Ekonomický analytik o Velkém resetu: „Zažijeme věci, které jsme nikdy předtím nepovažovali za možné“ (video)
RSS

Ekonomický analytik o Velkém resetu: „Zažijeme věci, které jsme nikdy předtím nepovažovali za možné“ (video)

Nyní je stále více jasné, že covid byl jen zkouškou. A to zkouškou poslušnosti a manipulovatelnosti mas. Globalisté si tak potvrdili, že mohou přikročit k budování nového světového řádu. Ten již vzniká a to zejména díky masám, které nechápou, co se ve skutečnosti děje.
Jakmile bude zavedena globální digitální měna (na čemž se již pracuje) a globální centrální banka, pak bude zrušena jakákoli jiná možnost platby než digitální měnou. Průmyslová revoluce 4 pak způsobí, že pro mnoho lidí nebude práce. O mnohé se postará i ekonomická krize, která srazí mnoho podniků na kolena. Lidé budou v tristní situaci, v níž jim jako „záchrana“ bude nabídnut základní nepodmíněný příjem.
Ten však bude podmíněný, neboť bude vyplácen jen těm, kdo budou plně poslušní. Napojení na sociální kredity – včetně měření uhlíkové stopy – bude považováno za normu. Již nyní se na tom pracuje.
„Tento horký podzim má jedno motto: frontální útok na malé a střední podniky.“ To prohlásil ekonomický analytik Ernst Wolff  na internetovém kanálu AUF1 . „Zažijeme věci, které jsme nikdy předtím nepovažovali za možné,“ varoval.
Wolff řekl, že velké společnosti (většinou nadnárodní společnosti, které jsou v rukou těch, kdo skutečně vládnou světu) a vlády mohou absorbovat extrémní zvýšení cen, ale že podnikatelská střední třída a občané budou mít velké potíže. To je podle analytika určitě součástí plánu. Záměrně mají za cíl eskalaci a paniku.
„Koneckonců chtějí, aby občané prosili o nový peněžní systém a digitální základní příjem; digitální peníze centrální banky se systémem sociálního kreditu,“ říká Wolff.
„Normálně by zejména Evropané nebyli otevřeni digitálním penězům a základnímu příjmu, ale jak ukázala doba covidová, jsou během krize mnohem ochotnější.
Pokud budou lidé chudší a vystačí si s digitálním základním příjmem, budou systému také vděční. A budou naprosto poslušní. A pokud ne, tak má stát spoustu možností, jak občana potrestat.
Protože jakmile jsou lidé závislí na „základním příjmu“, protože jejich majetek se v důsledku hospodářské krize rozplynul, můžete snadno zavést kreditní systém nebo jiná totalitní kontrolní opatření.“
„Situace ve Spojených státech bývala dobrým měřítkem toho, co lze očekávat,“ řekl Wolff. „Teď se ale musíme podívat do Číny, protože tam se připravuje to, co se pro nás plánuje.
Světová moc nespočívá ani ve Washingtonu, ani v Pekingu. Moc spočívá v digitálně-finančním komplexu. Jak se mezinárodní bankovní systém zavázal k velkým datovým společnostem, vytvořil globální nadvládu, která nikdy předtím neexistovala,“ řekl Wolff.
Tolik ve stručnosti slova německého ekonoma. Umíte-li německy, můžete celý rozhovor shlédnout níže:

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek Ekonomický analytik o Velkém resetu: „Zažijeme věci, které jsme nikdy předtím nepovažovali za možné“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden