Indie: Muslimský prodavač byl přistižen při tom, jak močí na zeleninu, která byla určena k prodeji hinduistům (video)
RSS

Indie: Muslimský prodavač byl přistižen při tom, jak močí na zeleninu, která byla určena k prodeji hinduistům (video)

Kontaminace potravin výkaly, pliváním, močí či neznámou látkou – o tom a mnohém dalším jste se zde již mohli dočíst. Děje se to zejména všude tam, kde jsou zatím muslimové v menšině. V Evropě se podobné případy neodhalují tak snadno, neboť v drtivé většině případů dochází k přípravě pokrmů mimo zraky veřejnosti. Ne tak v Indii, kde se také daří tyto případy mnohem častěji odhalit. V minulosti jste si o podobných případech mohli přečíst například zde , zde , zde .
Připomínám, že přesto i v Evropě se podařilo odhalit například výkaly v dortu nebo muslima, který vstřikoval krev do potravin v supermarketu. Nenávist muslimů, kteří jsou mnohdy i podle vlastních zásad (takíja) nuceni se před bezvěrci přetvařovat, je tak kompenzována alespoň tímto způsobem. Podřadný nemuslim dostane podřadné jídlo.
Ale nyní se podívejme na další takový případ z Indie, kde odhalili muslimského prodejce zeleniny, který se navenek choval přátelsky, ale svoji nenávist kompenzoval alespoň tím, že do zeleniny, prodávané hinduistům, močil…
Ve čtvrti Bareilly v Uttar Pradesh, byl místními obyvateli zbit prodavač zeleniny a předán policii poté, co byl přistižen  při močení na zeleninu, kterou plánoval prodat v oblasti s hinduistickou většinou. Policie z Bareilly zahájila trestní stíhání obviněného. Video s obviněným obletělo sociální sítě.
Případ se týká oblasti Izzatnagar v Bareilly. Místní, Durgesh Gupta, který žije ve městě, jel do práce ve svém autě. Mezitím si všiml 55letého muže, který táhl u silnice  vozík se zeleninou, na kterou močil. Durgesh zaznamenal prodejce zeleniny na video jako důkaz, než ho konfrontoval, takže prodejce to později nemohl popřít.

एक इंसान कितनी हद तक गिर सकता है, इस वीडियो में देखा जा सकता है. सब्जी पर पेशाब करके बेचने जा रहा था मुस्लिम बुजुर्ग. अगर वीडियो न बनता तो यही सब्जियां घरों में पहुंचती.
मामला यूपी के बरेली का है. जनाब अब पुलिस की गिरफ्त में हैं. @bareillypolice
देखें वीडियो – pic.twitter.com/1x4Fs5pYvg
— Sudhanshu Gaur (@SudhanshuGaur24) September 17, 2022

Durgesh Gupta ukázal video, jak Sharif močí na zeleninu, místním lidem, kteří pak Sharifa zmlátili. Harsh Bhardwaj, okresní prezident hinduistického Jagran Manche, řekl: „Tato osoba zde prodává zeleninu již mnoho let. Vzhledem k Sharifovu věku a těžké práci od něj většina lidí v sousedství kupovala zeleninu. Důvěra lidí však byla v důsledku tohoto činu otřesena.“
Podle Bareilly SSP Styarth Anirudh Pankaj je  obviněný  prodejce zeleniny stále vyslýchán. Bude postaven před soud. Na videu je vidět, jak močí na zeleninu uloženou na dně ručního vozíku. Obviněný Sharif byl zatčen poté, co na něj bylo podáno trestní oznámení za narušení společenské atmosféry, poškozování náboženského cítění a šíření infekce.



Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Indie: Muslimský prodavač byl přistižen při tom, jak močí na zeleninu, která byla určena k prodeji hinduistům (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden