„Kosmická“ a „neskutečná“ UFO jsou všude na ukrajinské obloze, tvrdí vládní zpráva
RSS

„Kosmická“ a „neskutečná“ UFO jsou všude na ukrajinské obloze, tvrdí vládní zpráva

Podle nové zprávy Hlavní astronomické observatoře Národní akademie věd Ukrajiny se obloha nad Kyjevem hemží neidentifikovanými létajícími objekty ( UFO ). (Foto: Youtube)







Samozřejmě vzhledem k tomu, že Rusko a Ukrajina jsou již několik měsíců ve válce, která se do značné míry opírá o letadla a bezpilotní letouny, je pravděpodobné, že mnoho z těchto takzvaných UFO jsou vojenské nástroje, které se objevují příliš letmo na to, aby je bylo možné identifikovat, spekuluje americká zpravodajská agentura.




Námořnictvo odmítá žádost FOIA o zveřejnění tajných videí UFO z důvodu „národní bezpečnosti“ riziko


Zpráva zveřejněná v preprintové databázi arXiv – která zatím nebyla recenzována – popisuje nedávné kroky, které ukrajinští astronomové podnikli za účelem monitorování rychle se pohybujících, málo viditelných objektů na denní obloze nad Kyjevem a okolními vesnicemi. Pomocí speciálně kalibrovaných kamer na dvou meteorologických stanicích v Kyjevě a ve Vinarivce, vesnici vzdálené asi 120 km na jih, pozorovali astronomové desítky objektů, „které nelze vědecky identifikovat jako známé přírodní jevy“, uvádí se ve zprávě.




Mimozemská základna na Měsíci je větší než Empire State, aby vymazala všechny pochybnosti o UFO skepticismu
Vládní agentury mají tendenci takové objekty označovat jako UAP, což je zkratka pro „neidentifikované letecké jevy“.






Některá UFO můžou být důkazem mimozemského života, říká Rogozin
„Pozorujeme značný počet objektů, jejichž povaha není jasná,“ napsal tým. „Vidíme je všude.“



Výzkumníci rozdělili svá pozorování UAP do dvou kategorií: „kosmické“ a „přízraky“ . Podle zprávy jsou kosmické objekty světlé objekty, které jsou jasnější než pozadí oblohy. Tyto objekty jsou označovány ptačími jmény – například „swift“, „sokol“ a „orel“ – a byly pozorovány jak při samostatném letu, tak i v „letkách“, napsal tým.




Veřejné slyšení o UFO: Pentagon ukázal odtajněné záběry létajícího kulovitého objektu




Naproti tomu fantomy jsou tmavé objekty, které se obvykle jeví jako „zcela černé“, jako by pohlcovaly veškeré světlo, které na ně dopadá, dodal tým. Na základě porovnání pozorování ze dvou zúčastněných observatoří vědci odhadli, že fantomy jsou široké od 10 do 40 stop (3 až 12 metrů) a mohou se pohybovat rychlostí až 53 000 km/h (33 000 mph). Pro srovnání, mezikontinentální balistická raketa může dosáhnout rychlosti až 24 000 km/h (15 000 mph), uvádí Centrum pro kontrolu zbrojení a nešíření zbraní.




Záhadná smrt autora, kterého po odhalení UFO a antigravitace sledovali „muži v černém“
Výzkumníci nespekulovali o tom, co by tato UFO mohla být. Jejich práce se spíše zaměřuje na metody a výpočty použité k detekci těchto objektů. Podle zprávy Úřadu ředitele národních zpravodajských služeb USA (ODNI) z roku 2021 je však pravděpodobné, že přinejmenším některé UFO jsou „technologie nasazené Čínou, Ruskem, jiným státem nebo nevládním subjektem“.



Vzhledem k probíhající ruské invazi na Ukrajinu, která začala v únoru 2022, lze důvodně předpokládat, že některé UAP popsané v nové zprávě mohou souviset se zahraničními sledovacími nebo vojenskými technologiemi.




Obrovská koule UFO „vysála“ energii z našeho Slunce
Podle zprávy ODNI mezi další možná vysvětlení UAP patří „vzdušný nepořádek“ , jako jsou ptáci a balóny, atmosférické jevy, jako jsou ledové krystalky, nebo utajované vládní projekty. Zprávy USA ani Ukrajiny neuvádějí možnost mimozemských návštěvníků.



Americká vláda otevřeně obnovila svůj zájem o vyšetřování UFO od roku 2017, kdy do médií uniklo několik videí pořízených letadly amerického námořnictva. Tato dnes již proslulá videa ukazovala neidentifikované letouny, které se pohybovaly zdánlivě nemožným způsobem a neměly žádné vysvětlení.




UFO zachyceno na kameře u sopky Popocatépetl v roce 2015-2016
Vláda následně záběry odtajnila a nedávno odhalila, že existují další vojenské záběry setkání s UAP, ačkoli je ministerstvo obrany (DOD) nebude zveřejňovat kvůli „obavám o národní bezpečnost“ . Počátkem letošního roku Kongres schválil financování ministerstva obrany, aby otevřelo nový úřad zaměřený výhradně na správu hlášení o pozorování UFO americkou armádou. Autoři nové zprávy UAP z Ukrajiny dodali, že Národní akademie věd této země má zájem přispět k tomuto probíhajícímu výzkumu.



Zdroj: livescience.com
Článek „Kosmická“ a „neskutečná“ UFO jsou všude na ukrajinské obloze, tvrdí vládní zpráva se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden