Španělská vláda odmítá zveřejnit smlouvy o vakcínách navzdory soudnímu příkazu
RSS

Španělská vláda odmítá zveřejnit smlouvy o vakcínách navzdory soudnímu příkazu

Ve Španělsku se pokusili o takřka nemožné: snaží se přinutit vládu, aby zveřejnila smlouvy s firmami, jejichž genové injekce byly aplikovány – mnohdy i nuceně – milionům Španělů a miliardám lidí po celém světě.
Zatímco v demokratické společnosti by byl stát nucen podobné smlouvy na příkaz soudu zveřejnit, v těchto Bruselem  a Washingtonem ovládaných koloniích to nutné není. Soud lze ignorovat – a to  bez jakéhokoli postihu. Pak se můžeme ptát, kde asi je onen právní stát, na který se EU neustále odvolává, ale který v oddaných protektorátech, ani v samotném „Euroreichu“ dávno nefunguje?
Dne 28. července 2022 správní senát Nejvyššího soudu Baleárských ostrovů vyhověl žádosti  Asociación Liberum  a nařídil španělskému ministerstvu zdravotnictví a farmaceutické agentuře AEMPS, aby zveřejnily smlouvy o očkování s farmaceutickými společnostmi Pfizer/BioNTech, Moderna, AstraZeneca a Janssen.
Asociación Liberum , národní asociace pro lidská práva, požádala o tyto důkazy v rámci své žaloby proti Covid pasu, ale jak ministerstvo zdravotnictví, tak léková agentura odmítly vyhovět tomuto soudnímu příkazu ve stanovené lhůtě. Asociación Liberum   to oznámila 6. září .
Vládní zdůvodnění odmítnutí zveřejnění smluv bylo, že smlouvy jsou důvěrné, protože byly vypracovány koordinačním výborem a byly součástí „předsmluvních dohod uzavřených Evropskou komisí“ s farmaceutickými společnostmi. Zveřejnění údajů by prý navíc mohlo poškodit trh s očkovacími látkami.
V rozhovoru mluvčí  Ascociación Liberum  Luis Maria Pardo řekl: „Dokážete si představit, že By Guardia Civil vstoupila na ministerstvo zdravotnictví, aby zabavila tyto dokumenty?“
Protože to je přesně to, co se teď musí stát, řekl, protože rozhodnutí Nejvyššího soudu je právně závazné . K tomu se přidává skutečnost, že vláda se proti tomuto nařízení neodvolala. Ministerstvo zdravotnictví a AEMPS jsou povinny předat originály dokumentů justici.
O tom se nediskutovalo, zdůraznil Pardo. Proto jeho organizace znovu požadovala, aby Nejvyšší soud Baleárských ostrovů toto rozhodnutí provedl. Právník doufá, že této žádosti bude vyhověno co nejdříve.
Kromě toho Pardo poukázal na to, že odpovědné osoby na ministerstvu zdravotnictví a v agentuře pro léčivé přípravky by mohly být stíhány „za nerespektování rozhodnutí soudu“. V takovém případě by skutečně musely být nasazeny státní bezpečnostní síly – a Guardia Civil by musela zaútočit na ministerstvo zdravotnictví, aby dokumenty zabavila.






Na závěr připomínám, že v celé EU byly smlouvy s těmito firmami totožné. Pokud by se tak podařilo jediné zemi – třeba Španělsku – tyto smlouvy odtajnit a zveřejnit, zároveň bychom mohli vidět, jak takové smlouvy vypadají ve všech zemích EU, tedy i u nás…







Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek Španělská vláda odmítá zveřejnit smlouvy o vakcínách navzdory soudnímu příkazu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden