Věštkyně z Bílého domu: USA se na počátku 21. století rozpadnou, Rusko se stane nadějí světa
RSS

Věštkyně z Bílého domu: USA se na počátku 21. století rozpadnou, Rusko se stane nadějí světa

Američané byli k předpovědím Jean Dixonové zpočátku velmi skeptičtí. Když však oznámila, že viděla blížící se smrt prezidenta Kennedyho a krásné Marilyn Monroe, a pak se její proroctví vyplnila, Amerika ztuhla úžasem. (Foto: Flickr)







Informovala veřejnost o blížících se zemětřeseních a pádu Berlínské zdi, rozpadu SSSR a dalších důležitých událostech, které svět čekají v blízké budoucnosti.



Jean Dixonová se také stala věštkyní z Bílého domu. Radila prezidentům, politikům a podnikatelům. Předpověděla nejen osudy jednotlivců, ale i budoucnost takových velmocí, jako jsou USA, Rusko, Čína a Indie.



Prezidentská poradkyně



Brzy se o ni začaly zajímat zvláštní služby. Nejprve se ve 40. letech 20. století stala pravidelnou návštěvnicí sídla Franklina Roosevelta. Prezident Spojených států se jednoho dne zeptal na její vlastní osud.



„Jak rychle musím věci dokončit?“ Dixonová mu řekla pravdu „ne déle než šest měsíců“ . Když se tato předpověď naplnila, stala se Jean Dixonová pro vysoké americké úředníky horkým zbožím.



Radila však také Churchillovi a byla osobní věštkyní Ronalda Reagana. Předpověděla budoucí události dlouho předtím, než se měly stát.



Proroctví o USA



Jean Dixonová napsala, že v první polovině 21. století Spojené státy ztratí své vedoucí postavení ve světě. Amerika přestane být velmocí, která bude diktovat podmínky celému světu.



Vnitřní problémy časem přispějí k rozpadu země na samostatné státy. Vědma dokonce naznačila důvod pádu Spojených států – jejich bezohledné zasahování do záležitostí jiných států a vnucování jejich politiky.



Proroctví o Rusku



Byla si jistá, že Rusko se stane nadějí pro celý svět. Zdroj spravedlnosti a svobody pro celé lidstvo. Rusko by světu ukázalo nový způsob vlády. Bude to nová životní filozofie, která nemá nic společného s komunismem.



Ruska se nadcházející kataklyzmata zkázy prakticky nedotknou. Západní Sibiř tím vůbec neutrpí. Právě tam se po zásahu přírodních živlů nahrnou všichni přeživší.



Kromě záchrany obětí má Rusko v záloze ještě jeden úkol – dát světu novou ideologii, nový světový řád, který dá lidstvu šanci na znovuzrození a prosperitu.



Již v polovině 21. století se Rusko promění v obrovskou prosperující říši. Díky silnému spojenectví s Indií překoná ruský lid všechny ekonomické problémy, zatímco evropské země a Spojené státy prý budou živořit v chudobě.



Zdroj: hdennik.sk
Článek Věštkyně z Bílého domu: USA se na počátku 21. století rozpadnou, Rusko se stane nadějí světa se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden