VIDEO: Ripple Effect zaznamenán už i v Praze! Děti na základní škole na Černém mostě v Praze postihla záhadná nemoc a hromadný kolaps stejně jako studenty v Texasu v roce 2017 nebo na policejní škole v Sokolově minulý rok! Kolapsy mají společného jmenovat
RSS

VIDEO: Ripple Effect zaznamenán už i v Praze! Děti na základní škole na Černém mostě v Praze postihla záhadná nemoc a hromadný kolaps stejně jako studenty v Texasu v roce 2017 nebo na policejní škole v Sokolově minulý rok! Kolapsy mají společného jmenovat

VIDEO: Ripple Effect zaznamenán už i v Praze! Děti na základní škole na Černém mostě v Praze postihla záhadná nemoc a hromadný kolaps stejně jako studenty v Texasu v roce 2017 nebo na policejní škole v Sokolově minulý rok! Kolapsy mají společného jmenovatele, školy se nachází v zónách vysokofrekvenčních 60 GHz bezdrátových pojítek! Ty využívají podivného fyzikálního jevu objeveného americkou vojenskou agenturou DARPA v 60. letech, že molekuly kyslíku se zahřívají, když pohlcují a tlumí radiofrekvenční spektrum na 60 GHz frekvenci! Dopady na lidské zdraví a na kyslík v krevním hemoglobinu nebyly dodnes uspokojivě prozkoumány!
Ano, je to tady znovu a opět jsou obětí děti a mládež. Server AE News je podle všeho jediný server, který se dlouhodobě zabývá bizarními případy náhlých kolapsů žáků a studentů ve školách, které nemají dosud uspokojivé vysvětlení. Vůbec první děsivý případ se objevil v roce 2017 na americké škole v Texasu [ 1 ].
Na škole Nichols Junior High School ve městě Arlington došlo k záhadným kolapsům dětí i učitelského personálu, lidem bylo ve škole špatně, točila se jim hlava, měli závratě, někteří zvraceli, padali na zem a jedinou úlevou bylo, když budovu školy opustili a vzdálili se od ní na dostatečnou vzdálenost. Když se ale ke škole začali přibližovat, zdravotní problémy se opět začaly vracet, jako kdyby škola něco vyzařovala a čím více se studenti a zaměstnanci ke škole blížili, tím byly příznaky nemocí větší.
Škola na Černém mostě Od roku 2017 se v kauze této školy nic nevyřešilo a nastalo ticho po pěšině. Mnoho učitelů dalo výpovědi ze školy, město odvolalo ředitelku za trest za to, že o případu informovala americká média a tím přitáhla na školu negativní pozornost, jenže důvod kolapsů dětí a učitelů se odhalit nepodařilo. V roce 2021 před koncem školního roku se to samé stalo v ČR na policejní škole v Sokolově. O kauze jsme přinesli podrobnosti ve dvou článcích [ 2 ][ 3 ] a ministerstvo vnitra uvalilo na celý případ informační embargo a od té doby se nikdo již nedozvěděl ani slovo.
V roce 2017 postihly naprosto totožné zdravotní příznaky i zaměstnance americké ambasády v Havaně, o čemž informovala světová média jako o tzv. Havanském syndromu . Zaměstnanci velvyslanectví popisovali bolesti hlavy, mdloby, pocity na zvracení, stavy blízké kolapsu organismu jako při nedostatku kyslíku, těžké dýchání, lapání po dechu, křeče svalů v nohách, případně v rukách. Rovněž ani tento případ nebyl dosud uspokojivě vysvětlen.
Ripple Effect
Tyto hromadné vlny kolapsů dětí ve školách mají svůj neoficiální název jako “ Ripple Effect ” a ten vznikl v roce 1965 na dívčí škole v Blackburnu ve Velké Británii. Celkem 85 dívek bylo přijato do nemocnice s akutním stavem hyperventilace, lapání po dechu, s akutním stavem závratí, mdlob, zvracení a křečí svalů. Všechny tyto příznaky za normálních okolností lékaři připisují otravám, kdy v lidském organismu selhává transport kyslíku v krevním hemoglobinu, takže kyslík se nedostává k orgánům, do svalů a hlavně ne do mozku, což vede k typickým příznakům akutní hypoxie, nejprve bolestí hlavy, hyperventilace, zvracení a nakonec přichází mdloby.
Záchranáři u školy Mozek se totiž snaží nedostatek kyslíku kompenzovat znehybněním celého těla, aby se otrava nešířila a aby se zpomalil dech. Mozek nedokáže rozeznat, jestli je nedostatek kyslíku v krvi způsoben jedem anebo jinou příčinou. Ve všech zmíněných případech se zkoumalo, jestli ve škole neunikl plyn, jestli není budova zamořena nějakým jedem, oxidem uhelnatým, plísněmi, spórami, ale ani v jednom z případů nebyla kontaminace budov zjištěna. Děti a studenti pouze shodně, jak v USA, tak ve Velké Británii, tak i v ČR popisují naprosto shodné stejné příznaky. A je jasné, proč nelze zjistit příčina, protože se hledá úplně špatně a něco jiného, než by se mělo hledat.
VIDEO: Celkem 25 dětem se udělalo špatně v jedné třídě
Jak se podařilo naší redakci zjistit, postiženou školou na Černém mostě v Praze je Základní škola Bratří Venclíků. Naše redakce by chtěla poděkovat televizi CNN Prima News za natočení velmi důležité informační reportáže [ 4 ] ze dne 9. září 2022, protože v reportáži zaznívají důkazy a stejné popisy stavů, jako svědecky dokládali studenti z policejní školy v Sokolově a rovněž i studenti z americké školy v Texasu.
Událost na Černém mostě je o to více alarmující, že jeden z chlapců na tom byl tak špatně, že skončil v nemocnici. Podle CNN Prima News bylo ošetřeno 25 dětí a 1 učitel. Na místě bylo provedeno měření na únik plynů a podobných jedů, ale s negativním výsledkem, žádný plyn naměřen nebyl. Široká veřejnost si postupně těchto incidentů začne všímat spolu s tím, jak těchto případů bude přibývat. Pokud o tzv. Ripple Effectu čtete poprvé, tak si velmi rychle zopakujeme, o co se jedná.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v1hygc5","div":"rumble_v1hygc5"});
Počátkem 60. let americká vojenská agentura DARPA začala pracovat na tehdy utajeném programu s kódovým označením “Bizarre” a jeho cílem bylo vytvoření radiofrekvenční zbraně a tzv. weaponizace radiových vln proti nepříteli, tehdy proti Sovětskému svazu. Cílem bylo nalezení zbraně pro ovládání lidské mysli, alespoň na primitivní úrovni, aby se člověk “vypnul”. Během laboratorních zkoušek byla prakticky náhodou objevena jedna a do té doby netušená vlastnost radiových vln. Ukázalo se, že tzv. milimetrové spektrum radiových vln na vlnové délce okolo 60 GHz je něčím záhadně tlumeno obrovskou silou, což do té doby se zdálo nemyslitelné.
DARPA objevila frekvenci Bohů na ovládání molekul kyslíku
Ukázalo se, že toto frekvenční spektrum je utlumováno molekulami kyslíku, které pohlcují toto radiofrekvenční záření a přeměňují jej na teplo. Jinými slovy, frekvence 60 GHz ohřívá kyslík ve vzduchu. A bohužel, nejen ve vzduchu. Ale všude, včetně kyslíku v lidském krevním hemoglobinu. Zahřátý kyslík v hemoglobinu totiž ztrácí kyslíkovou afinitu, tedy schopnost vázat se na hemoglobin, podobně jako při zvýšené teplotě člověka při nachlazení.
To znamená, že červené krvinky nedokáží tak dobře zásobovat orgány a mozek kyslíkem, protože hemoglobin do těchto orgánů dorazí naprázdno, tedy bez nákladu, bez molekul kyslíku. Lidské tělo tak vstupuje do stavu hypoxie, člověk zažívá bolesti hlavy, mdloby, někteří zvrací, jiní mají křeče svalů, u některých nastávají kolapsy. Jediným řešením je okamžité odnesení postižené osoby z dosahu radiofrekvenčního louče 60 GHz, který navozuje tento stav. Jenže, takhle jednoduché vysvětlení to není.
DARPA V roce 2016 byla publikována japonská studie [ 5 ] s názvem “ Účinky dlouhodobé expozice záření o milimetrové vlnové délce 60 GHz na genotoxicitu a expresi proteinu tepelného šoku (Hsp) buněk odvozených z lidského oka “,  ale studie neprokázala, že by tato frekvence vedla k biologickým změnám proteinů. Tato studie bývá telekomunikačními společnostmi používána jako argument, že 60 GHz WiGig pojítka jsou bezpečná a nikomu nic nehrozí.
Bohužel, toto je dezinformace využívaná čistě účelově telekomunikačními korporacemi, protože zmíněná studie se netýkala transportu kyslíku v hemoglobinu při teplotě lidského těla okolo 36,8 stupňů Celsia. Abychom pochopili, v čem je problém, tak si musíme uvědomit, jak velice háklivé je lidské tělo na zvýšení vnitřní teploty. Když se vám v těle zvedne teplota z běžných 36,8 stupně o dvě desetiny, už máte zvýšenou teplotu a jste nemocní, v těle se něco děje nedobrého, protože zvýšení teploty o pouhé dvě desetiny vede v těle ke změně látkové výměny.
Nepatrná změna teploty uvnitř lidského těla vede k vážným zdravotním změnám
Zkusili jste si někdy s teplotou 37 stupňů Celsia zaběhat? Že je to nesmysl? Ano, když má člověk teplotu, je celý schvácený, nemůže běhat, protože by se mu těžko dýchalo, dostal by křeče, dokonce by zvracel. Už vám to dochází? Když má člověk teplotu, hemoglobin má sníženou schopnost transportu kyslíku k orgánům, to je ten pravý důvod, proč s teplotou nemůžete běhat, protože v krvi během zvýšené teploty není dostatek kyslíku.
A teď si představte, co se začne dít s lidským tělem, když sedí v prostoru pokrytém 60 GHz frekvencí, která mu ohřívá kyslík v jeho krvi. Chápete? To, co dosud nebylo prozkoumáno, je vliv 60 GHz na různé věkové ročníky populace, vliv různého jmenovitého výkonu vysílače na skupiny osob, forma a tvar radiofrekvenčního působení, jestli jde o sférické pole, anebo o soustředěný louč pojítka (beam link).  Možná si ale řeknete, proč se to projevuje jenom ve školách?
Odtajněný dokument US DoD z roku 1966 o tom, že Sověti ozařovali americkou ambasádu několika spektry milimetrových vln A kdo tvrdí, že je to jenom ve školách? Problém je v tom, že jenom když se udělá špatně více dětem ve škole, tak přijede televize, jedině v případě školy o tom píší média. Pokud se udělá špatně 50 anonymním lidem v celkem 5 panelácích, a každý s tím jde za svým doktorem, nikdo o tom reportáž nenatočí. Je ale potřeba se na to dívat i z jiného úhlu, že nemusí jít jenom o náhodu, o nějaký zbloudilý louč WiGig pojítka, které někdo v té době servisoval, pohnul s ním a směrový louč po nějakou dobu zářil na několik oken jedné třídy v budově jedné školy.
Nemůžeme totiž vyloučit, že v dnešní době neprobíhají přísně tajné pokusy a testy s radiofrekvenčními zařízeními, které někdo chce otestovat a vybere si k tomu místo, kde má jistotu, že je pohromadě nejvíce pokusných subjektů. Uvažujte se mnou: Kdybyste měli k dispozici zařízení na radiofrekvenční útok a měli byste jej otestovat na co nejvíce lidech pohromadě, kam byste šli?
Společné jmenovatele těchto incidentů vyvolávají znepokojení
Nejvíce lidí pohromadě, na jednom místě, kteří se nehýbají a jenom sedí, je ve škole a pouze během školního roku! Pokud namíříte radiofrekvenční louč na školu, máte výsledek zkoušky na skupině lidí zajištěný. Druhou možností, kde lze takové zařízení vyzkoušet, jsou demonstrace a protesty, případně věznice. Otázkou však je, jakou velikost a podobu takové zařízení může mít? Zřejmě nepůjde o kapesní zařízení, ale půjde o nějaké robustnější zařízení, které se asi nedá na demonstraci snadno schovat a ukrýt před zraky protestujících. Pokud ale někdo zařízení zacílí na školu, odhalení se obávat nemusí. Co nás musí znepokojovat, to jsou společné znaky těchto událostí.
Matka s dcerou popisují pocity uvnitř školy v Arlingtonu v Texasu Ve všech případech jde o studenty či žáky školy, případně skupiny osob sedící na jednom místě. Ve všech případech k těmto stavům dochází jen během školního roku, na konci školního roku, či během pracovní doby. Všechny osoby popisují stejné příznaky a obtíže, které odpovídají akutní hypoxii. Ve všech případech byl vyloučen únik plynu nebo jedů do ovzduší.
Ve všech případech několik jedinců je na tom po epizodě tak špatně, že končí v nemocnici. Ve všech případech někteří studenti pociťují účinky ihned, zatímco u jiných se nemoc rozvine až po několika hodinách po návratu domů. A ve všech případech kauzy končí pod kobercem či informačním embargem. Naše redakce by tímto chtěla dětem nejen ze zmíněné pražské školy, ale všem dětem a rovněž učitelům poskytnout rady první pomoci při pocítění příznaků tzv. Ripple Effectu. Dodržujte tento postup:
Při pocitu mdlob a závratí bez vysvětlení příčiny ihned opusťte budovu a zamiřte směrem od zdroje bolesti. Poznáte to tak, že každý další krok se vám příznaky buď zlepšují nebo zhoršují.
Cítíte studený pot, závratě, mdloby, těžkosti s nadechováním, zrychlené krátké dýchání, pocit na zvracení, úzkost, ohrožení a pocit blízké smrti, pro který nemáte vysvětlení, před chvíli jste byli v pohodě, ale najednou je vám zle… všechno toto jsou příznaky hypoxie.
Nečekejte na ostatní kamarády, jestli se jim také udělá špatně. Při prvních symptomech okamžitě opusťte budovu.
Milimetrové vlnění na 60 GHz se projevuje jako mikrovlnný ohřev jídla. Nejprve se ohřívají molekuly kyslíku uvnitř lidského těla, na povrchu těla na pokožce nic neucítíte.
Zavolejte si telefonem záchranku a záchranářům sdělte, že máte příznaky hypoxie, budou tak vědět, co mají dělat.
Škola se musí obrátit na Český telekomunikační úřad, aby prověřil všechny provozovatele WiGig bezdrátových pojítek v okolí, že v době incidentu neprováděli přesměrování bezdrátových pojítek, nebo že někdo úmyslně nebo z legrace nenamířil pojítko na střeše domu, třeba jen dočasně, na okna školy.
Škola je podle webu ČTÚ uprostřed 60 GHz pole několika místních vysílačů, ale z toho nejde vyvozovat závěr, když ke kolapsu dětí došlo jen v jedné třídě
Základní škola Bratří Venclíků se podle webu [ 6 ] ČTÚ nachází prakticky ve středu vysílacího pole několika místních 60 GHz WiGig vysílačů v okolí, ale to ještě nic neznamená, protože v případě kolapsů dětí v jedné konkrétní třídě je téměř jisté, že šlo o zesílený směrový louč, který mířil na jednu konkrétní třídu, na okna třídy, přičemž toto zaměření mohlo proběhnout v důsledku nehody, omylu, servisních prací na nějakém blízkém pojítku, takže nelze vyloučit nehodu.
Každopádně těch nehod je v poslední době nějak hodně, i ten kolaps studentů policejní školy v Sokolově vloni vypadal bizarně a rovněž i tam bychom mohli mluvit o nehodě, protože i v Sokolově mají WiGig bezdrátová pojítka po městě. Dokud se nic vážného nestane a dokud nikdo nezemře, tak se všichni budou tvářit, že se nic neděje, nikdo to nebude vyšetřovat, dokonce se to bude zametat pod koberec, a to tak dlouho, dokud nějaké dítě to prostě nedá a nevydechne naposledy.
Umístění školy v blízkosti několika 60 GHz WiGig vysílačů, z toho ale nelze nic usuzovat Potom začne mediální masakr a bude se hledat příčina. Anebo nezačne. Smrt dítěte se ututlá, případně se dá do souvislosti s jinou příčinou smrti. Všichni se můžou alibisticky tvářit, že nic se neděje, je krásné počasí, ptáčci zpívají, vítr vane v daleké kraje, zemský ráj to napohled, jenom tady vedle před školou nám leží po zemi 20 nebo 30 dětí, ošetřují je zdravotníci, protože se jim bez vysvětlení v jejich třídě udělalo špatně a mají všichni příznaky akutní hypoxie. Rozejděte se, ničeho si nevšímejte, řeknou policisté.
A jenom v ten jeden konkrétní den, a jenom v té jedné třídě. A můžeme se alibisticky tvářit, že to asi byla náhoda, i když se zárukou nevíme, co to bylo. Milimetrové vlny na 60 GHz nebyly dodnes žádnými odbornými a hlavně opravdu nezávislými odborníky podrobeny dlouhodobým testům, protože to, co se uvádí v odtajněném dokumentu americké DARPA, z toho jde doslova a do písmene mráz po zádech.
Děsivý odtajněný dokument DARPA z roku 1977 odhaluje, jak opicím byla narušena nervová soustava po vystavení modulované frekvenci v rozsahu od 2 do 4 GHz
DARPA (tehdy ještě pod názvem ARPA) již v roce 1967 prováděla testy s modulovanými frekvencemi spektra “S” na opicích, tedy ve spektru 2 až 4 GHz, které interagují s některými chemickými prvky v mozcích primátů. Když si uvědomíme, co znamenal mnohem zásadnější objev spektra 60 GHz a jeho účinků na molekuly kyslíku, tak nám začne docházet, s jakými věcmi si lidstvo začalo zahrávat na obrovské průmyslové úrovni.
Část dokumentu odtajněného programu Bizarre pod vedením amerického vojenského výzkumného střediska DARPA Pokud vás zajímá více informací o účincích kyslíku na utlumování 60 GHz spektra, vice podrobností najdete v článku zde . Útlum znamená pohlcení elektromagnetického vlnění molekulou kyslíku a přeměnu vlnění na teplo. Energie je tedy dovnitř těla předána non-termálně, jak uvádí i odtajněný dokument DARPA, to znamená formou netepelného radiofrekvenčního vlnění, které je teprve uvnitř lidského těla utlumováno veškerými molekulami kyslíku. Útlum probíhá po celé trase, takže i molekuly vzduchu v otevřeném prostředí jsou takto zahřívány.
MEMORANDUM PRO ŘEDITELE OBRANNÉHO VÝZKUMU A INŽENÝRSTVÍ
PŘEDMĚT: Projekt BIZARRE
I. Centrální nervový systém primátů byl přímo či nepřímo zasažen netermálně modulovaným mikrovlnným zářením o hustotě výkonu od 4. 0 miliwattů na čtvereční centimetr do 1,0 mW /cm² ( tyto úrovně jsou pod současnými bezpečnostními normami USA ).
Testy v rámci projektu BIZARRE a souvisejícího výzkumu a vývoje. Dosavadní testy prokázaly, že centrální nervová soustava primátů byla přímo nebo nepřímo narušena po vystavení nízké úrovni (netermálního) modulovaného mikrovlnného záření v pásmu “S” o intenzitě 4-5 mW /cm² po dobu 10 až 19 dnů. Při testech na primátech, které jsme prováděli při stejné nízké úrovni (4-5 mW /cm² ) záření bez modulace, nebyl centrální nervový systém narušen po dobu testů až 30 dnů, jak…
…klinické a fyziologické účinky. Pokusy s modulovanými mikrovlnami na primátech prováděné agenturou ARPA ukazují opakovatelné historie naměřeného zhoršení výkonnosti primátů v laboratorních podmínkách. Ve Spojených státech nebyly provedeny žádné experimenty s mikrovlnami, které by přímo spojovaly výkonnost primátů s chováním lidí. V některých jiných druzích experimentální medicíny (např. chemie krve, screening léků atd.) mají účinky, které se projevují na opicích rodu Rhesus, silný vztah k účinkům pozorovaným u lidí. Program ARPA BIZARRE zavede metody, které by nám měly umožnit porovnat chování subhumánních primátů s chováním člověka v podmínkách vystavení mikrovlnám. To může vyžadovat přímé testování na lidech.
Jenže pozor, na rozdíl od lidského těla se teplo v otevřeném prostoru ihned vyzáří do okolí, ale ne uvnitř lidského těla a ne uvnitř krevního oběhu v hemoglobinu. Když si uvědomíte, že pouhé 2 desetiny stupně Celsia dělí člověka od zdravého a nemocného stavu (36.8 a 37.0 stupně Celsia), tak si představte, co může udělat s hemoglobinem v lidské krvi radiofrekvenční spektrum pohlcované molekulami kyslíku. Netušíme naprosto důsledky širokého nasazení WiGig pojítek a jednotlivých forem jejich používání, ať už všesměrovými anténami, nebo úzkými louči pomocí beam link. Naše redakce přeje dětem, aby se brzy uzdravily. A rodiče by měli bedlivě situaci sledovat. Událost Ripple Effect na ZŠ Bratří Venclíků je totiž za poslední rok od minulého léta  již druhá v pořadí, viz Sokolov. A to nelze už brát na lehkou váhu.
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden