Muž, který zaútočil na královninu rakev, se jmenuje Muhammed
RSS

Muž, který zaútočil na královninu rakev, se jmenuje Muhammed

Jistě jste se již včera i na mainstreamu dočetli o tom, že na královninu rakev ve Westminster Hall zaútočil muž.
Připomínám, že útočník, popisovaný jako černovlasý muž tmavé pleti, údajně  napadl sedmiletou dívku , když se vrhl na katafalk s královninou rakví.
Očití svědci říkají, že   položil ruce na rakev  a zatáhl za královskou standartu, která přes ni byla přehozena, než ho rychle se pohybující policejní strážníci v tradičních helmách a bílých rukavicích vyhrazených pro důležité ceremoniální povinnosti shodili na dlaždice 900 let staré haly. 
„Kolem 22:00 v pátek 16. září policisté z velitelství parlamentní a diplomatické ochrany  zadrželi po muže po incidentu ve Westminster Hall,“ potvrdil mluvčí metropolitní policie.
Incident si můžete připomenout ve videu:

This guy was arrested for attempting to grab the Queen’s coffin at Westminster Hall.
An excellent example of robust, quick policing here. Disrupters from Stop Oil and XR should be dealt with in the same way! pic.twitter.com/ggKhKLFSOI
— Chris Rose (@ArchRose90) September 17, 2022

Dnes už je jasné, že útočník patřil k téže části obohacující populace, k níž patří například i současný londýnský starosta….
Podezřelý obviněný z incidentu ve Westminster Hall, byl identifikován jako Muhammed Khan.
„Muhammad Khan, 28 let, z Barleycorn Way, Tower Hamlets, byl v sobotu 17. září obviněn z trestného činu podle § 4A zákona o veřejném pořádku; chování s úmyslem vyvolat poplach, obtěžování nebo úzkost,“ potvrdila Metropolitní policie v  krátkém prohlášení .
„Nyní je ve vazbě u Magistrátního soudu ve Westminsteru, kde zůstane do pondělí 19. září.“ Policie odmítá sdělit, zda je Khan britským občanem.
Khan měl údajně během incidentu strčit sedmiletou dívku, ale nezdá se, že by v tuto chvíli čelil obvinění z napadení. Metropolitní policie se k tomu také odmítla vyjádřit.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek Muž, který zaútočil na královninu rakev, se jmenuje Muhammed se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden