace hotovosti. Bez ní by už byl možný snad jen výměnný obchod, kterým však nelze zaplatit například účty za energie.
Na závěr připomínám, že na srazy WEF do Davosu jezdí politici z celého světa. Právě zde získávají patřičné instrukce, takže je velmi důležité sledovat, co vše se v této globalistické organizaci, která již roky odchovává budoucí politickou „elitu,“ plánuje.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek WEF podporuje uhlíkové lockdowny pro miliardy lidí po celém světě se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden